PokerPortal vylet na chatu :)

Čo sa inde nehodí, no stále je to diskusia o pokri

Re: PokerPortal vylet na chatu :)

Odoslaťod scorpiorado 12 Jún 2009 11:56

taká malá otázka. ja idem z partizánskeho - prievidza - martin. Chce niekto po ceste zobrať resp. je schopný ísť niekto cez partizánske, aby som nemusel sám brať auto?
scorpiorado

Založený: Okt 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod Hufelix 12 Jún 2009 15:53

Šak napíšte - ako je? Dorazili ste? Nejaké reporty chceme! Nech sa môžeme tešiť nabudúce...
Obrázok používateľa
Hufelix

Založený: Nov 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod APminer 12 Jún 2009 16:52

Hufelix napísal:Šak napíšte - ako je? Dorazili ste? Nejaké reporty chceme! Nech sa môžeme tešiť nabudúce...

si myslis, ze maji cas :shock: pivo, panaky, jidlo, karty, zetony - nic jine uz nestihnou ;)
Obrázok používateľa
APminer

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 178 krát/100 krát

Odoslaťod spax 12 Jún 2009 18:47

vy jste nejeli? :( ja taky nakonec ne, nemoc me dostala. :(
Obrázok používateľa
spax

Založený: Apr 2009
Poďakoval/li: 9 krát/24 krát

Odoslaťod APminer 12 Jún 2009 22:08

nevyslo to, tak je to jen akce SK ;) + jeden spion - rakusak prevleceny za slovaka :lol2:
Obrázok používateľa
APminer

Poďakoval/li: 178 krát/100 krát

Odoslaťod Mayday 13 Jún 2009 09:53

vsetci sme isli poslusne o desiatej spat, je tu vsade poriadok, nikto sa neopil, nikto negrcal, vsetci uz su od siestej hore, dali sme si spolocny aerobik na fitloptach a teraz sa chystame na epicku celodennu megaturu. nikomu neni zle, vsetci su stastni a usmievaju sa :P
Mayday

Založený: Jan 2009
Poďakoval/li: 31 krát/24 krát

Odoslaťod TuKE 13 Jún 2009 11:15

Mayday napísal:vsetci sme isli poslusne o desiatej spat, je tu vsade poriadok, nikto sa neopil, nikto negrcal, vsetci uz su od siestej hore, dali sme si spolocny aerobik na fitloptach a teraz sa chystame na epicku celodennu megaturu. nikomu neni zle, vsetci su stastni a usmievaju sa :P

A teraz tú o červenej karkulke :D
Obrázok používateľa
TuKE

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 13 krát/58 krát

Odoslaťod palo1973 13 Jún 2009 11:30

ja som uz doma,vsetko je tak ako pise mayday :D
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod vlade 13 Jún 2009 17:52

perfektna akcia, bohuzial koli neprijemnej rodinnej udalosti som sa musel vratit uz dnes :(

Ale musim uznat ze davno som sa na nejakej chate necitil tak dobre, naozaj prijemne prostedie a vyborna partia, zabava, to ze prsalo myslim ze vobec nikomu nevadilo aj tak sme boli vonku az do rana, dnes uz si pravdepodobne aj zahraju poker :)

Verim ze z toho spravime tradiciu a budeme chodit castejsie az kym nas tam nebude tolko ze obsadime vsetky chaty na okoli :D
vlade

Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Odoslaťod obivano 13 Jún 2009 17:56

vlade napísal:perfektna akcia, bohuzial koli neprijemnej rodinnej udalosti som sa musel vratit uz dnes :(

Ale musim uznat ze davno som sa na nejakej chate necitil tak dobre, naozaj prijemne prostedie a vyborna partia, zabava, to ze prsalo myslim ze vobec nikomu nevadilo aj tak sme boli vonku az do rana, dnes uz si pravdepodobne aj zahraju poker :)

Verim ze z toho spravime tradiciu a budeme chodit castejsie az kym nas tam nebude tolko ze obsadime vsetky chaty na okoli :D

suhlas, dufam ze chutila repovica ? :lol2:
ja som po tenise s yegonom siel za frajerkou a siel grindit nl30, a som taky unaveny ze uz ani spatky sa mi ist nece :) este uvidim ci sa prekonam ;)
Obrázok používateľa
obivano

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 2 krát/8 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Ostatné

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!