PokerPortal vylet na chatu :)
Re: PokerPortal vylet na chatu :)
ten kto sa najskor a najviac opije (vzhladom na to, ako sa vola tento smajlik, tusim, kto to bude )
- Mayday
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 31 krát/24 krát
No, ako to prasa, vie niekto kde sa to kupuje, ako sa to kupuje (nejake parametre toho prasata, ci ma mat hlavu, kozu, kopyta....), kolko to ma asi vazit a bude to niekto vediet spracovat (upiect) tak aby sa to dalo jest?
Alebo pojdeme do toho gulasa ako hovoril Palo? To je asi jednoduchsie na pripravu (aj ked neporadil by som si ani s jednou variantou).
Alebo kupime spekacky? (s tym by som si poradil)
Nieco som nasiel: http://www.labuznik.com/forum_posts.php?ID=2419, nejake je to prilis komplikovane
Alebo pojdeme do toho gulasa ako hovoril Palo? To je asi jednoduchsie na pripravu (aj ked neporadil by som si ani s jednou variantou).
Nieco som nasiel: http://www.labuznik.com/forum_posts.php?ID=2419, nejake je to prilis komplikovane
Naposledy upravil vlade dňa 18 Máj 2009 06:49, celkovo upravené 1 krát.
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
ako mozme to vyriesit aj tak, ze si kazdy zobere a opece co sa mu zachce
- Mayday
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 31 krát/24 krát
obivano napísal:Znova pisem, kto potrebuje v Martine zobrat z ktorejkolvek casti callme...0902191202.. pridem a dovezem na chatu ))
ok, pocitam s tvou pomoci - dorazim tam zhruba kolem 4 na vlakove nadrazi. Stejne mate vy slovaci fakt rofl ty vase predvolby. u nas cisla zacinajici na 902 atp jsou vetsinou ty, kdyz volas anicce a musis ji rict, jak strasne ti to chybi a ona ti jen vzdycha a rika, ze to skoji 60kc/minuta
-
spax - Príspevky: 840
- Založený: Apr 2009
- Poďakoval/li: 9 krát/24 krát
vlade napísal:No, ako to prasa, vie niekto kde sa to kupuje, ako sa to kupuje (nejake parametre toho prasata, ci ma mat hlavu, kozu, kopyta....), kolko to ma asi vazit a bude to niekto vediet spracovat (upiect) tak aby sa to dalo jest?
ocuj ty, prasa viem vybavit, ale uz upecene a upecene by bolo v NR, takze to je na chuja asi... co viem tak sa to pece tak, ze zeberes prasatko, take mensie (ne 200kg kurv) a das ho na pekac rozpolene, oblozis zemakmi a nejakou zeleninou a to sa na obrovskom pekaci pece
30kg prasa s oblohou stoji cca 133e
skoda ale ze ked sa to upece v NR tak kym to tam dorazi to nebude cerstve, druha moznost je to objednat niekde v MT vopred a po ceste to zobrat
ja ale navrhujem nieco jednoduchsie, nejake pecene rebra, kolena alebo nejake steaky, to by som vedel spravit, gulas taktiez nieje problem
- somNula
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
V MT je dokonca aj Tesco takze ked sa nenadrbete hned ako dorazite na chatu mozete sa dohodnut tam a otocit jeden nakup hm;)
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
somNula napísal:vlade napísal: take mensie (ne 200kg kurv)
to zni tak pekne
-
-tak asi bude najlepsie skocit do tesca a nakupit tam
-a ozaj mozno pojdem predsa len z ba,ma niekto este volne miesto v aute?moze byt aj nr
-a ozaj mozno pojdem predsa len z ba,ma niekto este volne miesto v aute?moze byt aj nr
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
palo1973 napísal:-tak asi bude najlepsie skocit do tesca a nakupit tam
mozem ta zobrat, ak by si v BA nikoho nezohnal
- somNula
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
s tím jídlem, je to docela fuk. S tím prasetem bude fakt mega starost. Kdyby se nakoupily steaky a každý by si je osmahnul, si myslím, že by stačilo.
btw - pojede někdo přes žilinu a má v autě free?
btw - pojede někdo přes žilinu a má v autě free?
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.