chcel by som vidiet hrat poker napr. takeho Cartmana
pegas1975x napísal:pak(o)roc preco nenapises aj to ze ked si mal mega stack tak si vysoko raisoval absolutne kazdu ruku lebo si kradol blindy vsetkym?
popoba napísal:pegas1975x napísal:pak(o)roc preco nenapises aj to ze ked si mal mega stack tak si vysoko raisoval absolutne kazdu ruku lebo si kradol blindy vsetkym?
ale tak zas hadam otal potal.tvoje vyjadrovanie je mi ukradnute ale pokial sa chces navazat do uplne regulernej hry ktorou by si sa mal skor inspirovat a na zaklade toho niekoho oznacovat za zleho hraca a vyletiet nanho v chate tak konec...
pegas1975x napísal:pak(o)roc preco nenapises aj to ze ked si mal mega stack tak si vysoko raisoval absolutne kazdu ruku lebo si kradol blindy vsetkym?
A bol si schopny ist do AI aj s 35o pred flopom? V tejto hre si mal len velke stastie ze si chytil 2 pary uz na flope aj ked ja som mal top pair s vyssim kickerom.
tifoslovan napísal:ja ale nechapem naco sem niekto potrebuje vytahovat taketo veci![]()
je kazdeho vec ako sa sprava
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.