"odbornici" na pp.sk a inych forach

Čo sa inde nehodí, no stále je to diskusia o pokri

Re: "odbornici" na pp.sk a inych forach

Odoslaťod najvacsiefishe 30 Nov 2010 22:56

Chlpo1989 napísal:
najvacsiefishe napísal:ale ak ma niekto iny nazor, tak je to automaticky zle

A co tak pozriet sa na to z inej strany... Clovek sa niekomu snazi vyvratit nazor podlozenymi faktami a statistikou, ale ten clovek si neda poradit, kedze ten, co mu chce poradit, ma iny nazor ako on, takze je to automaticky zle a radsej si bude stat za svojimi hlupostami, ktore bude obhajovat este vacsimi hlupostami :)
najvacsiefishe napísal:luck luck a este raz luck

jj,pretoze niekto dlhodobo zaraba, lebo uz x rokov ma mega luck :)

ty si co? NL5 hrac? kazdy den tusim o tebe citam, ze si nieco velke trafil
najvacsiefishe

Založený: Nov 2010
Poďakoval/li: 6 krát/0 krát

Odoslaťod keso26 30 Nov 2010 22:56

ok, tak to skusim inak
najvacsiefishe napísal:Keď tak sledujem, čo sa píše na fórach, všetky majú jednu spoločnú vlastnosť. Každý kto napíše a kto komentuje je akože regular, všetci ostatní, proti ktorým hrajú sú ryby.

uplne mimo, na forum pisu aj fishky, niektore v snahe zlepsovat sa, ine su cisto whine posty. Na forum tak isto pisu regulari medzi ktorymi mozu byt a aj su rozdiely (nie je regular ako regular) a tak isto vyhravajuci hraci ako aj hraci schopni poradit slabsim, alebo schopni velmi dokaldne rozobrat rozne situacie ci uz v CG al. SnG, MTT-ckarov je bohuzial zatial malo. Nevsimol som si, ze by sa kazdy jeden clen prispievajuci na forum povazoval za regulara a vsetkych ostatnych povazoval za fishky.

najvacsiefishe napísal: Nie je to tak trošku naopak? Už si dajte dole ružové okuliare hráči NL2 (najväčší bratislavský "odborník" popoba a spol.) !!!

AK vs 22, QQ vs AK, 33 vs J4 budú vždy 50/50
AK vs 32, J6 vs 24 bude vždy 60/40

k tomuto no comment

najvacsiefishe napísal:Ospevujete Hrubého alebo Paloviča ako keby to boli polobohovia, pritom ide len o mediálne rybičky, čo majú šťastie (megaluck) v správnu chvíľu (viď. ruka na EPT Vieden), keby to tak zahral hocikto iný na online, tak bude najväčšia ryba ako to mohol callnut a budete tu o tom hovoriť rok, keď to isté spraví akože poker pro (nasrať na takých), tak je to OK a všetci sa tu nad tým rozplývate. A mohol by som menovať veľa ďalších situácií

a teraz poďte do mňa, prejavil som názor

Co sa tyka MArtina ci Daga, k tomu som sa uz vyjadril. Co sa tyka stastia, tak nikto tu nikdy netvrdil, ze vyhra vacsieho MTT-cka je vylucne vdaka skillu. Kto sa aspon trochu rozumie pokru a variance v nom si vie spocitat 2 a 2, tak ako nedavno yegon uviedol maly priklad 1,000 man MTT.

..tak to len tak v skratke, nechce sa mi viac rozpisovat, gn.
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Odoslaťod najvacsiefishe 30 Nov 2010 22:58

buschle napísal:
najvacsiefishe napísal:preco sa tu nepise kazdy den, ze niekto trafil velky turnaj? lebo su tu vsetko regulari :lol2: :lol2:

asi preto ze ho kazdy den tu na slovensku netrafi , chalani co dodrzuju bankroll management hraju trebars nl50 a cashoutnu si mesacne tych svojich 1K eur. , asi nebudu mat na BI na velke turnaje.
Proste takych ludi ako Dag , ktori zacnu karieru tym ze si kupia za 4,5k eur BI na EPT zo svojich vlastnych penazi a hned trafia 137k vyhru a tak odstartuju svoju karieru je na slovensku este asi nula. Pre ostatnych ktori neziju v rozpravke , ale v realite je to nekonecne brodenie limitmi od freerolov. Vsetko je to o tom ci ta to bavi a co si tomu ochotny obetovat cas.

@Hruby EPT, prebehli tu len standartne gratulacie a debata o jeho slowrolle, nikto tu "neonanoval" nad jeho superskillom. To ze su vcechach aj lepsi hraci ako on neznamena , ze ho teraz musime osocovat a neviem co .

taky pokerpro ako je hruby tu moze byt uplne kazdy z tohto fora, kazdy tu vie, ze dorovnat NITA a dalsieho hraca s 56 za velku cast stacku je uplne EV+, rozpravate ako sa vam to hodi a nikto nepovie, ze to bol zly move, ale VSAK CO KED PRIDE, stare dobre ceske a slovenske pravidlo na turnajoch
najvacsiefishe

Odoslaťod najvacsiefishe 30 Nov 2010 23:00

keso26 napísal: Nevsimol som si, ze by sa kazdy jeden clen prispievajuci na forum povazoval za regulara a vsetkych ostatnych povazoval za fishky.

