MS v hokeji 2011

Čo sa inde nehodí, no stále je to diskusia o pokri

Re: MS v hokeji 2011

Odoslaťod 7castle 07 Máj 2011 22:11

A_Rimmer napísal:Podla mna je nacase konecne zabudnut na Stumpela, Satana, Demitru, Strbaka a ostatnych hracov zlatej generacie, co sa tyka ich ucasti na MS samozrejme.

Hehe tak o toto sa neboj :D Mozno Satan z tychto este raz dojde ale dost pochybujem...

Vsetko ok, treba vediet aj prehrat. Pre mna je v zasade jedine sklamanie Hanlon, ak to naozaj nekaucoval ako sa sepka tak je to jeho hanba, ak to kaucoval, tak som sklamany z toho ze ani on nevedel na nic reagovat, jedine co skusal boli zmeny formacii (v tomto bol lepsi ako vsetci pred nim), ale chybali mu gule aby pochopil ze to ma od zakladu prekopat, Marian Hossa bol tak z formy ako nikdy, Demitra otras, Zednik, Bartecko uplne nulovi, najneskor od Rusov bolo jasne ze prva presilovkova formacia ma byt Nagy/Satan/Stumpel alebo take nieco, rovnako proste mal uplne pomenit icetime hracom ako Ruzicka, Surovy, Cibak ktori slapali a mozno nie su taki dobri, ale mali formu...

Gabby slabota ale aspon nieco, Handzus vpredu nic ale v obrane 110%, Stumpel so Satanom zo zaciatku ok ale potom sa vytracali

V obrane Visna klobuk dolu, Jurcina vyborne, Podhradsky vyborne, Granak imo usiel (a nechapem pre nehral s CZE), a zvysok otras, Baranka a Strbak total z formy, Majesky ju nikdy nemal

Halak nebol 100%, ale nesklamal, chytil co mohol, skoda toho ze daroval superom 2 klucove goly, 4. rusky a dnes ten vitazny vyzeral dost jeho...

Co bola ale najvacsia tragedia bola nasa rozohravka, tam ani nemoze ist o to ze sme z formy, proste uplne zufale ako sme my absolutne neschopni prejst za stavu 5/5 do superovho pasma, mozeme si nahovarat co chceme ale v tomto su uz Nemci Svajciari a pod. davno pred nami, to nehovorim o tych lepsich.

Ale ako vravim nevadi, teraz moje jedine zelanie je aby sme nasli trenera co bude mat gule, a co necha o rok prvu lajnu hrat nieco ako Tatar/Zaborsky/Panik, opakujem prvu lajnu.

V pondelok idem na Danov, smutny koniec, snad aspon to vyhrame :)

EDIT: JJ aby som nezabudol, co ma este dost serie ze teraz si budu otvarat hubu ludia typu Golonka, Lukac a (bohuzial ho sem musim zaradit) Supler, ze naco nam je zahranicny trener, Hanlon bohuzial asi na dlhe roky skompromitoval vsetkych cudzincov na nasej lavicke...
Naposledy upravil 7castle dňa 07 Máj 2011 22:16, celkovo upravené 1 krát.
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

Odoslaťod yegon 07 Máj 2011 22:15

emkey7 napísal:a podporuje stat niekoho kto by ich nahradil?

MS splnili ucel spropagovat tento sport nie? Hokejky su vsade vypredane, ihriska pri skolach praskaju vo svikoch, otcovia v zapale boja crosscheckuju svojich 12 rocnych synov a potom ich kriesia na trave

oh wait ....

vlastne asi jedine co tie majstrovstva v tomto smere priniesli je zvysenie predaja slovenskych vlajok a NHL11 pre playstation

treba sa zmierit s tym ze narodnym sportom slovakov uz dlhsiu dobu je a asi aj ostane vzpieranie pivovych poharov pred televiznou obrazovkou. Vacsina hokejovych "nadsencov" nikdy hokej nehrala a ked chcu mat pokoj od svojich deti radsej ich posadia pred televizor nez by ich viedli k sportu.
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod jonatanko 07 Máj 2011 22:24

No hokej nikdy nebol dobry sport pre slovakov potrebujes drahy vystroj drahy lad a tak,..... mali by sme popracovat na novom narodnom sporte ktory bude vhodnejsi pre masy -:))) Myslim ze uz nikdy nebudeme mat uspech v hokeji. Keby sme chceli uspech tak tych 100. mil eur nevrazime do jedneho stadiona ale postavime ich cca 30 ako postavil gaborik v trencine LOL
jonatanko

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 1 krát/6 krát

Odoslaťod Chlpo1989 07 Máj 2011 22:29

yegon napísal:Vacsina hokejovych kritikov nikdy hokej nehrala
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod emkey7 07 Máj 2011 22:37

ked sme sa dostali k tomu ze organizujeme dost velku vec tak trosku by sa malo nieco spravit aspon ist uvidiet niekoho kto ma talent a kupit mu tu vystroj co je dost draha vec.....este k tomu fandeniu to ze keby sme boli teraz majstri tak by bol kazdy slovak a teraz rozpravaju ze na ten hokej sa neda pozerat nech idu do ..... leze mi to na city
emkey7

Založený: Júl 2009
Poďakoval/li: 10 krát/12 krát

Odoslaťod yegon 07 Máj 2011 22:37

Chlpo1989 napísal:
yegon napísal:Vacsina hokejovych kritikov nikdy hokej nehrala

nevsimol som si ze na slovensku mame hokejovych kritikov :) ani neviem co to znamena. Su urcite ludia ktorych hokej nebavi a je tym padom pochopitelne ze ho nehraju.

Je ale trosku zvlastne ze vacsina fanusikov v zivote nedrzala hokejku v ruke ani ich to nelaka. To potom sledovanie hokeja v TV stavia na rovnaku uroven ako sledovanie telenoviel alebo superstar. Je lahke stazovat sa na nedostatok mladych hracov ale kto iny ich ma produkovat nez hardcore fanusikovia?
Obrázok používateľa
yegon

Odoslaťod Chlpo1989 07 Máj 2011 22:44

No myslel som to tak, ze ti ludia, co najviac kritizuju hokej, maju najmudrejsie slova na svete a neviem co este, si to nikdy nevyskusali. Ak clovek hraval hokej, tak tu danu situaciu vidi uplne inak, ako "kritik".

Idem odpadavat, ked nahodou sedim vedla nadejnej svokry a pozerame hokej. Tolko mudrych reci som este nikdy nepocul...
A ani k tomu nemozem nic povedat :wall: Teda mozem, ale neviem, ako by to dopadlo :D

Edit: gramatika
Naposledy upravil Chlpo1989 dňa 07 Máj 2011 22:47, celkovo upravené 1 krát.
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Odoslaťod DevilMayCry 07 Máj 2011 22:46

dnes zomrelo moje hokejove srdce :(
Obrázok používateľa
DevilMayCry

Založený: Aug 2007
Poďakoval/li: 59 krát/107 krát

Odoslaťod yegon 07 Máj 2011 22:48

tak to mi skor pripomina sviatocnych fanusikov ktori objavia hokej vzdy tak na 2 tyzdne v roku ked su MS a potom vedu odborne reci ako keby mali odohrate 3 sezony v NHL a potom este vystudovali vysoku trenersku :)
Obrázok používateľa
yegon

Odoslaťod Chlpo1989 07 Máj 2011 22:50

Yop, presne na toto som myslel :) "Odbornici"
Obrázok používateľa
Chlpo1989

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Ostatné

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 26 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!