official sport thread
Re: official sport thread
kurz 4,45 na bwine potesil..... skoda ze som mal len 53eur v tejto herni..... ale aj tak good..... slovensko......
- eduard666
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 5 krát/4 krát
citujem z jedneho prispevku na sme: "Gáborik ked hovoril ze treba otocit hru o 360 stupnov myslel to doslova..4:3 proti norom aj proti svedom"
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
usmievam sa jak keby som vyhral main event wsop tento vikend bude este narocny, skoda ze mame toho najtazsieho supera v semifinale po tom co dneska spravili s rusmi... nevadi verim ze uz to dotiahneme na medajlu
-
emjayko - Príspevky: 886
- Založený: Mar 2009
- Poďakoval/li: 35 krát/52 krát
DevilMayCry napísal:citujem z jedneho prispevku na sme: "Gáborik ked hovoril ze treba otocit hru o 360 stupnov myslel to doslova..4:3 proti norom aj proti svedom"
+1,lepsie by to ani hamlet nenapisal
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Toto sme tu daaavno nemali,
aby sme si takto spievali,
podme chlapci hraaame,
vyhraaavame,
dneska sme to Svedom natreli...
aby sme si takto spievali,
podme chlapci hraaame,
vyhraaavame,
dneska sme to Svedom natreli...
-
tento14 - Príspevky: 112
- Založený: Feb 2007
- Poďakoval/li: 4 krát/4 krát
-inak pamätam si kanadske teamy aj ked za nich hrali superhviezdy typu gretzky ci lemieux,ale toto muzstvo je snad este lepsie,tych supersilnych rusov prevalcovali ako keby to bol nejaky team hobby hracov
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
palo1973 napísal:-inak pamätam si kanadske teamy aj ked za nich hrali superhviezdy typu gretzky ci lemieux,ale toto muzstvo je snad este lepsie,tych supersilnych rusov prevalcovali ako keby to bol nejaky team hobby hracov
No bude to extrem. Skoda ze kanada neprechadzala turnajom hladko, tak ako sa cakalo. By si mozno este stale mysleli ze im staci hrat na pol plynu. Vyvoj v skupine im vsak dal riadnu facku a ako vidno ta im riadne pomohla. Urcite do nas budu busit hlava nehlava a toto ustat bude chciet 200% vykon od kazdeho. Takze podme chalani !!!!!!!!!!!
-
No nechcem sa chvalit ale vyslo to takmer podla mojich predpokladov
S tymi Kanadanmi to je predcasne finale , ale myslim ze to je otvorene, ak pojdeme na 110% urcite mame sancu, to ze dali 8:2 Nemcom a 7:3 Rusom nam naopak velmi pomaha, uz si budu mysliet ze to cele vyhrali a ak sa nam podari udrzat 30min dobry vysledok tak zacnu byt nervozni...
Plus Halak vedel preco si dal na prilbu Dzurillu
S tymi Kanadanmi to je predcasne finale , ale myslim ze to je otvorene, ak pojdeme na 110% urcite mame sancu, to ze dali 8:2 Nemcom a 7:3 Rusom nam naopak velmi pomaha, uz si budu mysliet ze to cele vyhrali a ak sa nam podari udrzat 30min dobry vysledok tak zacnu byt nervozni...
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
7castle napísal: to ze dali 8:2 Nemcom a 7:3 Rusom nam naopak velmi pomaha, uz si budu mysliet ze to cele vyhrali a ak sa nam podari udrzat 30min dobry vysledok tak zacnu byt nervozni...
takto som o tom nerozmyslal no tak snad ich tie vitazstva zase uspali
-
mam na bwine 100E ktore mi nejak nejdu vybrat, mam to vsadit na slovakov? kolko vyhram?
bonus material, toto putuje mailom po svete - ak ste to nedostali tak enjoy:
treba si pripomenut "perly" nasich komentatorov:
Ivan Niňaj - Puk zastavila až kovová konštrukcia z umelej hmoty
Ivan Niňaj - A teraz nastupuje Kriškov útok s Kriškom na čele
Robert Zaruba (ČT2) - Ručínský to má rád u pravého mantinelu.
