PokerPortal vylet na chatu :)

Čo sa inde nehodí, no stále je to diskusia o pokri

Re: PokerPortal vylet na chatu :)

Odoslaťod keso26 26 Máj 2009 10:37

Renegade napísal:Novy smajlik pre chatarov.

..neni to tak trochu morbidne ? :)
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Odoslaťod keso26 26 Máj 2009 10:40

Mayday napísal:ak chcete pivo, prihodte k platbe za ubytko dalsich 5 Euro.

..nejaky sudok tequily za 5 euro sa nenajde ? :)
Obrázok používateľa
keso26

Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Odoslaťod yegon 26 Máj 2009 11:57

Yegon chcel apartman pre seba (to este plati yegon?)

ano to plati, ak ostane volne miesto tak beriem cely apartman, ak nas bude vela tak sa v pohode podelim :)

akym sposobom teda poslat peniaze?
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod Mayday 26 Máj 2009 14:53

yegon napísal:
Yegon chcel apartman pre seba (to este plati yegon?)

ano to plati, ak ostane volne miesto tak beriem cely apartman, ak nas bude vela tak sa v pohode podelim :)

akym sposobom teda poslat peniaze?

myslim, ze co sa tyka toho apartmanu pre teba sameho, tak to si budes musiet najst jedneho ci dvoch dobrovolnikov, ktorym nebude vadit noclah na pristelku :)

co sa platby tyka, tak to poprosim vladeho, nech sa vyjadri, ako mu to vyhovuje. Najjednoduchsie to bude asi cez moneybookers.
Mayday

Založený: Jan 2009
Poďakoval/li: 31 krát/24 krát

Odoslaťod somNula 26 Máj 2009 15:40

ola,

yegon navrhoval by som apartman riesit az na mieste, lebo tam sa uvidi kto nepride naozaj a to pivo je good price, mam dojem ze vydrzi tak den ako sa poznam :)
somNula

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod vlade 26 Máj 2009 15:44

Mayday napísal:takze chata je oficialne na ten termin nasa, spolu s krasnym 50l sudom kozla a o nic menej peknym 30l sudom plzna.

co sa tyka ceny, tak je to nasledovne:

cena za jeden apartman je 1200skk/noc (39,83 EUR). v kazdom apartmane su 4 postele, okrem apartmantu cislo 5, kde je posteli 5. v kazdom apartmane je dole este jeden pristelok. z toho nam vychadza kapacita 26 ludi. neviem teraz, aka moznost bude "najferovejsia', ale mne osobne pride ako rozumne nasledovne:

prenajimame celu chatu (t.j. 5 apartmanikov) na 2 noci. to je 5 x 1200 x 2 = 12 000 Skk = 398,30 EUR. Podla posledneho zoznamu nas ide na chatu 23, s tym ze Yegon chcel apartman pre seba (to este plati yegon?) a Hufelix povedal, ze nepojde (jedine ako nahradnik) a w4444x nevie ci pojde, kedze este nevie ci da skusku, rovnako ako wizdo. z tohto mi vyplyva pocet ucastnikov 20 - 22, s tym, ze yegona treba (ak chce apartmanik pre seba) ratat za 4, takze nam vychadza z toho cislo 23 - 25.

398,30 EUR / 23 = 17,32 EUR
398,30 EUR / 25 = 15,93 EUR

kedze je to cele dost zlozite, tak navrhujem, aby sme kazdy poslali vlademu 20EUR za ubytovanie a za tych nadbytocnych par EUR mozme kupit trebars nejake erarne chipsy, alebo si to vlade necha za snahu, mne je jedno :P

zabudol som sa spytat, kolko stoji pivo, ale ratam s cenou zhruba 1 Euro / 1l piva, t.j. 80 Euro. Len 7 ludi potvrdilo, ze pivo chce, myslim vsak, ze mnoho ostatnych na to len zabudlo. Teda neviem, akym poctom pivarov to vydelit, ale myslim, ze nie je prehnane tvrdit, ze 16 pivarov sa najde, z coho vyjde cena za pivo 5 Euro. t.j. ak chcete pivo, prihodte k platbe za ubytko dalsich 5 Euro.

V SKRATKE:

za ubytovanie posielajte 20 Euro na osobu na pobyt
kto chce pivo, prihodte k tomu dalsich 5 Euro

btw moj planovany prichod do martina je piatok 12:00. nejake dalsie otazky? :)

Ok, moze byt moneybookers: vlade@pokerportal.sk, za pivo neposielajte, to platim, o tie 3-4 eura co su tam navyse si mozeme zahrat nejaky turnaj

edit: do tej spravy pre prijimatela dajte svoj nick na pokerportali.
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Odoslaťod spax 26 Máj 2009 18:33

vlade: prosimte, nemam moneybookers, mohl bych ti to prevest do nejake herny? treba na stars?

nebo yegon vim, ze ma ucet na stars a moneybookers predpokladam, ze ma taky. Takze kdybych to treba poslal yegonovi a ten za me vlademu na moneybookers? Nebo nekdo jiny tady, kdo by to tak mohl udelat? :-)
Obrázok používateľa
spax

Založený: Apr 2009
Poďakoval/li: 9 krát/24 krát

Odoslaťod somNula 05 Jún 2009 10:34

no co pani, nachystany? ja som mierne nachcipany ale snad sa dam do poradecku, v piatok rano vyrazam z NR, pravdepodobne sam, chcem vediet ci ta tura plati, by som zobral topanky, snad aj pocasie bude dobre...

mame nejakych odpadlikov, co nejdu?
somNula

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod wizdo 05 Jún 2009 10:57

somNula napísal:no co pani, nachystany? ja som mierne nachcipany ale snad sa dam do poradecku, v piatok rano vyrazam z NR, pravdepodobne sam, chcem vediet ci ta tura plati, by som zobral topanky, snad aj pocasie bude dobre...

heh vzhladom nato ako nestiham sa hlasim medzi tych neistych, tkaze hufelix priprav sa ako moja rezerva:-)
wizdo

Poďakoval/li: 18 krát/28 krát

Odoslaťod Mayday 05 Jún 2009 11:43

somNula napísal:no co pani, nachystany? ja som mierne nachcipany ale snad sa dam do poradecku, v piatok rano vyrazam z NR, pravdepodobne sam, chcem vediet ci ta tura plati, by som zobral topanky, snad aj pocasie bude dobre...

ked bude pocasie OK tak tura plati :)
Mayday

Založený: Jan 2009
Poďakoval/li: 31 krát/24 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Ostatné

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!