Turnaj to bol vyborny. Fantasticka, velmi hratelna struktura. Prijemne bolo aj obcerstvenie a napoje pocas breaku zdarma.
Ja som s dealermi nemal ziaden problem, zdali sa mi uplne v pohode.
Minusom bol preplneny priestor, stol na stole, stolicka na stolicke, nedalo sa pohnut. A tie zetony su naozaj strasne, v sade na domaci poker su kvalitnejsie

Teraz k dealu. Ja sa pozeram na deal ci je pre mna vyhodny alebo nie je, nepozeram na to kolko ludi ho uzatvara. Nemam problem deal odmietnut, ak sa mi nepaci a par krat som to spravil. V tomto pripade sme si delili sumu , ktora priblizne zodpovedala 3.miestu. Za druhe miesto bolo mozne ziskat o 600 eur viac, pritom riskovat bolo nutne 1000 eur. Vyrazne vacsia suma bola iba za prve miesto.
Chipcount - 5 hracov (vratane mna) malo priblizne 20 BB a chipleader mal okolo 50 BB. Ked chipleader suhlasil s delbou rovnakym dielom, pre vsetkych ostatnych to uz bol vyhodny deal.
Ja by som na mieste chipleadra s takym dealom nesuhlasil. Rozhodne by som ziadal o mnoho viac.
Nesuhlasil by som ani s dealom podla poctu zetonov. Takto sa mi to zdalo OK.
Dalsie dva, menej dolezite momenty - nemal som velmi dobry image na stole a bol som unaveny. Odohrali sme osem 45 minutovych levelov, teda 6 hodin cisteho casu, z 34 hracov do 6, iba s jednou 10 minutovou prestavkou. Mal som uz trochu problem sa sustredit. Ved som aj otocil karty, ked bol este hrac na BB v hre