poker žetóny
Počet príspevkov: 12 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
poker žetóny
s akými žetónmi doma hrávate poker? máte radšej keramické alebo plastové alebo hlinené?
- qwentyn
- Založený: Sep 2011
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: poker žetóny
podľa mňa doma ti je jedno, či keramické alebo plastové. hlavne aby mali aspoň 11,5g kus. čím ťachšie, tým lepší pocit z toho máš keď ich držíš v ruke
o hlinených som ešte nepočul
o hlinených som ešte nepočul
-
1886er - Príspevky: 995
- Založený: Okt 2010
- Poďakoval/li: 197 krát/125 krát
no ja si praveze myslim ze to cim tazsie tym lepsie neni tak celkom pravda..vyskusal som uz vela zetonov a napr s 13gramovymi sa mi nehralo vobec dobre...a aj v top kasinach sa hra s max 10g zetonmi..vacsinou su hlinene
- qwentyn
Myslím, že na domáce hranie väčšine ľuďom stačia tie "lidlovské", skrátka preto, že nejaké kvalitnejšie sú im zbytočné.
-
TomMolivan - Príspevky: 1503
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 167 krát/245 krát
Myslim, ze aj tie hlinene maju kovove jadro, lebo taky maly kusok hliny je aj dost lahky... u mna to tiez tak funguje, ze cim tazsie, tym lepsie ak ale mas iny pocit, tak hraj, s cim chces ty a nepozeraj sa na top kasina, ide o tvoj dobry pocit z hry
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
ja mam napriklad s lahsimi tendencie hrat viac loose a s tazsimi naopak tight, pretoze tie tazsie sa mi nechce posuvat dalej a s lahsimi sa tak nenarobim
-
Samot10 - Príspevky: 126
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 45 krát/7 krát
nevyhoda na tych lacakoch napr z lidlu je to ze nemaju oznacenie aku maju hodnotu a to mam skusenost ze ked hram s nikym novym tak kazda druha otazka je aku ma tento cerveny hodnotu? to potom otravuje a neni hra plynula..ja praveze chcem aby aj to domace hranie malo svoj styl a preto uvazujem nad vlastnymi zetonmi kde si spravim vlastny dizajn
- qwentyn
Pamätám si , že keď sme s pokrom začínali ( 2005 ), tak som vyrobil žetóny s kartónu ... ... hodne sa mi vtedy všetci smiali. Potom som kúpil prvý kufor a smiech všetkých prešiel ... Následne sme sa to snažili upgredovať až k dnešnej podobe . To už máme profi - žetóny zvlášť na SNG a cashovku , profi - karty ,stôl, plátno ... zábavné na tom je , že každý sme sa vydali vlastnou pokrovou cestou a "home game" hráme minimálne a žetóny zapadajú prachom ...
-
AlfaZz - Príspevky: 702
- Založený: Aug 2011
- Poďakoval/li: 200 krát/51 krát
podobne my sme zacinali s "medenakmi", potom som kupil lidlovske plastove, kamarat nasledne kupil keramicke a potom sme sa vratili opat k minciam zetony uz ani neviem kde mam...
-
Samot10 - Príspevky: 126
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 45 krát/7 krát
qwentyn napísal:nevyhoda na tych lacakoch napr z lidlu je to ze nemaju oznacenie aku maju hodnotu a to mam skusenost ze ked hram s nikym novym tak kazda druha otazka je aku ma tento cerveny hodnotu? to potom otravuje a neni hra plynula..ja praveze chcem aby aj to domace hranie malo svoj styl a preto uvazujem nad vlastnymi zetonmi kde si spravim vlastny dizajn
Práveže je lepšie mať žetóny bez stanovenej hodnoty ako s ňou, už som to dávnejšie písal. Môžeš si vďaka tomu tie hodnoty prispôsobiť ako vám vyhovuje - môžte s nimi hrať jeden deň turnaj a druhý deň cash games, vždy ich bude dostatok bezohľadu na počet hráčov, môžete robiť chip race v zmysle, že tie žetóny, ktoré boli v úvode 100 budú odteraz 10000 atď.
-
TomMolivan - Príspevky: 1503
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 167 krát/245 krát
Počet príspevkov: 12 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 29 hostí.