edit: tak som trochu pogooglil a toto je ono.
http://it.wikipedia.org/wiki/File:Neues ... Cnchen.jpg
je to v jednej z tych troch budov na lavej strane namestia, co su podoprete stlpmi.
tomiG napísal:Mauritius je tam v tom case pekne aj teplo alebo seysely ked si buknes teraz letenky tak mas na dve osoby za 1200k a hotel si uz vyberes aky chces na booking.com aspon ja takto chodievam na dovolenky nemam cestovne kancelarie rad su to odrbavaci a o tych svk ani nehovorim
ScoobyDoobyDoo napísal:V obdobi od 13.decembra do nejakeho cca 20.januara hladam brigadnika na murovanie pivnicneho priestoru, kde si chcem postavit vinny sklep. Platim 2.5eur na hodinu + gastrolistky + flasa cerveneho na tyzden gratis. Neviete o niekom?
Zajacekk napísal:V období od 13.decembra do 20.januára by som chcel ísť s priateľkou na nejakú dovolenku, okrem karibiku a ázie som ochotný ísť všade, čo sa týka financií, obmedzený nie som, chcem len all inclusive a letecky (z Prahy alebo Bratislavy). Môžete niekto poradiť nejaké miesto, kde v tomto čase nie je až taká zima, kde po dajme tomu piatich pohárikoch skočím aj do mora, čo mi bude tak teplo a zároveň aby to bolo aj také miesto, kde je čo pozrieť, pochodiť a tak? Vďaka za odpovede
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.