diamondsguru napísal:ak chcete vidiet ako vyzera roztiahnuty board po celom stole tj od miesta 3 po miesto 7 tak si chodte zahrat do olymp.eurovea.
Jeden p.dealer vam to predvedie...hraci na seats 4,5 sa museli citit ako na tenise ked si chceli pozriet cely board
Víťazom Olympic Poker Tour sa stal Fero Kliment po 6-way dea
Počet príspevkov: 18 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: Víťazom Olympic Poker Tour sa stal Fero Kliment po 6-way dea
Tak predpokladam, ze riki bol short alebo mal aspon nejaky podpriemerny stack ked s tym suhlasil. Na prvy pohlad sa tie dealy v 6 ludoch na takychto turnajoch zdaju divne, ale niekedy to moze byt velmi +EV vec pre niektorych hracov. Ak by som bol short a niekto mi v 6tich ludoch navrhne, ze ideme splitovat rovnym dielom, preco nie
-
sudden - Príspevky: 1001
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 196 krát/165 krát
diamondsguru napísal:ak chcete vidiet ako vyzera roztiahnuty board po celom stole tj od miesta 3 po miesto 7 tak si chodte zahrat do olymp.eurovea.Jeden p.dealer vam to predvedie...hraci na seats 4,5 sa museli citit ako na tenise ked si chceli pozriet cely board Inak personal aj floorman sa snazili ale je co zlepsovat...
mne zas jeden pan dealer chcel muckovat karty stale... sedim na mieste 6, takze niekde v strede, som na velkom blinde, dealer rozda, ja tankujem medzicasom a musim skakat po kartach, lebo hned po rozdani mi ich ide brat (bez prvej akcie od utg hraca)... pan to spravil dvakrat v priebehu pol hodiny... no vravim si "nechapacka"
- zackmir
- Založený: Dec 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
V pohode, mne dal dealer sam od seba "time"
Miro skorej by som doplnil, ze pokial sa chcete zahrat s papierovymi kartami a hrackarskymi zetonmi, je eurovea to spravne miesto.
A na turnaji nebolo dost miesta na sedenie, nieto este na chodenie medzi stolmi
Miro skorej by som doplnil, ze pokial sa chcete zahrat s papierovymi kartami a hrackarskymi zetonmi, je eurovea to spravne miesto.
A na turnaji nebolo dost miesta na sedenie, nieto este na chodenie medzi stolmi
- ramzey
- Založený: Júl 2010
- Poďakoval/li: 111 krát/96 krát
Olympic poker je fakt boží,v TTsom videl dať time hráča ktorý sa iba pozeral.
- hyena
- Založený: Nov 2010
- Poďakoval/li: 4 krát/11 krát
Turnaj to bol vyborny. Fantasticka, velmi hratelna struktura. Prijemne bolo aj obcerstvenie a napoje pocas breaku zdarma.
Ja som s dealermi nemal ziaden problem, zdali sa mi uplne v pohode.
Minusom bol preplneny priestor, stol na stole, stolicka na stolicke, nedalo sa pohnut. A tie zetony su naozaj strasne, v sade na domaci poker su kvalitnejsie
Teraz k dealu. Ja sa pozeram na deal ci je pre mna vyhodny alebo nie je, nepozeram na to kolko ludi ho uzatvara. Nemam problem deal odmietnut, ak sa mi nepaci a par krat som to spravil. V tomto pripade sme si delili sumu , ktora priblizne zodpovedala 3.miestu. Za druhe miesto bolo mozne ziskat o 600 eur viac, pritom riskovat bolo nutne 1000 eur. Vyrazne vacsia suma bola iba za prve miesto.
Chipcount - 5 hracov (vratane mna) malo priblizne 20 BB a chipleader mal okolo 50 BB. Ked chipleader suhlasil s delbou rovnakym dielom, pre vsetkych ostatnych to uz bol vyhodny deal.
Ja by som na mieste chipleadra s takym dealom nesuhlasil. Rozhodne by som ziadal o mnoho viac.
Nesuhlasil by som ani s dealom podla poctu zetonov. Takto sa mi to zdalo OK.
Dalsie dva, menej dolezite momenty - nemal som velmi dobry image na stole a bol som unaveny. Odohrali sme osem 45 minutovych levelov, teda 6 hodin cisteho casu, z 34 hracov do 6, iba s jednou 10 minutovou prestavkou. Mal som uz trochu problem sa sustredit. Ved som aj otocil karty, ked bol este hrac na BB v hre
Ja som s dealermi nemal ziaden problem, zdali sa mi uplne v pohode.
Minusom bol preplneny priestor, stol na stole, stolicka na stolicke, nedalo sa pohnut. A tie zetony su naozaj strasne, v sade na domaci poker su kvalitnejsie
Teraz k dealu. Ja sa pozeram na deal ci je pre mna vyhodny alebo nie je, nepozeram na to kolko ludi ho uzatvara. Nemam problem deal odmietnut, ak sa mi nepaci a par krat som to spravil. V tomto pripade sme si delili sumu , ktora priblizne zodpovedala 3.miestu. Za druhe miesto bolo mozne ziskat o 600 eur viac, pritom riskovat bolo nutne 1000 eur. Vyrazne vacsia suma bola iba za prve miesto.
Chipcount - 5 hracov (vratane mna) malo priblizne 20 BB a chipleader mal okolo 50 BB. Ked chipleader suhlasil s delbou rovnakym dielom, pre vsetkych ostatnych to uz bol vyhodny deal.
Ja by som na mieste chipleadra s takym dealom nesuhlasil. Rozhodne by som ziadal o mnoho viac.
Nesuhlasil by som ani s dealom podla poctu zetonov. Takto sa mi to zdalo OK.
Dalsie dva, menej dolezite momenty - nemal som velmi dobry image na stole a bol som unaveny. Odohrali sme osem 45 minutovych levelov, teda 6 hodin cisteho casu, z 34 hracov do 6, iba s jednou 10 minutovou prestavkou. Mal som uz trochu problem sa sustredit. Ved som aj otocil karty, ked bol este hrac na BB v hre
- riki69
- Založený: Okt 2008
- Poďakoval/li: 2 krát/2 krát
5 mali 20bb a chipleader 50bb a zobral split?? co bol ten pohar zo striebra ci co.....
- WNT
- Založený: Nov 2011
- Poďakoval/li: 26 krát/41 krát
riki69 napísal:Chipcount - 5 hracov (vratane mna) malo priblizne 20 BB a chipleader mal okolo 50 BB. Ked chipleader suhlasil s delbou rovnakym dielom, pre vsetkych ostatnych to uz bol vyhodny deal.
Pekne od neho takto sa podelit
-
sudden - Príspevky: 1001
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 196 krát/165 krát
TL;DR
Ale myslim si, ze su pripady turnajov s idiotskou pay-out strukutorou (vacsinou su tie typu first price $$$k guaranteed) kde sa da spravit deal, ked 5/6 hraci beru vsetci +/- peniaze za druhe miesto.
Akurat silne pochybujem, ze toto bol jeden z takych turnajov
Ale myslim si, ze su pripady turnajov s idiotskou pay-out strukutorou (vacsinou su tie typu first price $$$k guaranteed) kde sa da spravit deal, ked 5/6 hraci beru vsetci +/- peniaze za druhe miesto.
Akurat silne pochybujem, ze toto bol jeden z takych turnajov
-
___Mortylen___ - Príspevky: 1347
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 179 krát/139 krát
Počet príspevkov: 18 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 13 hostí.