uz ma to prestava bavit
Re: Ace King
hele dodo se nam nasel :-D
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Re: Re: Ace King
no to je tak ked panko z Brna je vecne neviditelny na icq vsak :) *DRINK*
- bedlak
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: Re: Ace King
to vis, my starsi neumime hrat nekolik stolu, pit pivo, chatovat na ICQ a jeste se venovat holce :-D
-
Hulmazas je tu zas
Zdravim vas pokrovi priaznivci. Ubehol skoro tyzden a ja na dobru kombinaciu cakam netrpezlivo ako panna na kramy po prvom sexe. Ked uz aj chytim nieco ako AA, ci KK, tak ukradnem akurat tak blindy. Karty ako J5, ci Q4 ma navstevuju castejsie nez exekutori skrachovaneho B.M.G. Investu.
Keso: AK...dobry fold
druha hra...vyssi raise na flope, ale o tom vies...clovek chce vytiahnut od druheho co najviac a anakonieco to takto doadne. Ale ako si napisal, pravdepodobne by tab dorovnal aj pri vyssom raise.
Apik: nebudes verit, ale dnes : ja QQ...reraise preflop jedneho tight hraca. Flop 998...on raise 2/3 potu...neskutocne som tusil, ze ma KK vyssie, ale ja All in asi 70BB...on ukazal KK a turn 10 a river J...cize mal som str8 a porazil som ho. Ospravedlnil som sa, ale beriem to ako zadostucinenie od herne, ktora ma ruinuje uz tyzden. Akoze nie som v minuse, ale cloveka nebavi foldovat 90% ruk preflop. Ked aj mam nejakeho suited connectora som bud mimo pozicie, alebo je vela limperov a tiez to len limpnem, alebo absolutne netrafim flop. Opat vravim, ze je to len suska mojej trpezlivosti a treba vediet hrat aj ked je clovek v krize.
Keso: AK...dobry fold
druha hra...vyssi raise na flope, ale o tom vies...clovek chce vytiahnut od druheho co najviac a anakonieco to takto doadne. Ale ako si napisal, pravdepodobne by tab dorovnal aj pri vyssom raise.
Apik: nebudes verit, ale dnes : ja QQ...reraise preflop jedneho tight hraca. Flop 998...on raise 2/3 potu...neskutocne som tusil, ze ma KK vyssie, ale ja All in asi 70BB...on ukazal KK a turn 10 a river J...cize mal som str8 a porazil som ho. Ospravedlnil som sa, ale beriem to ako zadostucinenie od herne, ktora ma ruinuje uz tyzden. Akoze nie som v minuse, ale cloveka nebavi foldovat 90% ruk preflop. Ked aj mam nejakeho suited connectora som bud mimo pozicie, alebo je vela limperov a tiez to len limpnem, alebo absolutne netrafim flop. Opat vravim, ze je to len suska mojej trpezlivosti a treba vediet hrat aj ked je clovek v krize.
- hulmazas2
- Založený: Jan 2008
Re: Hulmazas je tu zas
jasne:
trpelivost, trefeny flop a potom stesti ;-)
trpelivost, trefeny flop a potom stesti ;-)
-
AP
to s 22 reraisol tvoj raise preflop?
jasne,ze tight hraci co pol hodinu folduju a potom reraisnu,tak zlozim aj KK,
ale bezni hraci co reraisuju relativne casto,tak ti na reraise reraisu vacsinovo reaguju foldom.
a ak nie, tak je AI s AK vacsinou pol na pol,proti KK 30%,jedine proti AA totalny outsider
netreba si nechat skakat od hracov po hlave,potom si zvyknu a s 22 mi budu kradnut moje navysenia
jasne,ze tight hraci co pol hodinu folduju a potom reraisnu,tak zlozim aj KK,
ale bezni hraci co reraisuju relativne casto,tak ti na reraise reraisu vacsinovo reaguju foldom.
a ak nie, tak je AI s AK vacsinou pol na pol,proti KK 30%,jedine proti AA totalny outsider
netreba si nechat skakat od hracov po hlave,potom si zvyknu a s 22 mi budu kradnut moje navysenia
- fidelko
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/2 krát
Re: Hulmazas je tu zas
limpnut suited connector pri vela limperoch asi nebude najlepsie, pretoze co od tej ruky cakas, musi Ta bud fajnovo trafit flop, to znamena min. 2 pary, inak proti tolkym superom skladas, alebo flush draw, kde Ti casto nedaju odds na call. Takze s late position so suited connectorom podla mna bud fold al. zahrat agresivne, aj ked je vela limperov, na flope mas potom lepsiu poziciu, ako ked len limpnes.
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Re: Re: Hulmazas je tu zas
To mas pravdu keso. S konektormi bud fold alebo raise inak to nema zmysel. A ked som na moc loose stole, tak radsej fold a raise len TJ a vyssie.
- hulmazas2
- Založený: Jan 2008
Cierna seria na Titane
...11 MTT, 11 debilnych prehier. Niektore som tu zavesil. Dnesna posledna:
MTT blindy 75/150. Ja cca. 1800chips all-in preflop v skorej pozicii. Hned za mnou ma dorovnal hrac s cca. rovnakym poctom chipov (neskor otocil KK). Doslo to az k hracovi na UTG, ktory predtym len limpol. Callol Tiez. Mal cca. 4000chips. Callol all-in DVOCH hracov a otocil QhJh! Na flop doslo A, ale ked som zbadal okrem toho A aj dva cervene, tak uz som vedel, akej farby bude river. Ano, mozno to bol zbrkly pushu, mohol som pockat este kolo. Keby som prehral proti tomu, co ma callol s KK, tak v poho, beram. Ale takto, ked nas ten idiot suckol oboch.
Inak, nechapem toho debila. Najhorsie je, ze vyhraval takmer vsetko, do coho sa pustil. Uz som proti nemu ani nehral radsej po jednej prehratej partii, ked moj pre-flop raise 6xBB s AKos dorovnal ako jediny s ATos. Hned na flop mu dosli dalsie dve T! A takto mu to chodilo aj proti ostatnym.
MTT blindy 75/150. Ja cca. 1800chips all-in preflop v skorej pozicii. Hned za mnou ma dorovnal hrac s cca. rovnakym poctom chipov (neskor otocil KK). Doslo to az k hracovi na UTG, ktory predtym len limpol. Callol Tiez. Mal cca. 4000chips. Callol all-in DVOCH hracov a otocil QhJh! Na flop doslo A, ale ked som zbadal okrem toho A aj dva cervene, tak uz som vedel, akej farby bude river. Ano, mozno to bol zbrkly pushu, mohol som pockat este kolo. Keby som prehral proti tomu, co ma callol s KK, tak v poho, beram. Ale takto, ked nas ten idiot suckol oboch.
Inak, nechapem toho debila. Najhorsie je, ze vyhraval takmer vsetko, do coho sa pustil. Uz som proti nemu ani nehral radsej po jednej prehratej partii, ked moj pre-flop raise 6xBB s AKos dorovnal ako jediny s ATos. Hned na flop mu dosli dalsie dve T! A takto mu to chodilo aj proti ostatnym.
-
Pepi - Príspevky: 798
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.