no ze ja to tu vidim v kazdej druhej komentovanej hande
najvacsiefishe

Odoslaťod Chlpo1989 30 Nov 2010 23:01

najvacsiefishe napísal:ty si co? NL5 hrac? kazdy den tusim o tebe citam, ze si nieco velke trafil

tusim tu niekomu dosli argumenty :) ano, som NL5 hrac + turnaje vobec nehravam, takze nemam co trafit :)
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod keso26 30 Nov 2010 23:03

najvacsiefishe napísal:taky pokerpro ako je hruby tu moze byt uplne kazdy z tohto fora, kazdy tu vie, ze dorovnat NITA a dalsieho hraca s 56 za velku cast stacku je uplne EV+, rozpravate ako sa vam to hodi a nikto nepovie, ze to bol zly move, ale VSAK CO KED PRIDE, stare dobre ceske a slovenske pravidlo na turnajoch

..lol, wtf ?..vymyslas same hluposti a vsetko stavias na hlavu. Skuseni hraci dost jasne povedali, ze ten move nebol za 1/4 stacku ci kolko to bolo prilis good. Najprv by si si mal precitat vlakna, ktore sa tomu venuju a az potom pisat. Sa necuduj, ze su potom Tvoje vyjadrenia na smiech.
Obrázok používateľa
keso26

Odoslaťod keso26 30 Nov 2010 23:04

najvacsiefishe napísal:
keso26 napísal: Nevsimol som si, ze by sa kazdy jeden clen prispievajuci na forum povazoval za regulara a vsetkych ostatnych povazoval za fishky.

no ze ja to tu vidim v kazdej druhej komentovanej hande

ak mam na niekoho staty 60/5 tak je to fishka ci uz je na nl2 alebo na nl5K, co je na tom tak poburujuce, ze sa tu musis ventilovat ? :) wake up!
Obrázok používateľa
keso26

Odoslaťod Chlpo1989 30 Nov 2010 23:06

najvacsiefishe napísal:taky pokerpro ako je hruby tu moze byt uplne kazdy z tohto fora, kazdy tu vie, ze dorovnat NITA a dalsieho hraca s 56 za velku cast stacku je uplne EV+, rozpravate ako sa vam to hodi a nikto nepovie, ze to bol zly move, ale VSAK CO KED PRIDE, stare dobre ceske a slovenske pravidlo na turnajoch

Treba sa trosku okolo seba aj poobzerat a najst si 7castlov post o tejto hande. A zda sa mi, ze viac ludi z fora, ktori casto prispievaju, sa k tej hande vyjadrili negativne.
Myslim, ze je kazdemu, kto hra poker nejaku chvilu jasne, ako bola ta handa hrana :)
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod najvacsiefishe 30 Nov 2010 23:09

Chlpo1989 napísal:
najvacsiefishe napísal:ty si co? NL5 hrac? kazdy den tusim o tebe citam, ze si nieco velke trafil

tusim tu niekomu dosli argumenty :) ano, som NL5 hrac + turnaje vobec nehravam, takze nemam co trafit :)

ja mam argumentov dost, ale podla mojho nazoru je hranie NL2-NL5 len vyhodenim penazi, nikdy v zivote sa to hrat nenaucis

radsej si zahram vacsi turnaj, alebo vacsiu casku, kde vidim, ze vyhra 1000e nieco pre mna znamena, su to hmotne peniaze, maju hodnotu, aku hodnotu ma sediet 8 hodin na NL2 s moznostou vyhry 10 usd a to je uz velmi vela penazi, na NL100, ked spravis 5x viac za 8 hodin, tak je az moc dobre

ked hram NL2 a mam milion dolarov, ako ma donutis zahodit nejaku kartu? ked pre mna tie peniaze nic neznamenaju? donutis ma ju zahodit jedine vtedy, ked sa vytvori pot, kde uz tie peniaze pre daneho cloveka maju hodnotu

to co tu pisete je platne len vtedy, ked hraju vsetci uplne rovnako, ked sa tam zapoji clovek, co hra inac, tak to celkom platit nebude

poker neni len o matematike

nepotrebujem odohrat 1 000 000 ruk, aj v rulete moze padnut po sebe 20x cervena a az potom zrazu jedna cierna, v konecnom dosledku budes plus minus na nule, podobne je to aj s pokrom (ako casto trafis po sebe coinflip? a tak isto ako chytis AA vs 22, tolko isto krat to mas naopak), karty su predsa standardne rozdavaju, chyby supera tiez nie je az taky luck trafit, raz ju spravis ty, raz on
najvacsiefishe

Odoslaťod najvacsiefishe 30 Nov 2010 23:10

Chlpo1989 napísal:

Treba sa trosku okolo seba aj poobzerat a najst si 7castlov post o tejto hande. A zda sa mi, ze viac ludi z fora, ktori casto prispievaju, sa k tej hande vyjadrili negativne.
Myslim, ze je kazdemu, kto hra poker nejaku chvilu jasne, ako bola ta handa hrana :)

celkom nap**u

EDIT by dzejkej: Ale slusnost by bolo vhodne zachovat.
najvacsiefishe

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Ostatné

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 11 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!