dzejkej - precitaj si diskusiu na 2+2. Chalani su sice dobri ale nie su to ziadni bohovia. Ani jedneho z nich uz minimalne rok nikto nevidel hrat highstakes. Zarobit 250k/os/mes x 2 grindovanim na NL 5/10 je dost naivna predstava. To ich povzbudzovanie sa typu "We are the best poker players of the world..." a podobne (myslim ze to bolo hlavne v prvych dieloch, potom ich to preslo) je len sebamotivacia typicka pre americanov, ale obavam sa ze je daleko od pravdy. Opakujem ze tym nexcem povedat ze su zli, kiez by som ja bol na tom tak dobre. Ale to ze kaucuju a maju videa este neznamena ze su sxopni vyhat takuto stavku, hlavne ak natrafia na niekoho lepsieho, co nie je take tazke a aj sa to nakoniec stalo.
A ano - zatiltovali. Pri targete 250k/tyzden byt niekolko krat v strate, tomu sa hovori tilt. Ak vam hovori nieco "blewjob", precital som si na jeho blogu spravu o jeho dueli s Krantzom (elderlan), bola to sranda. Tam to asi nebol tilt, jednoducho chlapak natrafil na niekoho lepsieho ako je on. V 2m2mm z toho vyrobili dramu, blewjob-a vykreslili ako hit-n-runnera ale takto to chodi. Myslim ze podobne to bolo aj prinniraid vs benjamin, aj ked tam bola parkrat fak smola, variacia sa s nim pekne pohrala. A to co bolo potom, tak to bol ten pravy tilt. Xlapik sa zbali a ide domov k mame
Inac 7. epizoda nie je nikde dostupna. Co to zabudli grabnut?