uz ma to prestava bavit

Čo sa inde nehodí, no stále je to diskusia o pokri

Re: Ace King

Odoslaťod APminer 12 Apr 2008 21:23

hele dodo se nam nasel :-D
Obrázok používateľa
APminer

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 178 krát/100 krát

Re: Re: Ace King

Odoslaťod bedlak 12 Apr 2008 21:23

no to je tak ked panko z Brna je vecne neviditelny na icq vsak :) *DRINK*
bedlak

Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Re: Re: Re: Ace King

Odoslaťod APminer 12 Apr 2008 21:26

to vis, my starsi neumime hrat nekolik stolu, pit pivo, chatovat na ICQ a jeste se venovat holce :-D
Obrázok používateľa
APminer

Hulmazas je tu zas

Odoslaťod hulmazas2 13 Apr 2008 02:34

Zdravim vas pokrovi priaznivci. Ubehol skoro tyzden a ja na dobru kombinaciu cakam netrpezlivo ako panna na kramy po prvom sexe. Ked uz aj chytim nieco ako AA, ci KK, tak ukradnem akurat tak blindy. Karty ako J5, ci Q4 ma navstevuju castejsie nez exekutori skrachovaneho B.M.G. Investu.

Keso: AK...dobry fold
druha hra...vyssi raise na flope, ale o tom vies...clovek chce vytiahnut od druheho co najviac a anakonieco to takto doadne. Ale ako si napisal, pravdepodobne by tab dorovnal aj pri vyssom raise.

Apik: nebudes verit, ale dnes : ja QQ...reraise preflop jedneho tight hraca. Flop 998...on raise 2/3 potu...neskutocne som tusil, ze ma KK vyssie, ale ja All in asi 70BB...on ukazal KK a turn 10 a river J...cize mal som str8 a porazil som ho. Ospravedlnil som sa, ale beriem to ako zadostucinenie od herne, ktora ma ruinuje uz tyzden. Akoze nie som v minuse, ale cloveka nebavi foldovat 90% ruk preflop. Ked aj mam nejakeho suited connectora som bud mimo pozicie, alebo je vela limperov a tiez to len limpnem, alebo absolutne netrafim flop. Opat vravim, ze je to len suska mojej trpezlivosti a treba vediet hrat aj ked je clovek v krize.
hulmazas2

Založený: Jan 2008

Re: Hulmazas je tu zas

Odoslaťod APminer 13 Apr 2008 08:46

jasne:
trpelivost, trefeny flop a potom stesti ;-)
Obrázok používateľa
APminer

AP

Odoslaťod fidelko 13 Apr 2008 12:53

to s 22 reraisol tvoj raise preflop?
jasne,ze tight hraci co pol hodinu folduju a potom reraisnu,tak zlozim aj KK,
ale bezni hraci co reraisuju relativne casto,tak ti na reraise reraisu vacsinovo reaguju foldom.
a ak nie, tak je AI s AK vacsinou pol na pol,proti KK 30%,jedine proti AA totalny outsider
netreba si nechat skakat od hracov po hlave,potom si zvyknu a s 22 mi budu kradnut moje navysenia
fidelko

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 7 krát/2 krát

Re: Hulmazas je tu zas

Odoslaťod keso26 13 Apr 2008 13:07

limpnut suited connector pri vela limperoch asi nebude najlepsie, pretoze co od tej ruky cakas, musi Ta bud fajnovo trafit flop, to znamena min. 2 pary, inak proti tolkym superom skladas, alebo flush draw, kde Ti casto nedaju odds na call. Takze s late position so suited connectorom podla mna bud fold al. zahrat agresivne, aj ked je vela limperov, na flope mas potom lepsiu poziciu, ako ked len limpnes.
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Re: Re: Hulmazas je tu zas

Odoslaťod hulmazas2 13 Apr 2008 13:23

To mas pravdu keso. S konektormi bud fold alebo raise inak to nema zmysel. A ked som na moc loose stole, tak radsej fold a raise len TJ a vyssie.
hulmazas2

Založený: Jan 2008

Re: AP

Odoslaťod APminer 13 Apr 2008 13:31

ano =-O :-!
Obrázok používateľa
APminer

Cierna seria na Titane

Odoslaťod Pepi 13 Apr 2008 14:23

...11 MTT, 11 debilnych prehier. Niektore som tu zavesil. Dnesna posledna:
MTT blindy 75/150. Ja cca. 1800chips all-in preflop v skorej pozicii. Hned za mnou ma dorovnal hrac s cca. rovnakym poctom chipov (neskor otocil KK). Doslo to az k hracovi na UTG, ktory predtym len limpol. Callol Tiez. Mal cca. 4000chips. Callol all-in DVOCH hracov a otocil QhJh! Na flop doslo A, ale ked som zbadal okrem toho A aj dva cervene, tak uz som vedel, akej farby bude river. Ano, mozno to bol zbrkly pushu, mohol som pockat este kolo. Keby som prehral proti tomu, co ma callol s KK, tak v poho, beram. Ale takto, ked nas ten idiot suckol oboch.
Inak, nechapem toho debila. Najhorsie je, ze vyhraval takmer vsetko, do coho sa pustil. Uz som proti nemu ani nehral radsej po jednej prehratej partii, ked moj pre-flop raise 6xBB s AKos dorovnal ako jediny s ATos. Hned na flop mu dosli dalsie dve T! A takto mu to chodilo aj proti ostatnym.
Obrázok používateľa
Pepi

Založený: Okt 2007
Poďakoval/li: 1 krát/0 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Ostatné

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!