tomiG napísal:sudruhovia zaspali ste dobu teraz tu fici ruleta
Kolko stolov hras? Mas aj nejaky pomocny soft? Ruleta ninju, Ruleta manager alebo Ruleta Tracker 3? Ake ma stats dealerka?

tomiG napísal:sudruhovia zaspali ste dobu teraz tu fici ruleta

tomisumi napísal:pls vysvetlí mi niekto kto sa tomu venuje ako fungujú tie agentúry (alebo ako to mám nazvať) na poskytovanie profesionálnych tipov? Ako môžu pred zápasom vedieť výsledok?Alebo to len ja si naivne myslím že sa to rozhoduje na ihrisku?

ale cielom bola ruleta!zvolil som postup cervena cierna z nasobovanim stavky v pripade neuspechu.... prvych 11 spinov bola 3krat nula!
samozrejme nepatrim k stastlivcom ktorym aj v tomto pripade sa vrati 50% vkladu tym samozrejme nechcem tvrdit ze inde to pravidlo nefunguje ale tu nie
napriek tomu sa po asi 10minutach pri vklade 1usd na spin dostavam na 216usd co nieje zle ale...kedze vidim ze to funguje a asi to bude moja obziva na najblisiich par rokov
si idem smelo zahrat automaty zacinam na labirnt of egypth po par spinoch nizsie to zapichnem na 7,5usd za spin s tym ze som mal asi 240 usd roll po asi 20spin prichadza vyhra 2650usd
som na cca 2800 este par spinov zaokruhlujem na 2600 cca 2k eur a cashoutujem o 21 55 takze som celkom rad ze som si trosku zagambloval
samozrejme neodporucam opakovat
ale za vsetko moze ta ruleta 

,ale kamarat sa tomu trosku venuje a ked si pozries posledne zapasy tychto timov,bilanciu,strelene goly,vzajomne zapasy a pod.... Opakujem,tiez netipujem (nevenujem sa tomu) ,ale tato NHL sa naozaj da tipovat... Aj ked samozrejme,tam moze vyhrat kazdy s kazdym,ale najdolezitejsia je forma timu a ked to muzstvo ide,tak naozaj ide

....
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.