PokerPortal vylet na chatu :)
Re: PokerPortal vylet na chatu :)
taká malá otázka. ja idem z partizánskeho - prievidza - martin. Chce niekto po ceste zobrať resp. je schopný ísť niekto cez partizánske, aby som nemusel sám brať auto?
- scorpiorado
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Šak napíšte - ako je? Dorazili ste? Nejaké reporty chceme! Nech sa môžeme tešiť nabudúce...
-
Hufelix - Príspevky: 332
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Hufelix napísal:Šak napíšte - ako je? Dorazili ste? Nejaké reporty chceme! Nech sa môžeme tešiť nabudúce...
si myslis, ze maji cas pivo, panaky, jidlo, karty, zetony - nic jine uz nestihnou
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
vy jste nejeli? ja taky nakonec ne, nemoc me dostala.
-
spax - Príspevky: 840
- Založený: Apr 2009
- Poďakoval/li: 9 krát/24 krát
nevyslo to, tak je to jen akce SK + jeden spion - rakusak prevleceny za slovaka
-
APminer - Príspevky: 5335
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
vsetci sme isli poslusne o desiatej spat, je tu vsade poriadok, nikto sa neopil, nikto negrcal, vsetci uz su od siestej hore, dali sme si spolocny aerobik na fitloptach a teraz sa chystame na epicku celodennu megaturu. nikomu neni zle, vsetci su stastni a usmievaju sa
- Mayday
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 31 krát/24 krát
Mayday napísal:vsetci sme isli poslusne o desiatej spat, je tu vsade poriadok, nikto sa neopil, nikto negrcal, vsetci uz su od siestej hore, dali sme si spolocny aerobik na fitloptach a teraz sa chystame na epicku celodennu megaturu. nikomu neni zle, vsetci su stastni a usmievaju sa
A teraz tú o červenej karkulke
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
ja som uz doma,vsetko je tak ako pise mayday
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
perfektna akcia, bohuzial koli neprijemnej rodinnej udalosti som sa musel vratit uz dnes
Ale musim uznat ze davno som sa na nejakej chate necitil tak dobre, naozaj prijemne prostedie a vyborna partia, zabava, to ze prsalo myslim ze vobec nikomu nevadilo aj tak sme boli vonku az do rana, dnes uz si pravdepodobne aj zahraju poker
Verim ze z toho spravime tradiciu a budeme chodit castejsie az kym nas tam nebude tolko ze obsadime vsetky chaty na okoli
Ale musim uznat ze davno som sa na nejakej chate necitil tak dobre, naozaj prijemne prostedie a vyborna partia, zabava, to ze prsalo myslim ze vobec nikomu nevadilo aj tak sme boli vonku az do rana, dnes uz si pravdepodobne aj zahraju poker
Verim ze z toho spravime tradiciu a budeme chodit castejsie az kym nas tam nebude tolko ze obsadime vsetky chaty na okoli
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
vlade napísal:perfektna akcia, bohuzial koli neprijemnej rodinnej udalosti som sa musel vratit uz dnes
suhlas, dufam ze chutila repovica ?
ja som po tenise s yegonom siel za frajerkou a siel grindit nl30, a som taky unaveny ze uz ani spatky sa mi ist nece este uvidim ci sa prekonam
-
obivano - Príspevky: 887
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 2 krát/8 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.