Renegade napísal:Novy smajlik pre chatarov.
..neni to tak trochu morbidne ?
Renegade napísal:Novy smajlik pre chatarov.
Mayday napísal:ak chcete pivo, prihodte k platbe za ubytko dalsich 5 Euro.
Yegon chcel apartman pre seba (to este plati yegon?)
yegon napísal:Yegon chcel apartman pre seba (to este plati yegon?)
ano to plati, ak ostane volne miesto tak beriem cely apartman, ak nas bude vela tak sa v pohode podelim
akym sposobom teda poslat peniaze?
Mayday napísal:takze chata je oficialne na ten termin nasa, spolu s krasnym 50l sudom kozla a o nic menej peknym 30l sudom plzna.
co sa tyka ceny, tak je to nasledovne:
cena za jeden apartman je 1200skk/noc (39,83 EUR). v kazdom apartmane su 4 postele, okrem apartmantu cislo 5, kde je posteli 5. v kazdom apartmane je dole este jeden pristelok. z toho nam vychadza kapacita 26 ludi. neviem teraz, aka moznost bude "najferovejsia', ale mne osobne pride ako rozumne nasledovne:
prenajimame celu chatu (t.j. 5 apartmanikov) na 2 noci. to je 5 x 1200 x 2 = 12 000 Skk = 398,30 EUR. Podla posledneho zoznamu nas ide na chatu 23, s tym ze Yegon chcel apartman pre seba (to este plati yegon?) a Hufelix povedal, ze nepojde (jedine ako nahradnik) a w4444x nevie ci pojde, kedze este nevie ci da skusku, rovnako ako wizdo. z tohto mi vyplyva pocet ucastnikov 20 - 22, s tym, ze yegona treba (ak chce apartmanik pre seba) ratat za 4, takze nam vychadza z toho cislo 23 - 25.
398,30 EUR / 23 = 17,32 EUR
398,30 EUR / 25 = 15,93 EUR
kedze je to cele dost zlozite, tak navrhujem, aby sme kazdy poslali vlademu 20EUR za ubytovanie a za tych nadbytocnych par EUR mozme kupit trebars nejake erarne chipsy, alebo si to vlade necha za snahu, mne je jedno
zabudol som sa spytat, kolko stoji pivo, ale ratam s cenou zhruba 1 Euro / 1l piva, t.j. 80 Euro. Len 7 ludi potvrdilo, ze pivo chce, myslim vsak, ze mnoho ostatnych na to len zabudlo. Teda neviem, akym poctom pivarov to vydelit, ale myslim, ze nie je prehnane tvrdit, ze 16 pivarov sa najde, z coho vyjde cena za pivo 5 Euro. t.j. ak chcete pivo, prihodte k platbe za ubytko dalsich 5 Euro.
V SKRATKE:
za ubytovanie posielajte 20 Euro na osobu na pobyt
kto chce pivo, prihodte k tomu dalsich 5 Euro
btw moj planovany prichod do martina je piatok 12:00. nejake dalsie otazky?
somNula napísal:no co pani, nachystany? ja som mierne nachcipany ale snad sa dam do poradecku, v piatok rano vyrazam z NR, pravdepodobne sam, chcem vediet ci ta tura plati, by som zobral topanky, snad aj pocasie bude dobre...
mame nejakych odpadlikov, co nejdu?
somNula napísal:no co pani, nachystany? ja som mierne nachcipany ale snad sa dam do poradecku, v piatok rano vyrazam z NR, pravdepodobne sam, chcem vediet ci ta tura plati, by som zobral topanky, snad aj pocasie bude dobre...
mame nejakych odpadlikov, co nejdu?
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.