PokerPortal vylet na chatu :)

Čo sa inde nehodí, no stále je to diskusia o pokri

Re: PokerPortal vylet na chatu :)

Odoslaťod Mayday 18 Máj 2009 06:31

ten kto sa najskor a najviac opije :trikoza3: (vzhladom na to, ako sa vola tento smajlik, tusim, kto to bude :ROFL: )
Mayday

Založený: Jan 2009
Poďakoval/li: 31 krát/24 krát

Odoslaťod vlade 18 Máj 2009 06:40

No, ako to prasa, vie niekto kde sa to kupuje, ako sa to kupuje (nejake parametre toho prasata, ci ma mat hlavu, kozu, kopyta....), kolko to ma asi vazit a bude to niekto vediet spracovat (upiect) tak aby sa to dalo jest? :lol2:

Alebo pojdeme do toho gulasa ako hovoril Palo? To je asi jednoduchsie na pripravu (aj ked neporadil by som si ani s jednou variantou).

Alebo kupime spekacky? :lol2: (s tym by som si poradil) :Yahoo!:

Nieco som nasiel: http://www.labuznik.com/forum_posts.php?ID=2419, nejake je to prilis komplikovane :o
Naposledy upravil vlade dňa 18 Máj 2009 06:49, celkovo upravené 1 krát.
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Odoslaťod Mayday 18 Máj 2009 06:47

ako mozme to vyriesit aj tak, ze si kazdy zobere a opece co sa mu zachce :)
Mayday

Založený: Jan 2009
Poďakoval/li: 31 krát/24 krát

Odoslaťod spax 18 Máj 2009 07:00

obivano napísal:Znova pisem, kto potrebuje v Martine zobrat z ktorejkolvek casti callme...0902191202.. pridem a dovezem na chatu :)))

ok, pocitam s tvou pomoci - dorazim tam zhruba kolem 4 na vlakove nadrazi. Stejne mate vy slovaci fakt rofl ty vase predvolby. u nas cisla zacinajici na 902 atp jsou vetsinou ty, kdyz volas anicce a musis ji rict, jak strasne ti to chybi a ona ti jen vzdycha a rika, ze to skoji 60kc/minuta :D
Obrázok používateľa
spax

Založený: Apr 2009
Poďakoval/li: 9 krát/24 krát

Odoslaťod somNula 18 Máj 2009 08:04

vlade napísal:No, ako to prasa, vie niekto kde sa to kupuje, ako sa to kupuje (nejake parametre toho prasata, ci ma mat hlavu, kozu, kopyta....), kolko to ma asi vazit a bude to niekto vediet spracovat (upiect) tak aby sa to dalo jest? :lol2:

Alebo pojdeme do toho gulasa ako hovoril Palo? To je asi jednoduchsie na pripravu (aj ked neporadil by som si ani s jednou variantou).

Alebo kupime spekacky? :lol2: (s tym by som si poradil) :Yahoo!:

Nieco som nasiel: http://www.labuznik.com/forum_posts.php?ID=2419, nejake je to prilis komplikovane :o

ocuj ty, prasa viem vybavit, ale uz upecene a upecene by bolo v NR, takze to je na chuja asi... co viem tak sa to pece tak, ze zeberes prasatko, take mensie (ne 200kg kurv) a das ho na pekac rozpolene, oblozis zemakmi a nejakou zeleninou a to sa na obrovskom pekaci pece

30kg prasa s oblohou stoji cca 133e

skoda ale ze ked sa to upece v NR tak kym to tam dorazi to nebude cerstve, druha moznost je to objednat niekde v MT vopred a po ceste to zobrat

ja ale navrhujem nieco jednoduchsie, nejake pecene rebra, kolena alebo nejake steaky, to by som vedel spravit, gulas taktiez nieje problem
somNula

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod tucniak 18 Máj 2009 08:21

V MT je dokonca aj Tesco takze ked sa nenadrbete hned ako dorazite na chatu mozete sa dohodnut tam a otocit jeden nakup hm;)
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod spax 18 Máj 2009 08:44

somNula napísal:
vlade napísal: take mensie (ne 200kg kurv)

to zni tak pekne :D
Obrázok používateľa
spax

Odoslaťod palo1973 18 Máj 2009 08:51

-tak asi bude najlepsie skocit do tesca a nakupit tam

-a ozaj mozno pojdem predsa len z ba,ma niekto este volne miesto v aute?moze byt aj nr
Obrázok používateľa
palo1973

Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod somNula 18 Máj 2009 08:58

palo1973 napísal:-tak asi bude najlepsie skocit do tesca a nakupit tam

-a ozaj mozno pojdem predsa len z ba,ma niekto este volne miesto v aute?moze byt aj nr

mozem ta zobrat, ak by si v BA nikoho nezohnal
somNula

Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod spax 18 Máj 2009 09:00

s tím jídlem, je to docela fuk. S tím prasetem bude fakt mega starost. Kdyby se nakoupily steaky a každý by si je osmahnul, si myslím, že by stačilo.

btw - pojede někdo přes žilinu a má v autě free?
Obrázok používateľa
spax

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Ostatné

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!