Pozdrav pre Pegasa

Čo sa inde nehodí, no stále je to diskusia o pokri

Re: Pozdrav pre Pegasa

Odoslaťod ___Mortylen___ 16 Sep 2010 09:23

Len do nich Pegas! :shot:
chcel by som vidiet hrat poker napr. takeho Cartmana
Obrázok používateľa
___Mortylen___

Založený: Sep 2009
Poďakoval/li: 179 krát/139 krát

Odoslaťod pegas1975x 16 Sep 2010 09:41

pak(o)roc preco nenapises aj to ze ked si mal mega stack tak si vysoko raisoval absolutne kazdu ruku lebo si kradol blindy vsetkym?
A bol si schopny ist do AI aj s 35o pred flopom? V tejto hre si mal len velke stastie ze si chytil 2 pary uz na flope aj ked ja som mal top pair s vyssim kickerom.
OK podarilo sa ti vyhrat tuto hru a mal si stastie ze ti uz potom pri stole ostal len jeden hrajuci super ktory sa nechal tvojimi raise zastrasit. Ostatny boli sit out.

Ospravedlnujem sa ze som vyletel ale myslim ze ty si to fakt nehral dobre.
Ja niesom dobry hrac a ani som to nikdy netvrdil ale ty niesi o nic lepsi.

Vela stastia pri dalsej hre.
Obrázok používateľa
pegas1975x

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 53 krát/21 krát

Odoslaťod popoBA 16 Sep 2010 09:51

pegas1975x napísal:pak(o)roc preco nenapises aj to ze ked si mal mega stack tak si vysoko raisoval absolutne kazdu ruku lebo si kradol blindy vsetkym?

ale tak zas hadam otal potal.tvoje vyjadrovanie je mi ukradnute ale pokial sa chces navazat do uplne regulernej hry ktorou by si sa mal skor inspirovat a na zaklade toho niekoho oznacovat za zleho hraca a vyletiet nanho v chate tak konec...
Obrázok používateľa
popoBA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 49 krát/235 krát

Odoslaťod pegas1975x 16 Sep 2010 10:00

popoba napísal:
pegas1975x napísal:pak(o)roc preco nenapises aj to ze ked si mal mega stack tak si vysoko raisoval absolutne kazdu ruku lebo si kradol blindy vsetkym?

ale tak zas hadam otal potal.tvoje vyjadrovanie je mi ukradnute ale pokial sa chces navazat do uplne regulernej hry ktorou by si sa mal skor inspirovat a na zaklade toho niekoho oznacovat za zleho hraca a vyletiet nanho v chate tak konec...

ukludni sa.
ja som sa inspiroval. Agresivna loosing hra je v poslednej dobe TOP.
Obrázok používateľa
pegas1975x

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 53 krát/21 krát

Odoslaťod tucniak 16 Sep 2010 10:38

jediny kludny sa tu zdas nebyt ty :)

v ramci udrzania urovne fora a toho ze moderator je ciastocne mimo, by som to poprosil bez invektiv :)

btw
na tomto

podla mna nie je nic zle,vyuzival svoj stack pravdepodobne tak, ako sa vyuzivat v turnajoch ma, nie? :)
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod buschle 16 Sep 2010 11:24

klud chalani berte si priklad ako sa spravat z highstakes hracov , napriklad Ilariho.
Obrázok používateľa
buschle

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

Odoslaťod pakroc 16 Sep 2010 12:23

A bol si schopny ist do AI aj s 35o pred flopom? V tejto hre si mal len velke stastie ze si chytil 2 pary uz na flope aj ked ja som mal top pair s vyssim kickerom.

Nechapem co je nezvykle na tom ze som vyzival svoj stack, a neviem co je u teba vysoko raisovat, ale ja som daval medzi 2,2-2,7bb a nie kazdu ruku.
Preco by som isiel do allinu s 35o pred flopom? Po citani tohto fora som vedel ako hras (limpovanie QQ a podobne) tak tebe by som volal allin asi tak s royalom len.

Inac urcite by som to tu nedaval keby sa to stalo prvy krat, lenze u teba su tie nadavky dost caste, tak mozno sa ukludnis.

Peace.
:gl:
Obrázok používateľa
pakroc

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 9 krát/5 krát

Odoslaťod HypAA 16 Sep 2010 13:41

nic v zlom ale hovorit o niekom ze hra zle ked ty mas -70bb/100 za 23k ruk na NL2.. asi treba chyby hladat najskor na svojej hre
Obrázok používateľa
HypAA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 11 krát/5 krát

Odoslaťod tifoslovan 16 Sep 2010 13:49

ja ale nechapem naco sem niekto potrebuje vytahovat taketo veci :shock:
je kazdeho vec ako sa sprava ;)
Obrázok používateľa
tifoslovan

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 3 krát/0 krát

Odoslaťod Renegade 16 Sep 2010 13:54

tifoslovan napísal:ja ale nechapem naco sem niekto potrebuje vytahovat taketo veci :shock:
je kazdeho vec ako sa sprava ;)

+1 :)
Obrázok používateľa
Renegade

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 31 krát/18 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Ostatné

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 19 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!