Chlpo1989 napísal:najvacsiefishe napísal:ty si co? NL5 hrac? kazdy den tusim o tebe citam, ze si nieco velke trafil
tusim tu niekomu dosli argumenty
ano, som NL5 hrac + turnaje vobec nehravam, takze nemam co trafit
ja mam argumentov dost, ale podla mojho nazoru je hranie NL2-NL5 len vyhodenim penazi, nikdy v zivote sa to hrat nenaucis
radsej si zahram vacsi turnaj, alebo vacsiu casku, kde vidim, ze vyhra 1000e nieco pre mna znamena, su to hmotne peniaze, maju hodnotu, aku hodnotu ma sediet 8 hodin na NL2 s moznostou vyhry 10 usd a to je uz velmi vela penazi, na NL100, ked spravis 5x viac za 8 hodin, tak je az moc dobre
ked hram NL2 a mam milion dolarov, ako ma donutis zahodit nejaku kartu? ked pre mna tie peniaze nic neznamenaju? donutis ma ju zahodit jedine vtedy, ked sa vytvori pot, kde uz tie peniaze pre daneho cloveka maju hodnotu
to co tu pisete je platne len vtedy, ked hraju vsetci uplne rovnako, ked sa tam zapoji clovek, co hra inac, tak to celkom platit nebude
poker neni len o matematike
nepotrebujem odohrat 1 000 000 ruk, aj v rulete moze padnut po sebe 20x cervena a az potom zrazu jedna cierna, v konecnom dosledku budes plus minus na nule, podobne je to aj s pokrom (ako casto trafis po sebe coinflip? a tak isto ako chytis AA vs 22, tolko isto krat to mas naopak), karty su predsa standardne rozdavaju, chyby supera tiez nie je az taky luck trafit, raz ju spravis ty, raz on