Ban Chipfeedera

Čo sa inde nehodí, no stále je to diskusia o pokri

Re: Re: chalani

Odoslaťod palo1973 10 Aug 2008 17:21

mam malo skusenosti s pokrom,aby som sa zapajal do odbornej diskusie,ale tolko uz viem,ze to nie je len matematika,ale aj psychologia,hrat podla superov-co tu prezentuje chip
nesledujem tuto "debatu" od zaciatku,ale ak by mne mal niekto nadavat tak ho jednoducho ignorujem,proste dokazem sa nad to povzniest,a urcite sa neznizim na jeho uroven
mala by to byt stranka o pokri,nie zabomysie vojny typu kto robi viac gramatickych chyb
myslim,ze sme mohli ten vzacny cas vyuzit aj rozumnejsie ako sa tu hadat
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

re:

Odoslaťod buschle 10 Aug 2008 18:37

toto tema je zbytocne vytvorene , je to len taka snaha o vybuzerovanie chipfeedra. Ja by som skor k skvalitneniu vyzval aj niekoho okrem yegona z kvalitnych hracov aby sa nejak spolupodielali na pastovani prispevkov ; videi; Hhistories .. a komentoch , lebo je to slabe :)
Ja by som bol tiez ochotny robit viac ,komentovat viac ale nemam na to, lebo seba nepovazujem za dobreho hraca preto nechcem zo seba robit nejake mudre radio. Asi spravim nejaky blog svoj kde nieco napastujem nejake vtipnostky, HHs kde som vahal co spravit, mozno nejake movie. atd aby som nasiel svoje leaks v ktorych mi dufam pomozete. Nejake topicy o banne to je len duchanie do ohna , Comu akoze chcete dat bann na IP ked dnes je 99% internetconectov s meniacou sa IP, na druhy den je tu s inym nickom.
Obrázok používateľa
buschle

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

Moderovanie fora

Odoslaťod Stanley VII 11 Aug 2008 01:18

Ja sa nevyjadrim ku nikomu konkretnemu, vyjadrim sa k moderovaniu for. Urcitu dobu som bol administratorom webu, ktory navstevovalo okolo 15 000 ludi viacmenej denne. Sucastou boli aj fora. Nikto nic neriesil, boli moderatori. Sluzba moderovania for je jednou zo zakladnych sluzieb pre ochranu slusnych prispievatelov a k zachovaniu funkcnosti fora.

Obsahuje prispevok vulgarizmus? Dalej neriesim, prispevok mazem a prispievatelovi pride na mail pozornenie, system si ho pamata. Dalsi prispevok? Mazem, system posle dalsi mail, prispievatel ma blokovane fora 72 hodin. Do tretice? Prispievatel ma vymaz a hotovo.

To iste sa tyka urazok inych prispievatelov, offtopic (samozrejme tu su jemnejsie tresty). Ale opat opakujem, riesi sa tu zbytocna vec, ktora by mala na stranke "masovejsieho" rozsahu ako je PP byt samozrejmostou. Je jasne, je jeden clovek to cele neukociruje, ale ochotni modi by sa urcite nasli. Aj na tych budu isto niekedy staznosti, ale to si uz hlavny admin s nimi poriesi.

Tolko vseobecne, a teraz moj nazor: citanie akychkolvek vulgarizmov mi nieje po voli. Da sa to prezit, ale ked je sluzba na urovni, ze sa da prezit, clovek vacsinou ide tam, kde dostane sluzbu na urovni, s ktorou je spokojny. To snad hovori za vsetko.
Obrázok používateľa
Stanley VII

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 97 krát/218 krát

to palo1973

Odoslaťod Stanley VII 11 Aug 2008 01:23

Ospravedlnujem sa za tuto offtopic zlozku, ale chcem iba napisat palovi, ze pisanie do chatu pocas hry ake mal clovek karty, alebo ma je proti pravidlam, ak ruka este neskoncila. Rovnako je proti pravidlam vo vacsine herni hovorit inym jazykom ako anglickym (su vynimky, niekde su konkretne vherni fr stoly, sw a eng stoly).

Ak to niekto nerespektuje, treba ho upozornit, ak to urobi znova, mozes to napisat na support.
Obrázok používateľa
Stanley VII

PLUS

Odoslaťod Stanley VII 11 Aug 2008 04:08

Ak budu vybrani nejaki stali moderatori, bude to podla mojho nazoru velmi dobry krok. Dalsim prospesnym krokom by mohla byt aspon moznost moderovat vetvu fora, ci blog cloveku, ktory ho zalozil. Tak si moze kazdy vybrat prispevky, ktore povazuje za prinosne v diskusii na temu, ktoru vybral a ktore prispevky si tam nezela.
Obrázok používateľa
Stanley VII

re:

Odoslaťod buschle 11 Aug 2008 07:41

tak s tymto moderovanim a editom uz asi pockat na to php ; tam si moze clovek aj dodatocne urpavit svoj prispevok alebo vymazat.
Obrázok používateľa
buschle

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

Moderovanie Blogu

Odoslaťod Hufelix 11 Aug 2008 08:38

Moderovanie vlastného blogu je podľa mňa hlúposť a nešťastné riešenie. To by mohlo znamenať, že si ja ako bloger budem pod článkom nechávať len pozitívne reakcie a to predsa nechceme. Ja blogujem už dlho a viem, čo by to mohlo znamenať. Poznám x-blogerov, ktorí nie sú schopní prijať akúkoľvek kritiku a ak by mali takúto možnosť, tak by to zneužívali. Predpokladám, že tu by to bolo podobné.
Obrázok používateľa
Hufelix

Založený: Nov 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Re: Moderovanie Blogu

Odoslaťod TuKE 11 Aug 2008 09:15

Nikto nepísal, že budeš môcť mazať cudzie príspevky, iba upravovať svoje, tzn. ak zistíš, že si niekde spravil chybu, tak klikneš upraviť a upravíš.
Obrázok používateľa
TuKE

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 13 krát/58 krát

Re: Re: Moderovanie Blogu

Odoslaťod Hufelix 11 Aug 2008 09:30

Upravovanie chýb je samozrejme o inom... ;-)
Obrázok používateľa
Hufelix

Založený: Nov 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

cela debata

Odoslaťod palo1973 11 Aug 2008 11:53

bola pre mna stratou casu,v podstate ide o to,ze suhlasim,ze niektori(keso,7) sa snazia argumentovat,castokrat maju samozrejme pravdu,skor mi ide o to ze by sme si mali vypocut aj iny nazor,samozrejme bez vulgarizmov a osobnych utokov,ale to by mala byt vec moderatora
a na zaver si naozaj vazim ludi ktori pomahaju zacinajucim resp.slabsim hracom hlavne pisanim clankov,prpadne analyzovanim pokrovych partii
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Ostatné

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 23 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!