A_Rimmer napísal:Podla mna je nacase konecne zabudnut na Stumpela, Satana, Demitru, Strbaka a ostatnych hracov zlatej generacie, co sa tyka ich ucasti na MS samozrejme.
Hehe tak o toto sa neboj Mozno Satan z tychto este raz dojde ale dost pochybujem...
Vsetko ok, treba vediet aj prehrat. Pre mna je v zasade jedine sklamanie Hanlon, ak to naozaj nekaucoval ako sa sepka tak je to jeho hanba, ak to kaucoval, tak som sklamany z toho ze ani on nevedel na nic reagovat, jedine co skusal boli zmeny formacii (v tomto bol lepsi ako vsetci pred nim), ale chybali mu gule aby pochopil ze to ma od zakladu prekopat, Marian Hossa bol tak z formy ako nikdy, Demitra otras, Zednik, Bartecko uplne nulovi, najneskor od Rusov bolo jasne ze prva presilovkova formacia ma byt Nagy/Satan/Stumpel alebo take nieco, rovnako proste mal uplne pomenit icetime hracom ako Ruzicka, Surovy, Cibak ktori slapali a mozno nie su taki dobri, ale mali formu...
Gabby slabota ale aspon nieco, Handzus vpredu nic ale v obrane 110%, Stumpel so Satanom zo zaciatku ok ale potom sa vytracali
V obrane Visna klobuk dolu, Jurcina vyborne, Podhradsky vyborne, Granak imo usiel (a nechapem pre nehral s CZE), a zvysok otras, Baranka a Strbak total z formy, Majesky ju nikdy nemal
Halak nebol 100%, ale nesklamal, chytil co mohol, skoda toho ze daroval superom 2 klucove goly, 4. rusky a dnes ten vitazny vyzeral dost jeho...
Co bola ale najvacsia tragedia bola nasa rozohravka, tam ani nemoze ist o to ze sme z formy, proste uplne zufale ako sme my absolutne neschopni prejst za stavu 5/5 do superovho pasma, mozeme si nahovarat co chceme ale v tomto su uz Nemci Svajciari a pod. davno pred nami, to nehovorim o tych lepsich.
Ale ako vravim nevadi, teraz moje jedine zelanie je aby sme nasli trenera co bude mat gule, a co necha o rok prvu lajnu hrat nieco ako Tatar/Zaborsky/Panik, opakujem prvu lajnu.
V pondelok idem na Danov, smutny koniec, snad aspon to vyhrame
EDIT: JJ aby som nezabudol, co ma este dost serie ze teraz si budu otvarat hubu ludia typu Golonka, Lukac a (bohuzial ho sem musim zaradit) Supler, ze naco nam je zahranicny trener, Hanlon bohuzial asi na dlhe roky skompromitoval vsetkych cudzincov na nasej lavicke...