MS v hokeji 2011
MS v hokeji 2011
-zajtra to vypukne,je to zrejme posledna sanca pre nas team zabojovat o medailu
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Re: MS v hokeji 2011
o nejakej poslednej sanci by som nehovoril, nie je iste kto bude hrat z veteranov dalsi rok, tiez sa mozu vyprofilovat mladsi jednotlivci s vybornou formou
na druhej strane realne ambicie su zrejme okolo 5-8, kam vykonnostne asi patrime
fandim chalanom a budem happy aj za 5. miesto
na druhej strane realne ambicie su zrejme okolo 5-8, kam vykonnostne asi patrime
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
Horsey7 napísal:
je to otvorene, uz tradicne ma viacero timov sancu na medailu a urcite tam patria aj nasi borci. nemyslim si ze tam ma niekto prehnane silny tim (az na nas

-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
momentalna zostava/ zostavy inych timov navrava boj o medaili
- goldman2
- Založený: Mar 2011
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
uz sa tesim ako maly chlapec,ked to zacne a v nedelu som priamo na stadione 

-
Mlachi - Príspevky: 219
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 29 krát/8 krát
aka posledna sanca? lol.. ved vyrastaju nove talenty panik, tatar atd.. a sanca je tu stale pretoze v play off je vsetko otvorene a uz niekolkokrat sme dokazali ze vieme potrapit aj kanadu, svedov, usa bez nejakych mega hviezd v time.. par zapasov halak vychyta a demitra rozohodne so svojim blafakom a sme vo finale 

- sulaph
- Založený: Jan 2011
- Poďakoval/li: 2 krát/4 krát

-
A_Rimmer - Príspevky: 875
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 88 krát/131 krát
hm,aj ja som fanusik,ale ak sa nieco rychlo v nasom hokeji nezmeni tak to vidim dost cierne,vid priklad 18ky,ked tato generacia okolo satana,demitru skonci,ostane za nimi vakuum,chybaju nam hraci okolo 25r,ktori su aj ochotni reprezentovat a nechaju za nas team srdce ako napr. palo demitra ci ini,na rozdiel od precenovanej megahviezdy gaborika ci mesarosa..
myslim ze z nasledujucich 10r budeme koncit hlavne na 5-8 mieste,s tym ze 1-2 x sa nam moze podarit 1/4 finale,ale takisto sa neda vylucit ani obcasny boj o zachranu
myslim ze z nasledujucich 10r budeme koncit hlavne na 5-8 mieste,s tym ze 1-2 x sa nam moze podarit 1/4 finale,ale takisto sa neda vylucit ani obcasny boj o zachranu
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
no je tam diera jak hovado, je to dost vidno a ten nas vekovy priemer po prichode dalsich posil z NHL sa bude uz pohybovat nad 30rokov a to je teda sakra vela. Par mladych talentovanych hracov mame ale to je malo.....
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
goldman2 napísal:momentalna zostava/ zostavy inych timov navrava boj o medaili
ale nemyslim si ze zostava je len o menach ktore samozrejme v tej nasej nechybaju ale hl. o forme cize mi napr. mozme mat gaborika ale co z toho ked je absolutne mimo formy? alebo zednika ktory ledva hral tento rok
-
fishtechIsForU - Príspevky: 8
- Založený: Mar 2011
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.