official sport thread

Čo sa inde nehodí, no stále je to diskusia o pokri

Re: official sport thread

Odoslaťod eduard666 25 Feb 2010 08:24

kurz 4,45 na bwine potesil..... skoda ze som mal len 53eur v tejto herni..... ale aj tak good..... slovensko......
eduard666

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 5 krát/4 krát

Odoslaťod DevilMayCry 25 Feb 2010 08:36

citujem z jedneho prispevku na sme: "Gáborik ked hovoril ze treba otocit hru o 360 stupnov myslel to doslova..4:3 proti norom aj proti svedom" :lol2:
Obrázok používateľa
DevilMayCry

Založený: Aug 2007
Poďakoval/li: 59 krát/107 krát

Odoslaťod emjayko 25 Feb 2010 08:39

usmievam sa jak keby som vyhral main event wsop :) :Bravo: :Bravo: tento vikend bude este narocny, skoda ze mame toho najtazsieho supera v semifinale po tom co dneska spravili s rusmi... nevadi verim ze uz to dotiahneme na medajlu :Yahoo!:
Obrázok používateľa
emjayko

Založený: Mar 2009
Poďakoval/li: 35 krát/52 krát

Odoslaťod palo1973 25 Feb 2010 08:39

DevilMayCry napísal:citujem z jedneho prispevku na sme: "Gáborik ked hovoril ze treba otocit hru o 360 stupnov myslel to doslova..4:3 proti norom aj proti svedom" :lol2:

:ROFL: +1,lepsie by to ani hamlet nenapisal
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod tento14 25 Feb 2010 08:41

Toto sme tu daaavno nemali,
aby sme si takto spievali,
podme chlapci hraaame,
vyhraaavame,
dneska sme to Svedom natreli...
Obrázok používateľa
tento14

Založený: Feb 2007
Poďakoval/li: 4 krát/4 krát

Odoslaťod palo1973 25 Feb 2010 08:42

-inak pamätam si kanadske teamy aj ked za nich hrali superhviezdy typu gretzky ci lemieux,ale toto muzstvo je snad este lepsie,tych supersilnych rusov prevalcovali ako keby to bol nejaky team hobby hracov
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod DevilMayCry 25 Feb 2010 09:02

palo1973 napísal:-inak pamätam si kanadske teamy aj ked za nich hrali superhviezdy typu gretzky ci lemieux,ale toto muzstvo je snad este lepsie,tych supersilnych rusov prevalcovali ako keby to bol nejaky team hobby hracov

No bude to extrem. Skoda ze kanada neprechadzala turnajom hladko, tak ako sa cakalo. By si mozno este stale mysleli ze im staci hrat na pol plynu. Vyvoj v skupine im vsak dal riadnu facku a ako vidno ta im riadne pomohla. Urcite do nas budu busit hlava nehlava a toto ustat bude chciet 200% vykon od kazdeho. Takze podme chalani !!!!!!!!!!! :gl: :poklona:
Obrázok používateľa
DevilMayCry

Odoslaťod 7castle 25 Feb 2010 09:16

No nechcem sa chvalit ale vyslo to takmer podla mojich predpokladov 8-)

S tymi Kanadanmi to je predcasne finale :ROFL: , ale myslim ze to je otvorene, ak pojdeme na 110% urcite mame sancu, to ze dali 8:2 Nemcom a 7:3 Rusom nam naopak velmi pomaha, uz si budu mysliet ze to cele vyhrali a ak sa nam podari udrzat 30min dobry vysledok tak zacnu byt nervozni...

Plus Halak vedel preco si dal na prilbu Dzurillu :good:
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

Odoslaťod DevilMayCry 25 Feb 2010 09:22

7castle napísal: to ze dali 8:2 Nemcom a 7:3 Rusom nam naopak velmi pomaha, uz si budu mysliet ze to cele vyhrali a ak sa nam podari udrzat 30min dobry vysledok tak zacnu byt nervozni...

Plus Halak vedel preco si dal na prilbu Dzurillu :good:

takto som o tom nerozmyslal :pardon: no tak snad ich tie vitazstva zase uspali :D
Obrázok používateľa
DevilMayCry

Odoslaťod yegon 25 Feb 2010 09:45

mam na bwine 100E ktore mi nejak nejdu vybrat, mam to vsadit na slovakov? kolko vyhram?

bonus material, toto putuje mailom po svete - ak ste to nedostali tak enjoy:

treba si pripomenut "perly" nasich komentatorov:

Ivan Niňaj - Puk zastavila až kovová konštrukcia z umelej hmoty
Ivan Niňaj - A teraz nastupuje Kriškov útok s Kriškom na čele
Robert Zaruba (ČT2) - Ručínský to má rád u pravého mantinelu.
Robert Zaruba (ČT2)- Vypadá to tak, že tento zapas skončí skôr neskôr než skôr...
Robert Zaruba (ČT2) - Zetterberg trafil presne, ale nevíme, kde skončil puk
Robert Zaruba (ČT2) - Marek Uram vypadá jak slovenský zbojník
Matej Hajko (ked v zápase narazili na mantinel Šatana) - Zabili nám Jánošíka !!!
Matej Hajko - Bartoš teraz predviedol peknú kľučku a ide dopredu. Ale puk zabudol za sebou.
Matej Hajko - To bola nepríjemná strela pre Lašáka. Bieloruský hráč nesignalizoval, že bude strieľať.
Matej Hajko - Dosť bolo srandy, treba dať gól.
Matej Hajko - Ruskí hokejisti prefrčali cez modrú čiaru. Teda cez červenú, ktorá je pri modrej"
Jozef Jarkovský - Naši chlapci hrajú oslabenie dobre. Puk držíme ďaleko od našej brány a dostávame gól.
Marek Mryglot - "Tesne vedľa, ale netrafil."
Miroslav Štefánik - "Tak tento zakrok smrdel faulom, ale rozhodca tento smrad necítil".
Eduard Hartmann - Košice hrajú zo zabezpečenej obrany a trpezlivo čakajú na vlastnú chybu
Jozef Golonka - Žigo, to je milimetrový človek.
Peter Šťastný - Nejde o to, o čo ide
Ján Lašák (komentár po zápase) - Mal som puk už skoro pod kontrolou a vtedy sa mi postavil

Ivan Niňaj - MS 1996 - Žigmund popíšte nám váš gól.
Palffy: Chalani sa tam naťahovali v rohu o puk a potom som dostal prihrávku tak som to tam jebol.
Redaktor: 5 sekúnd ticho Žigmund ďakujem za rozhovor
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Ostatné

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 13 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!