TOP 7 loserov online pokru
Re: TOP 7 loserov online pokru
mirko..myslim,ze na toto nemusis reagovat:DD
- fekalm
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 10 krát/15 krát
Aj som ti chcel odpísať dlhým príspevkom a vysvetliť ti v čom nemáš pravdu, ale uvedomil som si, že je to zbytočná strata času a energie...hovor a píš si ďalej čo chces, už na teba nebudem reagovať, lebo to nemá význam, aj tak sa nikdy nepoučís...aspoň zabávaš fórum, si prínosom...
PS: ak máš chuť si niekedy zahrať heads-up PLO, tak sa kľudne ozvi, keď už si tak dobre rozobral Isildurovu hru a vyznáš sa v PLO...aspoň sa niečo priučím aj ja...
PS: ak máš chuť si niekedy zahrať heads-up PLO, tak sa kľudne ozvi, keď už si tak dobre rozobral Isildurovu hru a vyznáš sa v PLO...aspoň sa niečo priučím aj ja...
-
3flash3 - Príspevky: 1502
- Založený: Feb 2008
- Poďakoval/li: 53 krát/410 krát
3flash3 napísal:PS: ak máš chuť si niekedy zahrať heads-up PLO, tak sa kľudne ozvi, keď už si tak dobre rozobral Isildurovu hru a vyznáš sa v PLO...aspoň sa niečo priučím aj ja...
Nemam s tym problem, povedz kedy a kde.
- KKpokerkingKK
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 1 krát/7 krát
KKpokerkingKK napísal:3flash3 napísal:PS: ak máš chuť si niekedy zahrať heads-up PLO, tak sa kľudne ozvi, keď už si tak dobre rozobral Isildurovu hru a vyznáš sa v PLO...aspoň sa niečo priučím aj ja...
Nemam s tym problem, povedz kedy a kde.
Budúci týždeň som voľný v pondelok a v stredu celý deň...ak ti to vyhovuje...povedz v ktorej herni ti je lepšie, ak v nej nie som tak si tam depozitnem...posli mi ss a dohodneme sa
-
3flash3 - Príspevky: 1502
- Založený: Feb 2008
- Poďakoval/li: 53 krát/410 krát
Horsey7 napísal:jop Isildur urcite zvazoval ci 18 milionov slovenskych korun mu za to stoji
Kokos Horsey presne toto ma napadlo
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
fishe nefolduju draws
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
No ja neviem, ale ked niekto predrbe cely BR za mesiac a nie je to BR ze par tisic euracov, tak asi to bue ozaj "good player".
A ze toho Isildura netrapi nejakych 600k? Mate pravdu, je z toho nadseny...hore dole zopar milionov....
By som chcel vidiet hocikoho z vas, jak by mal 30 sekund time, na dorovnanie 600k a na flope len draw, hoci nutsdraw....jasneeeee...vsetci autocall
A ze toho Isildura netrapi nejakych 600k? Mate pravdu, je z toho nadseny...hore dole zopar milionov....
By som chcel vidiet hocikoho z vas, jak by mal 30 sekund time, na dorovnanie 600k a na flope len draw, hoci nutsdraw....jasneeeee...vsetci autocall
- KKpokerkingKK
mirko..potom,ked ta totalne rozbije, tak mi napis a zahram si aj ja..mam nejake $ nazvys, ktore potrebujem prehrat:))
- fekalm
fekalm napísal:mirko..potom,ked ta totalne rozbije, tak mi napis a zahram si aj ja..mam nejake $ nazvys, ktore potrebujem prehrat:))
Dakujem alebo posli rovno eurace na moj ucet a usetris sklamanie
- KKpokerkingKK
zlaty moj..len sa ty nicoho neboj
- fekalm
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.