TOP 7 loserov online pokru
Re: TOP 7 loserov online pokru
TommyKE vitaj spat, hlavne chlapci v klude diskutujme, sranda musi byt, len nie ze nam to zaSe skocni zbytocnym flamom.
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
7castle napísal:TommyKE vitaj spat, hlavne chlapci v klude diskutujme, sranda musi byt, len nie ze nam to zaSe skocni zbytocnym flamom.
zdravim..... prosim Ta len mi povedz, v ktorom prispevku som pisal nieco, z coho by mal vzniknut flame. ja si myslim ze s tym KK v pohode debatujeme a vymiename si nazory. na to je podla mna forum. nezda sa mi ze by to malo naberat nejaky zly smer.
- tommyKE
- Založený: Júl 2008
- Poďakoval/li: 3 krát/4 krát
tommyKE napísal:7castle napísal:TommyKE vitaj spat, hlavne chlapci v klude diskutujme, sranda musi byt, len nie ze nam to zaSe skocni zbytocnym flamom.
zdravim..... prosim Ta len mi povedz, v ktorom prispevku som pisal nieco, z coho by mal vzniknut flame. ja si myslim ze s tym KK v pohode debatujeme a vymiename si nazory. na to je podla mna forum. nezda sa mi ze by to malo naberat nejaky zly smer.
Neeee, nerozumieme si, teba som vobec nemyslel Skor som myslel aby si flame odpustili ti ktorym by sa nezdali tvoje sem-tam kontroverzne nazory...
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
podla mna kazdy kto tu na fore spomenie svoju sestru a okamzite neprilozi aj fotku by mal dostat dozivotny BAN
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
podla mna kazdy kto tu na fore spomenie svoju sestru a okamzite neprilozi aj fotku by mal dostat dozivotny BAN
No zase, existujú aj také, pri ktorých by si užívateľ zaslúžil ban práve za uverejnenie...
-
TomMolivan - Príspevky: 1503
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 167 krát/245 krát
Este raz sa chcem ospravedlnit vsetkym ,ktorym sa zdaju moje nazory smiesne a ze zabavam forum. Mojim cielom je zlepsovat sa v pokri, ale za svoj nazor sa postavim, ak si myslim, ze je dobry a ak pochopim, ze nie je, tak sa ospravedlnim. Nie som poker pro a ani nemam niekolkotisicovy BR, aby som vedel ako sa to hra na vysokych limitoch, ale ucim sa. Tak este raz sorry
- KKpokerkingKK
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 1 krát/7 krát
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.