Ban Chipfeedera
Re: Re: chalani
mam malo skusenosti s pokrom,aby som sa zapajal do odbornej diskusie,ale tolko uz viem,ze to nie je len matematika,ale aj psychologia,hrat podla superov-co tu prezentuje chip
nesledujem tuto "debatu" od zaciatku,ale ak by mne mal niekto nadavat tak ho jednoducho ignorujem,proste dokazem sa nad to povzniest,a urcite sa neznizim na jeho uroven
mala by to byt stranka o pokri,nie zabomysie vojny typu kto robi viac gramatickych chyb
myslim,ze sme mohli ten vzacny cas vyuzit aj rozumnejsie ako sa tu hadat
nesledujem tuto "debatu" od zaciatku,ale ak by mne mal niekto nadavat tak ho jednoducho ignorujem,proste dokazem sa nad to povzniest,a urcite sa neznizim na jeho uroven
mala by to byt stranka o pokri,nie zabomysie vojny typu kto robi viac gramatickych chyb
myslim,ze sme mohli ten vzacny cas vyuzit aj rozumnejsie ako sa tu hadat
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
re:
toto tema je zbytocne vytvorene , je to len taka snaha o vybuzerovanie chipfeedra. Ja by som skor k skvalitneniu vyzval aj niekoho okrem yegona z kvalitnych hracov aby sa nejak spolupodielali na pastovani prispevkov ; videi; Hhistories .. a komentoch , lebo je to slabe :)
Ja by som bol tiez ochotny robit viac ,komentovat viac ale nemam na to, lebo seba nepovazujem za dobreho hraca preto nechcem zo seba robit nejake mudre radio. Asi spravim nejaky blog svoj kde nieco napastujem nejake vtipnostky, HHs kde som vahal co spravit, mozno nejake movie. atd aby som nasiel svoje leaks v ktorych mi dufam pomozete. Nejake topicy o banne to je len duchanie do ohna , Comu akoze chcete dat bann na IP ked dnes je 99% internetconectov s meniacou sa IP, na druhy den je tu s inym nickom.
Ja by som bol tiez ochotny robit viac ,komentovat viac ale nemam na to, lebo seba nepovazujem za dobreho hraca preto nechcem zo seba robit nejake mudre radio. Asi spravim nejaky blog svoj kde nieco napastujem nejake vtipnostky, HHs kde som vahal co spravit, mozno nejake movie. atd aby som nasiel svoje leaks v ktorych mi dufam pomozete. Nejake topicy o banne to je len duchanie do ohna , Comu akoze chcete dat bann na IP ked dnes je 99% internetconectov s meniacou sa IP, na druhy den je tu s inym nickom.
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
Moderovanie fora
Ja sa nevyjadrim ku nikomu konkretnemu, vyjadrim sa k moderovaniu for. Urcitu dobu som bol administratorom webu, ktory navstevovalo okolo 15 000 ludi viacmenej denne. Sucastou boli aj fora. Nikto nic neriesil, boli moderatori. Sluzba moderovania for je jednou zo zakladnych sluzieb pre ochranu slusnych prispievatelov a k zachovaniu funkcnosti fora.
Obsahuje prispevok vulgarizmus? Dalej neriesim, prispevok mazem a prispievatelovi pride na mail pozornenie, system si ho pamata. Dalsi prispevok? Mazem, system posle dalsi mail, prispievatel ma blokovane fora 72 hodin. Do tretice? Prispievatel ma vymaz a hotovo.
To iste sa tyka urazok inych prispievatelov, offtopic (samozrejme tu su jemnejsie tresty). Ale opat opakujem, riesi sa tu zbytocna vec, ktora by mala na stranke "masovejsieho" rozsahu ako je PP byt samozrejmostou. Je jasne, je jeden clovek to cele neukociruje, ale ochotni modi by sa urcite nasli. Aj na tych budu isto niekedy staznosti, ale to si uz hlavny admin s nimi poriesi.
