2 Months 2 Million

Poker v TV, videá a streamy

Re: 2 Months 2 Million

Odoslaťod JuDeC 02 Okt 2009 12:54

dzejkej - precitaj si diskusiu na 2+2. Chalani su sice dobri ale nie su to ziadni bohovia. Ani jedneho z nich uz minimalne rok nikto nevidel hrat highstakes. Zarobit 250k/os/mes x 2 grindovanim na NL 5/10 je dost naivna predstava. To ich povzbudzovanie sa typu "We are the best poker players of the world..." a podobne (myslim ze to bolo hlavne v prvych dieloch, potom ich to preslo) je len sebamotivacia typicka pre americanov, ale obavam sa ze je daleko od pravdy. Opakujem ze tym nexcem povedat ze su zli, kiez by som ja bol na tom tak dobre. Ale to ze kaucuju a maju videa este neznamena ze su sxopni vyhat takuto stavku, hlavne ak natrafia na niekoho lepsieho, co nie je take tazke a aj sa to nakoniec stalo.
A ano - zatiltovali. Pri targete 250k/tyzden byt niekolko krat v strate, tomu sa hovori tilt. Ak vam hovori nieco "blewjob", precital som si na jeho blogu spravu o jeho dueli s Krantzom (elderlan), bola to sranda. Tam to asi nebol tilt, jednoducho chlapak natrafil na niekoho lepsieho ako je on. V 2m2mm z toho vyrobili dramu, blewjob-a vykreslili ako hit-n-runnera ale takto to chodi. Myslim ze podobne to bolo aj prinniraid vs benjamin, aj ked tam bola parkrat fak smola, variacia sa s nim pekne pohrala. A to co bolo potom, tak to bol ten pravy tilt. Xlapik sa zbali a ide domov k mame :Bravo:

Inac 7. epizoda nie je nikde dostupna. Co to zabudli grabnut?
Naposledy upravil JuDeC dňa 02 Okt 2009 13:00, celkovo upravené 1 krát.
JuDeC

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod dzejkej 02 Okt 2009 12:59

Ja netvrdim, ze su bohovia. Ale ja poznam hru troch z tych styroch hracov z hromady ich coaching videii a znacne ich hru respektujem :).

JuDeC napísal:A ano - zatiltovali. Pri targete 250k/tyzden byt niekolko krat v strate, tomu sa hovori tilt.

Odporucam Ti precitat si definiciu slova "tilt". Zbalit sa a ist si domov oddychnut tiez nie je tilt. Ale vidim, ze Ta to slovicko bavi.

EDIT: A oni o sebe netvrdia, ze su best poker players na svete, to tam dava ako buzzwordy draha G4. Kazdemu z nich je jasne, ze su lepsi hraci (durrrr, omgclayaiken, ...), ale vies, potom to neznie tak dobre pre "bezneho" divaka.
Obrázok používateľa
dzejkej

Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod JuDeC 02 Okt 2009 13:02

jasne moj, budeme sa teraz hrat so slovickami. vies ty co? OK, MAS PRAVDU. VOBEC NETILTUJU.
ja si detskej hry uzijem dost s malickou dcerkou na ihrisku, hraj sa tu sam.
JuDeC

Odoslaťod dzejkej 02 Okt 2009 13:04

JuDeC napísal:jasne moj, budeme sa teraz hrat so slovickami. vies ty co? OK, MAS PRAVDU. VOBEC NETILTUJU.
ja si detskej hry uzijem dost s malickou dcerkou na ihrisku, hraj sa tu sam.

:ROFL: :good:

Prajem malickej pevne nervy, moj.
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod MiskoKvo 02 Okt 2009 18:42

hrat nl1000+ (celkovo poker pre zivobytie ) s myslienkou v hlave ze si slabsy ako ostatni hraci je proti logike.. viac rozumu by mal clovek co sa postavy pred terc na strelnici a zakrici palte a bude cakat ze sa mu gulky uhnu...

premna je aj ten najlepsi reg na mojom limite stale len pajac ktory mi nesiaha ani po clenky... dam mu trosku respektu ale tam to konci .. pripradne sa od neho nieco naucim hauk.... hram poker lebo si myslim ze mam navrch ... zakladny princip sutazivosti co sa tyka gamblerstva.

hmm ale k teme : jaaaj amikom sa niako nece uploadovat :(
Obrázok používateľa
MiskoKvo

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 12 krát/9 krát

Odoslaťod dzejkej 02 Okt 2009 18:45

Nechce sa im - chce to odvazlivca na 2+2, ktory postne link a nevadi mu ban a kym to vymazu, tak sa to rozsiri :-D.
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod MiskoKvo 02 Okt 2009 18:49

mne sa to ale nezda ved zatial vsetkych 6 casti bolo vzdy uverejnenych na pokertube.com den po premiere... nikdy ztoho nerobili velke hallo a stale su tam takze asi nikomu nevadilo ze si ich moze hockdo free kuknut
Obrázok používateľa
MiskoKvo

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 12 krát/9 krát

Odoslaťod JuDeC 02 Okt 2009 20:18

Bolo postnutyx zopar HDTV torrentov, ale vsetky 0 seed. Zvlastne
JuDeC

Odoslaťod dzejkej 02 Okt 2009 20:42

JuDeC napísal:Bolo postnutyx zopar HDTV torrentov, ale vsetky 0 seed. Zvlastne

njn, vsetkym seederom G4 vtrhlo do domu a zabavilo kompy? :crazy:

napr. http://www.torrentdownloads.net/torrent ... p+h264+mkv
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod dzejkej 02 Okt 2009 21:14

Uz je nejaky seeder online, tak stahujem. Ak by sa podarilo, tak skonvertujem na nieco mensie a hodim na web :). Uvidime, kolko to potrva ..
Obrázok používateľa
dzejkej

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Poker v médiách

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!