poker žetóny

Čo sa inde nehodí, no stále je to diskusia o pokri

poker žetóny

Odoslaťod qwentyn 13 Sep 2011 19:09

s akými žetónmi doma hrávate poker? máte radšej keramické alebo plastové alebo hlinené?
qwentyn

Založený: Sep 2011
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Re: poker žetóny

Odoslaťod 1886er 13 Sep 2011 19:37

podľa mňa doma ti je jedno, či keramické alebo plastové. hlavne aby mali aspoň 11,5g kus. čím ťachšie, tým lepší pocit z toho máš keď ich držíš v ruke :)

o hlinených som ešte nepočul
Obrázok používateľa
1886er

Založený: Okt 2010
Poďakoval/li: 197 krát/125 krát

Odoslaťod qwentyn 13 Sep 2011 19:57

no ja si praveze myslim ze to cim tazsie tym lepsie neni tak celkom pravda..vyskusal som uz vela zetonov a napr s 13gramovymi sa mi nehralo vobec dobre...a aj v top kasinach sa hra s max 10g zetonmi..vacsinou su hlinene
qwentyn

Odoslaťod TomMolivan 13 Sep 2011 20:39

Myslím, že na domáce hranie väčšine ľuďom stačia tie "lidlovské", skrátka preto, že nejaké kvalitnejšie sú im zbytočné.
Obrázok používateľa
TomMolivan

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 167 krát/245 krát

Odoslaťod matiapag 13 Sep 2011 20:44

Myslim, ze aj tie hlinene maju kovove jadro, lebo taky maly kusok hliny je aj dost lahky... u mna to tiez tak funguje, ze cim tazsie, tym lepsie :) ak ale mas iny pocit, tak hraj, s cim chces ty a nepozeraj sa na top kasina, ide o tvoj dobry pocit z hry ;)
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod Samot10 13 Sep 2011 22:13

ja mam napriklad s lahsimi tendencie hrat viac loose a s tazsimi naopak tight, pretoze tie tazsie sa mi nechce posuvat dalej a s lahsimi sa tak nenarobim :fish:
Obrázok používateľa
Samot10

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 45 krát/7 krát

Odoslaťod qwentyn 14 Sep 2011 07:10

nevyhoda na tych lacakoch napr z lidlu je to ze nemaju oznacenie aku maju hodnotu a to mam skusenost ze ked hram s nikym novym tak kazda druha otazka je aku ma tento cerveny hodnotu? to potom otravuje a neni hra plynula..ja praveze chcem aby aj to domace hranie malo svoj styl a preto uvazujem nad vlastnymi zetonmi kde si spravim vlastny dizajn
qwentyn

Odoslaťod AlfaZz 14 Sep 2011 08:31

Pamätám si , že keď sme s pokrom začínali ( 2005 ), tak som vyrobil žetóny s kartónu ... :D ... hodne sa mi vtedy všetci smiali. Potom som kúpil prvý kufor a smiech všetkých prešiel ... Následne sme sa to snažili upgredovať až k dnešnej podobe . To už máme profi - žetóny zvlášť na SNG a cashovku , profi - karty ,stôl, plátno ... zábavné na tom je , že každý sme sa vydali vlastnou pokrovou cestou a "home game" hráme minimálne a žetóny zapadajú prachom ... :lol2:
Obrázok používateľa
AlfaZz

Založený: Aug 2011
Poďakoval/li: 200 krát/51 krát

Odoslaťod Samot10 14 Sep 2011 10:08

podobne :) my sme zacinali s "medenakmi", potom som kupil lidlovske plastove, kamarat nasledne kupil keramicke a potom sme sa vratili opat k minciam :D zetony uz ani neviem kde mam...
Obrázok používateľa
Samot10

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 45 krát/7 krát

Odoslaťod TomMolivan 14 Sep 2011 10:41

qwentyn napísal:nevyhoda na tych lacakoch napr z lidlu je to ze nemaju oznacenie aku maju hodnotu a to mam skusenost ze ked hram s nikym novym tak kazda druha otazka je aku ma tento cerveny hodnotu? to potom otravuje a neni hra plynula..ja praveze chcem aby aj to domace hranie malo svoj styl a preto uvazujem nad vlastnymi zetonmi kde si spravim vlastny dizajn

Práveže je lepšie mať žetóny bez stanovenej hodnoty ako s ňou, už som to dávnejšie písal. Môžeš si vďaka tomu tie hodnoty prispôsobiť ako vám vyhovuje - môžte s nimi hrať jeden deň turnaj a druhý deň cash games, vždy ich bude dostatok bezohľadu na počet hráčov, môžete robiť chip race v zmysle, že tie žetóny, ktoré boli v úvode 100 budú odteraz 10000 atď.
Obrázok používateľa
TomMolivan

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 167 krát/245 krát

Ďalšia

Naspäť na Ostatné

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 26 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!