Robert Zaruba (ČT2)- Vypadá to tak, že tento zapas skončí skôr neskôr než skôr...
Robert Zaruba (ČT2) - Zetterberg trafil presne, ale nevíme, kde skončil puk
Robert Zaruba (ČT2) - Marek Uram vypadá jak slovenský zbojník
Matej Hajko (ked v zápase narazili na mantinel Šatana) - Zabili nám Jánošíka !!!
Matej Hajko - Bartoš teraz predviedol peknú kľučku a ide dopredu. Ale puk zabudol za sebou.
Matej Hajko - To bola nepríjemná strela pre Lašáka. Bieloruský hráč nesignalizoval, že bude strieľať.
Matej Hajko - Dosť bolo srandy, treba dať gól.
Matej Hajko - Ruskí hokejisti prefrčali cez modrú čiaru. Teda cez červenú, ktorá je pri modrej"
Jozef Jarkovský - Naši chlapci hrajú oslabenie dobre. Puk držíme ďaleko od našej brány a dostávame gól.
Marek Mryglot - "Tesne vedľa, ale netrafil."
Miroslav Štefánik - "Tak tento zakrok smrdel faulom, ale rozhodca tento smrad necítil".
Eduard Hartmann - Košice hrajú zo zabezpečenej obrany a trpezlivo čakajú na vlastnú chybu
Jozef Golonka - Žigo, to je milimetrový človek.
Peter Šťastný - Nejde o to, o čo ide
Ján Lašák (komentár po zápase) - Mal som puk už skoro pod kontrolou a vtedy sa mi postavil
Ivan Niňaj - MS 1996 - Žigmund popíšte nám váš gól.
Palffy: Chalani sa tam naťahovali v rohu o puk a potom som dostal prihrávku tak som to tam jebol.
Redaktor: 5 sekúnd ticho Žigmund ďakujem za rozhovor
bonus material, toto putuje mailom po svete - ak ste to nedostali tak enjoy:
treba si pripomenut "perly" nasich komentatorov:
Ivan Niňaj - Puk zastavila až kovová konštrukcia z umelej hmoty
Ivan Niňaj - A teraz nastupuje Kriškov útok s Kriškom na čele
Robert Zaruba (ČT2) - Ručínský to má rád u pravého mantinelu.
Robert Zaruba (ČT2)- Vypadá to tak, že tento zapas skončí skôr neskôr než skôr...
Robert Zaruba (ČT2) - Zetterberg trafil presne, ale nevíme, kde skončil puk
Robert Zaruba (ČT2) - Marek Uram vypadá jak slovenský zbojník
Matej Hajko (ked v zápase narazili na mantinel Šatana) - Zabili nám Jánošíka !!!
Matej Hajko - Bartoš teraz predviedol peknú kľučku a ide dopredu. Ale puk zabudol za sebou.
Matej Hajko - To bola nepríjemná strela pre Lašáka. Bieloruský hráč nesignalizoval, že bude strieľať.
Matej Hajko - Dosť bolo srandy, treba dať gól.
Matej Hajko - Ruskí hokejisti prefrčali cez modrú čiaru. Teda cez červenú, ktorá je pri modrej"
Jozef Jarkovský - Naši chlapci hrajú oslabenie dobre. Puk držíme ďaleko od našej brány a dostávame gól.
Marek Mryglot - "Tesne vedľa, ale netrafil."
Miroslav Štefánik - "Tak tento zakrok smrdel faulom, ale rozhodca tento smrad necítil".
Eduard Hartmann - Košice hrajú zo zabezpečenej obrany a trpezlivo čakajú na vlastnú chybu
Jozef Golonka - Žigo, to je milimetrový človek.
Peter Šťastný - Nejde o to, o čo ide
Ján Lašák (komentár po zápase) - Mal som puk už skoro pod kontrolou a vtedy sa mi postavil
Ivan Niňaj - MS 1996 - Žigmund popíšte nám váš gól.
Palffy: Chalani sa tam naťahovali v rohu o puk a potom som dostal prihrávku tak som to tam jebol.
Redaktor: 5 sekúnd ticho Žigmund ďakujem za rozhovor
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 25 hostí.