High Stakes Poker 5
Re: High Stakes Poker 5
neviem ci ste kukali 12. diel HSP 5, ale to co tam stvara Laak je uz imo tragedia a normalne ma HSP prestava bavit pozerat (nie ze by ma nutili)
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
2x limp nejake foldy, laak ma pocket aces, rozmysla ze raisne a bum ho 50 000$ cash na stol ostatni foldli skoda
-
nelz0n - Príspevky: 525
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 13 krát/21 krát
Horsey7 napísal:neviem ci ste kukali 12. diel HSP 5, ale to co tam stvara Laak je uz imo tragedia a normalne ma HSP prestava bavit pozerat (nie ze by ma nutili)
nahodou tato 12. episode je fajn, vela akcie oproti predchadzajucim dielom...
nerad hodnotim inych hracov (hlavne nie takych ktory maju v pokri zarobene niekolko nasobne viac) ale suhlasim ze laak je uplna katastrofa, podobne zle hra aj v poker after dark cash game
-
trikoza - Príspevky: 1706
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/48 krát
trikoza napísal:Horsey7 napísal:nerad hodnotim inych hracov (hlavne nie takych ktory maju v pokri zarobene niekolko nasobne viac) ale suhlasim ze laak je uplna katastrofa, podobne zle hra aj v poker after dark cash game
Sa máš na čo tešiť, keď to tu w4444gayov uvidí, ti vynadá, že si looser a nemáš čo hodnotiť, pokiaľ si nezarobil viac ako on
Inak zdielam podobný názor. V porovnaní s ostatnými HS hráčmi je to naozaj tragédia čo Laak predvádza. Som pozeral posledné PAD aj HSPčka a hrá naozaj otrasne, dokonca si myslím, že je najhorší zo stola na HSP, na PAD mu mocne konkuruje Helmuth.
Inak na tom PAD mohli proti Helmuthovi postaviť nejaký živší lineup ako tiltujúceho Boba, dvoch megapasívnych kamarátov, shortstackujúceho Trana a ospalého Dwana
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
13 Epizoda hmm skoda ze poslenda nejaka kratka sezona 5 a posledna hra lol jaky call na rivri od Meltzera
-
WolfiKxx - Príspevky: 1285
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 165 krát/42 krát
bolo mi luto Daria..inac mam pocit ze doteraz tam kazdy s AA prehral
-
Horsey7 napísal:bolo mi luto Daria..inac mam pocit ze doteraz tam kazdy s AA prehral
..durrrr nie
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
durrrr prehral AA s Barrym (J9) ..na Jhigh flope Barry push AI, Dwan call a turn 9
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 7 hostí.