MS v hokeji 2011
Re: MS v hokeji 2011
hej je to od viacerych uzivatelov tieperly to je o to smutnejsie.
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
Ceasears napísal:popoBA napísal:
na slovensku ziju ludia ktori platia peniaze zato aby mohli na sme.sk zanechat taketo perly.chcem sa odstahovat okamzite
Vzdy si rad precitam Tvoj prispevok Inac,uz si dlho neuploadol Tvoje zazitky z live sceny ,mas pauzu?
hej.brno open ma dost vycerpalo fyzicky psychicky aj financne idem si teraz online trochu
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
http://sport.aktuality.sk/clanok/112475 ... liona-eur/
a takto sa to robi vo vyspelom svete, kde sa chce robit a robi sa srdcom
stanok pre 20 tisic ludi postavia za 2.8 mil. eur
u nas sa stary zrekonstruuje za 96 mil. eur pre 9 tisic ludi ))
aj ked hokejovy stanok je zrejme trosku nakladnejsi, ale to porovnanie cien je az neskutocne smiesne...
Vcera bola navyse v TV vysielana relacia Pod lampou a bola venovana svk hokeju, boli tam satan a handzus a v dokrutke vysnovsky a pripadalo mi to, akoby sa hraci bali otvorit si naplno usta ako za cias STB, ze ked povedia, co sa naozaj deje s nasim hokejom, tak ich zavru do basy, alebo ja neviem...
Jediny kto okrajovo nacrtol tuto temu, bol nejaky fyzik, (ktory sice neviem co tam robil, ale bol tam), ze slovenske ma novu predrazenu halu pre sirokeho domaci slovan, nacierno postaveny sirokeho hotel sirokeho firmou, ale velmi sa to tam nerozoberalo a hraci k tomu nepovedali ani slovo, co mi pride trosku cudne, pretoze uz ked si taki hraci ako Satan, Handzus, Visnovsky, Demitra a mnoho dalsich neotvoria usta, tak kto potom???
Dokedy sa budeme len prizerat tymto do oci bijucim tunelovanim slovenskeho hokeja a slovenska celkovo???
a takto sa to robi vo vyspelom svete, kde sa chce robit a robi sa srdcom
stanok pre 20 tisic ludi postavia za 2.8 mil. eur
u nas sa stary zrekonstruuje za 96 mil. eur pre 9 tisic ludi ))
aj ked hokejovy stanok je zrejme trosku nakladnejsi, ale to porovnanie cien je az neskutocne smiesne...
Vcera bola navyse v TV vysielana relacia Pod lampou a bola venovana svk hokeju, boli tam satan a handzus a v dokrutke vysnovsky a pripadalo mi to, akoby sa hraci bali otvorit si naplno usta ako za cias STB, ze ked povedia, co sa naozaj deje s nasim hokejom, tak ich zavru do basy, alebo ja neviem...
Jediny kto okrajovo nacrtol tuto temu, bol nejaky fyzik, (ktory sice neviem co tam robil, ale bol tam), ze slovenske ma novu predrazenu halu pre sirokeho domaci slovan, nacierno postaveny sirokeho hotel sirokeho firmou, ale velmi sa to tam nerozoberalo a hraci k tomu nepovedali ani slovo, co mi pride trosku cudne, pretoze uz ked si taki hraci ako Satan, Handzus, Visnovsky, Demitra a mnoho dalsich neotvoria usta, tak kto potom???
Dokedy sa budeme len prizerat tymto do oci bijucim tunelovanim slovenskeho hokeja a slovenska celkovo???
- marcoo12snv
- Založený: Apr 2009
- Poďakoval/li: 51 krát/18 krát
tiez ma to zarazilo a takisto,ze sa nechceli vyjadrit k tomu,ze Zednik sa vratil....nejake divne...ako vravis,jedine ten fyzik,hraci akoby do toho sprtat nechceli...skoda
-
Mlachi - Príspevky: 219
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 29 krát/8 krát
nemyslim si ze nieco sa bali povedat. Ked sa v kabine povie ze sa na verejnosti nebude nic hovorit o niecom tak je normalne ze sa k tomu nechcu vyjadrit. To ze cely szlh je zly nemusi na plnu hubu povedat nikto lebo to vie kazdy. Myslim ze vsetci hovorili velmi rozumne o sucasnej situacii bez zbytocnych emocii a neoverenych faktov.....
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
yeah , tiez som to pozeral .. doporucujem pozret z archivu.
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
zaujimava diskusia..skoda len ze som v polke zalomil s tym ze si to pozriem v archive.
A STV ma zase nesklamala...lampu ani v archive nemaju
A STV ma zase nesklamala...lampu ani v archive nemaju
- fefe13
- Založený: Feb 2010
- Poďakoval/li: 4 krát/4 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 16 hostí.