Komedia napísal:WNT napísal:palo ale ved ten turnaj ja az 8-9.2 to tam budes tak dlho na dovci??inak...ze bohuzial som na dovci... ved je teraz v tatrach super kopec snehu tak si to uzi na zjazdovke. inak celkom dobre zase nerozumiem tej strukture postupuje 10% ok povedzme s 45 hracov je to kolko 4? 5? a vie niekto povedat na akych stacko hraci skoncia vs BB v extremnom pripade to moze dopadnut ze tam budu mat hraci 8 az 10bb stacky preco sa to neda ohranicit levelom?? a je na kazdom hracovi nech zvazi ci pride si zahrat final day alebo nie....mam dojem ze sa z toho zase robi nejaka turbina na zaver a ze preco sa potom splituje v 6 hracoch a podobne srandy ved ked je ten turnaj 3 dnovi tak je kopec priestoru na hru...
10% je preto, aby bol final day platený.. Aby niekto, kto je povedzme z BB nemusel byť v BA o deň dlhšie a odišiel bez kešu. Ak to bude turbína, tak organizátori majú právo si upraviť strukturu ako chcú takže o to by som sa nebál Dôvod turbo live turnajov je ten, že ludia vysedávajú na 4-5 BB stackoch a cítia sa komfortne
no a co ze sedia 4-5bb stackoch a citia sa komfortne stazsko sedel na 3,5bb na ME a vysedel si 5mega....je to otom si to vysediet....a nie musiet to tam pustat s krasotinkami any2 takto s toho spravite zase len dve 90man sitka kde postupi 18 hracov ako v klasickom 180man sitku len s tym ze sa vam moze stat ze tam budu sediet 8-15bb stacky oki mozes potom upravit final day a zacat nizsie aby to bolo hratelne...ale aj tak je inak dost nefer aby boli dve bubliny na takomto turnaji a to v daya a dayb...a hlavne bude sa riesit v 8 -9 ludoch dva krat co nieje celkom fer omnoho lepsie by bolo keby postupilo povedzme 25-30 a s toho je 18 platenych a bublina by bola len jedna a hlavne bojovalo by sa onu na dvoch stoloch a aj ta by mohla byt zohladnena po nejakej tej dohode medzi hracmi v podobe Bi....a to ci sa niekomu chce prist a zabojovat v Final day je na kazdom hracovi a myslim ze je to aj pre klub prinos ze ho aj vo finalovy den navstivi zase viacej hracov a popripade ak mu to nevide moze si nieco zahrat ako nahradu ktora by zacinala povedzme o 19h a bol by to nejaky mensi turbo garant...