Provokacia alebo slusnost?
Provokacia alebo slusnost?
Zaujimalo by ma, aky mate nazor na to, ak super, ktory vyhral partiu podakuje bez toho, aby som mu vyjadril uznanie. Ja sa priznam, ze ma to dost vytaca a ja to beriem skor ako provokacny vysmech a nie obycajnu slusnost.
Ak vyjadrim uznanie (nh, wp ...) , vtedy mi pride "ty" ako uprimna odpoved. Samozrejme nevylucujem, ze to niektori myslia v dobrom, ale cez draty sa vyraz tvare studovat neda
Vytaca to este niekoho okrem mna? :-D
Ak vyjadrim uznanie (nh, wp ...) , vtedy mi pride "ty" ako uprimna odpoved. Samozrejme nevylucujem, ze to niektori myslia v dobrom, ale cez draty sa vyraz tvare studovat neda
Vytaca to este niekoho okrem mna? :-D
- chipfeeder
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
alebo
dalsia vec. hrac, ktory vyhra napise porazenemu "nh". kurva, ale nie je to provokacia vyjadrovat uznanie najs hend, ked on sam mal este najsejsiu hendu ako ja? :-D
- chipfeeder
sunwu
ale ako to vnimas? beries to len ako nevinne dobrotive podakovanie za tvoje chipy, alebo v tom citis tu zakernost v style "ale som ta odrbal, hahaha"
- chipfeeder
možno to brať aj tak...
Včera som hral sng na Paradise, boli sme onthe buble, dvaja shortstacky (jedným z nich som bol ja). Druhý shortstack išiel AI z dealera, ja som bol na BB s Q-9 off a potreboval som dorovnať len pár chipsov. SB ako chipleader re-raisol, aby ma vyhodil z hry. Keďže dorovnanie by už bolo pre mňa tiež AI, tak som to foldol. SB ukázal 7-2 (s)!!!! Dealer AI ukázal A-8 (s). Na flope QQ8.
Po hre shortstack napísal chipleaderovi "TY", čím vyjadril vďačnosť za to, že s ničím re-raisoval a mňa vyhodil z hry pred flopom, čím mu veľmi pomohol.
V tomto prípade by som to bral ako vďačnosť, aj keď mňa ten ťah chipleadera pred flopom pekne vytočil... >:o
Po hre shortstack napísal chipleaderovi "TY", čím vyjadril vďačnosť za to, že s ničím re-raisoval a mňa vyhodil z hry pred flopom, čím mu veľmi pomohol.
V tomto prípade by som to bral ako vďačnosť, aj keď mňa ten ťah chipleadera pred flopom pekne vytočil... >:o
-
roche01 - Príspevky: 643
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/4 krát
ty
kdyz mi to nekdo napise jen tak, tak mu napisu, ze je arogantni.... tzn. ze me to sere a vsimam si toho cim dal, tim vice
dalsi vec, ktera me stve je pojem slowroll
vcera jsem mel AK, board A2668 jdu all in na riveru a borec ceka do konce timebanku, pak callne a otoci AA... to je hnus
dalsi vec, ktera me stve je pojem slowroll
vcera jsem mel AK, board A2668 jdu all in na riveru a borec ceka do konce timebanku, pak callne a otoci AA... to je hnus
- BarvyMAN
- Založený: Feb 2007
Re: ty
Inak to čakanie do konca timebanku asi ani nemusí byť slowroll, pretože pokiaľ človek hrá viac stolov a príde masívnejší nával akcie, tak niekedy jednoducho nestíha.
Ale ak je to urobené tak, že naozaj úplne presne v poslednej sekunde callne, tak je to prasačina.
Inak odporúčam vypnúť chat a máte pokoj. Hrávam 9 stolov a nemám čas sa rozptylovať takými blbosťami :-)
Ale ak je to urobené tak, že naozaj úplne presne v poslednej sekunde callne, tak je to prasačina.
Inak odporúčam vypnúť chat a máte pokoj. Hrávam 9 stolov a nemám čas sa rozptylovať takými blbosťami :-)
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
BarvyMAN
Ono je dost mozne ze chalan hra vela stolov a potom to nemusi byt slowroll... mne sa toto stava casto, ale spravidla to robia heavy multitableri, co maju 16+ stolov a vtedy uz netiluju, ale kaskaduju, takze sa im to otvara v poradi... cize to nemusi byt umysel...
Inak ked niekto napise "ty" potom ako vyhra vyhra ruku sam od seba, tak je to imho arogantny primitiv.
Inak ked niekto napise "ty" potom ako vyhra vyhra ruku sam od seba, tak je to imho arogantny primitiv.
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google [Bot] a 24 hostí.