Provokacia alebo slusnost?

Čo sa inde nehodí, no stále je to diskusia o pokri

Provokacia alebo slusnost?

Odoslaťod chipfeeder 20 Aug 2008 13:29

Zaujimalo by ma, aky mate nazor na to, ak super, ktory vyhral partiu podakuje bez toho, aby som mu vyjadril uznanie. Ja sa priznam, ze ma to dost vytaca a ja to beriem skor ako provokacny vysmech a nie obycajnu slusnost.

Ak vyjadrim uznanie (nh, wp ...) , vtedy mi pride "ty" ako uprimna odpoved. Samozrejme nevylucujem, ze to niektori myslia v dobrom, ale cez draty sa vyraz tvare studovat neda

Vytaca to este niekoho okrem mna? :-D
chipfeeder

Založený: Dec 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

alebo

Odoslaťod chipfeeder 20 Aug 2008 13:34

dalsia vec. hrac, ktory vyhra napise porazenemu "nh". kurva, ale nie je to provokacia vyjadrovat uznanie najs hend, ked on sam mal este najsejsiu hendu ako ja? :-D
chipfeeder

hm

Odoslaťod Sunwu 20 Aug 2008 14:10

co ja viem, mna to nevytaca. Zvacsa mi je to dost jedno. :-) vzdy si poviem, ze aj na nich raz pride
Obrázok používateľa
Sunwu

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 7 krát/13 krát

sunwu

Odoslaťod chipfeeder 20 Aug 2008 14:21

ale ako to vnimas? beries to len ako nevinne dobrotive podakovanie za tvoje chipy, alebo v tom citis tu zakernost v style "ale som ta odrbal, hahaha"
chipfeeder

Re: sunwu

Odoslaťod Sunwu 20 Aug 2008 14:25

uprimne, velmi si nevsimam, co kto pise, lebo sa potom nestiham sustredit na stoly :-D ale ako spravny paranoik by som to skor videl ako to druhe :-D
Obrázok používateľa
Sunwu

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 7 krát/13 krát

možno to brať aj tak...

Odoslaťod roche01 20 Aug 2008 14:34

Včera som hral sng na Paradise, boli sme onthe buble, dvaja shortstacky (jedným z nich som bol ja). Druhý shortstack išiel AI z dealera, ja som bol na BB s Q-9 off a potreboval som dorovnať len pár chipsov. SB ako chipleader re-raisol, aby ma vyhodil z hry. Keďže dorovnanie by už bolo pre mňa tiež AI, tak som to foldol. SB ukázal 7-2 (s)!!!! Dealer AI ukázal A-8 (s). Na flope QQ8.
Po hre shortstack napísal chipleaderovi "TY", čím vyjadril vďačnosť za to, že s ničím re-raisoval a mňa vyhodil z hry pred flopom, čím mu veľmi pomohol.
V tomto prípade by som to bral ako vďačnosť, aj keď mňa ten ťah chipleadera pred flopom pekne vytočil... >:o
Obrázok používateľa
roche01

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 7 krát/4 krát

ty

Odoslaťod BarvyMAN 20 Aug 2008 14:38

kdyz mi to nekdo napise jen tak, tak mu napisu, ze je arogantni.... tzn. ze me to sere a vsimam si toho cim dal, tim vice

dalsi vec, ktera me stve je pojem slowroll

vcera jsem mel AK, board A2668 jdu all in na riveru a borec ceka do konce timebanku, pak callne a otoci AA... to je hnus
BarvyMAN

Založený: Feb 2007

Re: ty

Odoslaťod TuKE 20 Aug 2008 14:54

Inak to čakanie do konca timebanku asi ani nemusí byť slowroll, pretože pokiaľ človek hrá viac stolov a príde masívnejší nával akcie, tak niekedy jednoducho nestíha.
Ale ak je to urobené tak, že naozaj úplne presne v poslednej sekunde callne, tak je to prasačina.

Inak odporúčam vypnúť chat a máte pokoj. Hrávam 9 stolov a nemám čas sa rozptylovať takými blbosťami :-)
Obrázok používateľa
TuKE

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 13 krát/58 krát

BarvyMAN

Odoslaťod 7castle 20 Aug 2008 14:54

Ono je dost mozne ze chalan hra vela stolov a potom to nemusi byt slowroll... mne sa toto stava casto, ale spravidla to robia heavy multitableri, co maju 16+ stolov a vtedy uz netiluju, ale kaskaduju, takze sa im to otvara v poradi... cize to nemusi byt umysel...

Inak ked niekto napise "ty" potom ako vyhra vyhra ruku sam od seba, tak je to imho arogantny primitiv.
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

jo

Odoslaťod yegon 20 Aug 2008 14:59

mna taketo veci dost vytacali tak som si vypol chat, ma to aj dalsiu vyhodu - brzdi ma to ked mam chut idiotovi ktory ma vybral na lucky riveri ze je moron :)

vypnuty chat - 2 v 1 - setri cas i nervy :)
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Ďalšia

Naspäť na Ostatné

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 15 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!