Tolko vseobecne, a teraz moj nazor: citanie akychkolvek vulgarizmov mi nieje po voli. Da sa to prezit, ale ked je sluzba na urovni, ze sa da prezit, clovek vacsinou ide tam, kde dostane sluzbu na urovni, s ktorou je spokojny. To snad hovori za vsetko.
Obsahuje prispevok vulgarizmus? Dalej neriesim, prispevok mazem a prispievatelovi pride na mail pozornenie, system si ho pamata. Dalsi prispevok? Mazem, system posle dalsi mail, prispievatel ma blokovane fora 72 hodin. Do tretice? Prispievatel ma vymaz a hotovo.
To iste sa tyka urazok inych prispievatelov, offtopic (samozrejme tu su jemnejsie tresty). Ale opat opakujem, riesi sa tu zbytocna vec, ktora by mala na stranke "masovejsieho" rozsahu ako je PP byt samozrejmostou. Je jasne, je jeden clovek to cele neukociruje, ale ochotni modi by sa urcite nasli. Aj na tych budu isto niekedy staznosti, ale to si uz hlavny admin s nimi poriesi.
Tolko vseobecne, a teraz moj nazor: citanie akychkolvek vulgarizmov mi nieje po voli. Da sa to prezit, ale ked je sluzba na urovni, ze sa da prezit, clovek vacsinou ide tam, kde dostane sluzbu na urovni, s ktorou je spokojny. To snad hovori za vsetko.
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
to palo1973
Ospravedlnujem sa za tuto offtopic zlozku, ale chcem iba napisat palovi, ze pisanie do chatu pocas hry ake mal clovek karty, alebo ma je proti pravidlam, ak ruka este neskoncila. Rovnako je proti pravidlam vo vacsine herni hovorit inym jazykom ako anglickym (su vynimky, niekde su konkretne vherni fr stoly, sw a eng stoly).
Ak to niekto nerespektuje, treba ho upozornit, ak to urobi znova, mozes to napisat na support.
Ak to niekto nerespektuje, treba ho upozornit, ak to urobi znova, mozes to napisat na support.
-
PLUS
Ak budu vybrani nejaki stali moderatori, bude to podla mojho nazoru velmi dobry krok. Dalsim prospesnym krokom by mohla byt aspon moznost moderovat vetvu fora, ci blog cloveku, ktory ho zalozil. Tak si moze kazdy vybrat prispevky, ktore povazuje za prinosne v diskusii na temu, ktoru vybral a ktore prispevky si tam nezela.
-
Moderovanie Blogu
Moderovanie vlastného blogu je podľa mňa hlúposť a nešťastné riešenie. To by mohlo znamenať, že si ja ako bloger budem pod článkom nechávať len pozitívne reakcie a to predsa nechceme. Ja blogujem už dlho a viem, čo by to mohlo znamenať. Poznám x-blogerov, ktorí nie sú schopní prijať akúkoľvek kritiku a ak by mali takúto možnosť, tak by to zneužívali. Predpokladám, že tu by to bolo podobné.
-
Hufelix - Príspevky: 332
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Moderovanie Blogu
Nikto nepísal, že budeš môcť mazať cudzie príspevky, iba upravovať svoje, tzn. ak zistíš, že si niekde spravil chybu, tak klikneš upraviť a upravíš.
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
Re: Re: Moderovanie Blogu
Upravovanie chýb je samozrejme o inom... ;-)
-
Hufelix - Príspevky: 332
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
cela debata
bola pre mna stratou casu,v podstate ide o to,ze suhlasim,ze niektori(keso,7) sa snazia argumentovat,castokrat maju samozrejme pravdu,skor mi ide o to ze by sme si mali vypocut aj iny nazor,samozrejme bez vulgarizmov a osobnych utokov,ale to by mala byt vec moderatora
a na zaver si naozaj vazim ludi ktori pomahaju zacinajucim resp.slabsim hracom hlavne pisanim clankov,prpadne analyzovanim pokrovych partii
a na zaver si naozaj vazim ludi ktori pomahaju zacinajucim resp.slabsim hracom hlavne pisanim clankov,prpadne analyzovanim pokrovych partii
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 12 hostí.