Kuriozita
Re: Kuriozita
ja uz normalne nevladzem z toho P****Stars.. hram ten poker uz dost dlho aj online hram dost dlho ,ale toto co sa mi posledny mesiac deje som fakt este nezazil,ale iba na starse nikde inde.. asi sa natu hernu vykaslem uplne ..
- Mareccc1
- Založený: Jan 2008
- Poďakoval/li: 1 krát/11 krát
Mareccc1 napísal:ja uz normalne nevladzem z toho P****Stars.. hram ten poker uz dost dlho aj online hram dost dlho ,ale toto co sa mi posledny mesiac deje som fakt este nezazil,ale iba na starse nikde inde.. asi sa natu hernu vykaslem uplne ..
to je problem omahy , moc vela kariet na ruke ,castejsie runner runner a podobne.
Ale ta hra je fakt lol.
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
trikoza napísal:Pre Flop: ($15.00) Hero is CO with A A
Flop: ($395.00) T 9 J (3 players)
BB checks, UTG checks, Hero checks
Preco si checkol behind?
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
haman napísal:trikoza napísal:Pre Flop: ($15.00) Hero is CO with A A
Preco si checkol behind?
lebo by nevedel co ma robit ak by dostal checkraise a z topparu moze dostat value aj neskor.
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
haman napísal:trikoza napísal:Pre Flop: ($15.00) Hero is CO with A A
Preco si checkol behind?
v tomto spote sa viacmenej vzdavam... ten board sialene triafa range hlavne hraca na utg, ak betnem a dostanem checkraise musim zlozit, ak betnem a dostanem call je sialene vela kariet ktore sa mi nebudu pacit - 7,8,9,T,J,Q,K... ak by dosiel blank turn a hraci by chcekli mozno by som betol a skusil ziskat thin value z niecoho ako AJ, QJ, KJ, AQ, pripadne aj niecoho horsieho co moze mat fish na BB ako Jx,Tx,9x, Qx atd ale tiez by som z toho zrovna nadseny nebol... jednoducho ten board je katastrofalny, a kedze mam poziciu tak na turne podla akcie predmnou budem vediet na com som tak imo nie je prilis dovod betovat flop a nafukovat tak pot
-
trikoza - Príspevky: 1706
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/48 krát
marcoo12snv napísal:http://www.bestpokermoments.com/2010/12/an-unreal-hand-on-the-big-game/
Keď máš "ciťák" , nie je čo riešiť .
- Drogba151515
- Založený: Dec 2009
- Poďakoval/li: 4 krát/0 krát
Drogba151515 napísal:Keď máš "ciťák" , nie je čo riešiť
On sa par ruk predtym zdabloval a mal stack 230tisic $ z toho 130tisic$ bolo jeho a bolo par ruk (25 ci kolko) do konca cash game. Plus predbezne viedol medzi tymito nasadenymi amatermi o 50tisicovy$ poukaz na seriu turnajov. Cize total 180k$+. Ja by foldoval tiez, tam uz nebolo co riesit.
Neskor foldol aj KK, tie by vyhral.
Takto bez sprievodnych informacii ta handa vyzera skreslene.
Odporucam Week 10 Epizodu 4 a 5 . Helmuth plus 100k a potom bust. Dalsi amater, nejaky milionar, ho vzdy outflopol s horsou rukou.
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
Ja by foldoval tiez, tam uz nebolo co riesit.
omg, vsak to mal poslat PF.
- tomm
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 13 krát/10 krát
@ haman
na jednej strane chapem co si tym chcel povedat ale toto co ten typek spravil je cista katastrofa. chapem ze ked sa jedna o take prachy tak kazdy bezny clovek by bol asi money scared ale pokial chce niekto foldovat AA PF tak by sa mal vykaslat na poker a zacat hravat napr. pexeso. toto bola taka rybacina ze len som si to pozrel a monitor mi zacal smrdiet po sardinkach
na jednej strane chapem co si tym chcel povedat ale toto co ten typek spravil je cista katastrofa. chapem ze ked sa jedna o take prachy tak kazdy bezny clovek by bol asi money scared ale pokial chce niekto foldovat AA PF tak by sa mal vykaslat na poker a zacat hravat napr. pexeso. toto bola taka rybacina ze len som si to pozrel a monitor mi zacal smrdiet po sardinkach
-
mr_kaktus - Príspevky: 1168
- Založený: Aug 2008
- Poďakoval/li: 67 krát/61 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.