Kuriozita
Re: Kuriozita
najviac lol poker moment ever..EVER
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
tomm napísal:Ja by foldoval tiez, tam uz nebolo co riesit.
omg, vsak to mal poslat PF.
Pot limit preflop ) tazko sa to posiela
- Mareccc1
- Založený: Jan 2008
- Poďakoval/li: 1 krát/11 krát
mr_kaktus napísal:na jednej strane chapem co si tym chcel povedat ale toto co ten typek spravil je cista katastrofa. chapem ze ked sa jedna o take prachy tak kazdy bezny clovek by bol asi money scared ale pokial chce niekto foldovat AA PF tak by sa mal vykaslat na poker a zacat hravat napr. pexeso. toto bola taka rybacina ze len som si to pozrel a monitor mi zacal smrdiet po sardinkach
Ten chlapik po tom double upe sa nevedel ubranit slzam od stastia a stale opakoval, ze je to jeho 3ROCNA! vyplata. Preco by mal riskovat stratu 3ROCNEJ vyplaty aby ziskal 4-6ROCNU? Nie je 3ROCNA lepsia ako ziadna? Ano, viem o tom, ze s AA/KK si velky favorit, to sa tu uz preberalo...
EDIT: inak aj na jednej strane chapem, co si chcel povedat
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
marcoo12snv napísal:http://www.bestpokermoments.com/2010/12/an-unreal-hand-on-the-big-game/
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
mne sa paci jake ma priezvisko- Fishman
-
WolfiKxx - Príspevky: 1285
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 165 krát/42 krát
lololololol, tak to bolo drsné, že ani 2k nezaplatil PF, však mohol aspoň setmineovať
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
podla mna este hento AA mohlo byt riziko kedze laak aj mercier boli docela deep. Ale tie KK ked tam 3betoval ten cernoch a mal dokopy par drobnych na stole mohol shipnut a neriskoval by aj v pripade prehry ten passport bo by mu zostal stale komfortny stack.
- ferkan
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 5 krát/28 krát
http://www.youtube.com/watch?v=i7GkgwQ0ZQQ
tato hra ma ohromne pobavila:D:Daj cela epizoda:D..ako to helmuth suckoutol 3 krat:D:D ten jeho vyraz tvare a ako sa radovali vsetci:D hlavne daniel a tony g:D
este tak hrdo provokativne zadre ci to chce vytocit 4 krat..:D
tato hra ma ohromne pobavila:D:Daj cela epizoda:D..ako to helmuth suckoutol 3 krat:D:D ten jeho vyraz tvare a ako sa radovali vsetci:D hlavne daniel a tony g:D
este tak hrdo provokativne zadre ci to chce vytocit 4 krat..:D
-
speksSVK - Príspevky: 168
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 30 krát/5 krát
mr_kaktus napísal:@ haman
na jednej strane chapem co si tym chcel povedat ale toto co ten typek spravil je cista katastrofa. chapem ze ked sa jedna o take prachy tak kazdy bezny clovek by bol asi money scared ale pokial chce niekto foldovat AA PF tak by sa mal vykaslat na poker a zacat hravat napr. pexeso. toto bola taka rybacina ze len som si to pozrel a monitor mi zacal smrdiet po sardinkach
Kaktus nic v zlom ale rozmyslal si co pises? Haman to vysvetlil uplne presne, to je podobne ako keby si sa s AA pustal do big potu ako 2nd CL vs CL na satelite kde 100 berie a je vas 101... z jeho pohladu mal vyhrate neskutocne peniaze ktore mohol lahko stratit v jednej ruke a risk/reward bol brutal proti nemu.
Dokonca si myslim ze fold je z jeho pohladu akceptovatelny aj keby mohol jamnut PF, co nemohol.
To uz nevravim ze results oriented je proste genius, a to myslim uplne vazne.
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
-no keby to nenatacala telka tak to urobim aj ja bez hamby v jeho situacii
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.