Ban Chipfeedera
mysaku
"boze, poprve co jsi sem napsal neco okolo Q3, tak to bylo mineno pri normalni hre ! a ted to zase smerujes jen na hrani Q3 ? tvoje vymluvy uz nezabiraji !"
zrejme to v ceskom jazyku tiez nebude inak, ale v slovenskom jazyku obsahuje kazde podmienovacie suvetie minimalne jednu podmienku splnenia nastatia urciteho javu. a mojou podmienkou bolo uz od pociatku to, ze som vzdy pisal , ze to plati pre pripad, ak sa sustredis na tu konkretnu ruku a nebudes ju hrat standardne ako vsetky ostatne.
"pokud chces dokazovat jen jednu ruku ( Q3 ) , tak to rovnou muzes udelat to same napriklad s J5, K4, atd..."
no a napisal som snad ja niekedy nieco ine? 100% suhlas. islo o to, ze niekedy na zaciatku spomenul 7caste ako priklad trashhand Q3 a ja som sa toho chytil ciste len kvoli folkloru a kvoli srande. chapes? keby vtedy spomenul J4, tak sa dnes kvoli folkloru bavime o J4. trash ako trash ...
zrejme to v ceskom jazyku tiez nebude inak, ale v slovenskom jazyku obsahuje kazde podmienovacie suvetie minimalne jednu podmienku splnenia nastatia urciteho javu. a mojou podmienkou bolo uz od pociatku to, ze som vzdy pisal , ze to plati pre pripad, ak sa sustredis na tu konkretnu ruku a nebudes ju hrat standardne ako vsetky ostatne.
"pokud chces dokazovat jen jednu ruku ( Q3 ) , tak to rovnou muzes udelat to same napriklad s J5, K4, atd..."
no a napisal som snad ja niekedy nieco ine? 100% suhlas. islo o to, ze niekedy na zaciatku spomenul 7caste ako priklad trashhand Q3 a ja som sa toho chytil ciste len kvoli folkloru a kvoli srande. chapes? keby vtedy spomenul J4, tak sa dnes kvoli folkloru bavime o J4. trash ako trash ...
- chipfeeder
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: keso
..tak ale ja si ich este raz sam prejdem, som zvedavy, kolko tychto chyb tam najdem. Btw, pekny priklad si dal, hned sa mi Tvoj prispevok lepsie cita..lol :)
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
keso
vo vsetkych tvojich vystupeniach. ak na PP rediguju texty, tak v clankoch ti to zrejme opravili
ale sme riadne offtopic v tejto najdolezitejsej teme celeho portalu !
ale sme riadne offtopic v tejto najdolezitejsej teme celeho portalu !
- chipfeeder
Re: keso
tazko vo vsetkych mojich vystupeniach, samozrejme stane sa, ale gramatiku si az moc uvedomujem, dokonca az tak, ze davam velke pismena na Ti, Tebe, Tvojmu a pod.
Clanky mi nikto neopravuje, nahadzuje ich vlado podla toho ako mu ich poslem, potom si ich este raz precitam a doladim posledne drobne chybicky.
Clanky mi nikto neopravuje, nahadzuje ich vlado podla toho ako mu ich poslem, potom si ich este raz precitam a doladim posledne drobne chybicky.
-
keso
hadam nechces, aby som tu teraz zacal copy-pasovat tvoje gramaticke chyby. ved je to kontraproduktivne.
staci si priznat maly nedostatok v gramatike , ja tu teraz nebudem silou-mocou dokazovat nejaku svoju pravdu.
staci si priznat maly nedostatok v gramatike , ja tu teraz nebudem silou-mocou dokazovat nejaku svoju pravdu.
- chipfeeder
Re: keso
samozrejme ze to nechcem, ak pisem prispevok v rychlosti, ked sa ponahlam, tak je normalne, ze urobim chyby, cely cas som bol v tom, ze s bavime o clankoch, tam je to samozrejme ine, ale v diskusii ?
..dobre, takze toto je uzavrete.
..dobre, takze toto je uzavrete.
-
Re: chalani
Palo, no offence, ale toto je maximalny bullshit.
Iste, pravda bola uprostred aj medzi nami a ruskymi tankami v 68, aj medzi komunistami a studentami v 89, ze?
Ale bohuzial, tento amorfny nazor je vo svete strasne rozsireny. Schopnost zaujat postoj sa nenosi, nic nove pre mna.
Medzi mnou a chipfeederom nie je pravda uprostred. Ja som slusny on nie, ja argumentujem on pise omacku, ja mam vysledky on len keca.
Iste, pravda bola uprostred aj medzi nami a ruskymi tankami v 68, aj medzi komunistami a studentami v 89, ze?
Ale bohuzial, tento amorfny nazor je vo svete strasne rozsireny. Schopnost zaujat postoj sa nenosi, nic nove pre mna.
Medzi mnou a chipfeederom nie je pravda uprostred. Ja som slusny on nie, ja argumentujem on pise omacku, ja mam vysledky on len keca.
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
Vlade
Ok, je jasne, ze to nikam nevedie.
Chcem ta poziadat o zaverecne stanovisko.
Mas v umysle to trochu moderovat a mazat nevhodne prispevky (extremne vulgarne si tusim uz niekedy aj mazal), a perspektivne aj tych co ich pisu, alebo nie? Ak ano, mozes sformulovat nejake pravidla?
Chcem ta poziadat o zaverecne stanovisko.
Mas v umysle to trochu moderovat a mazat nevhodne prispevky (extremne vulgarne si tusim uz niekedy aj mazal), a perspektivne aj tych co ich pisu, alebo nie? Ak ano, mozes sformulovat nejake pravidla?
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.