High Stakes Poker 5
Re: High Stakes Poker 5
urcite, ved kaplan o tom cely cas hovoril, vravel aj ze negreanu by nemal mat take komenty ze to vobec nemal vraviet ... eli jasne aj kvoli tomu siel all in
-
nelz0n - Príspevky: 525
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 13 krát/21 krát
Negreanu zacina byt trosku frustrovany IMO, nemoze vyhrat skoro ziadny spot a zacina sa to na nom trosku prejavovat - co sa mu ani necudujem
- ferkan
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 5 krát/28 krát
Hlavne od neho nechapem ten all-in s JJ, hlavne po takom megapodozrivom raise... Ale treba uznat ze ma aj dost smoly...hlavne ked lapi druhy par proti postupke
- TexasHoldi
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
TexasHoldi napísal:Hlavne od neho nechapem ten all-in s JJ, hlavne po takom megapodozrivom raise... Ale treba uznat ze ma aj dost smoly...hlavne ked lapi druhy par proti postupke
Nechapes ten AI, pretoze vidis quads na druhej strane, nie ? Tak si myslel, ze ma bud draw alebo monster, ktory je tam menej casto of course. Bohuzial trafil pekne kruty top jeho range .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
skoda , Negreanuovi by som doprial vyhrat nejake poty , rad by som videl prehrat skor toho slowplay nita stareho Brunsona (to iste aj jeho syna) . Uz ma dost rokov na to aby ho to stastie nedrzalo furt a tie slowplaye by mal konecne zaplatit niekomu.
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
buschle napísal:Uz ma dost rokov na to aby ho to stastie nedrzalo furt a tie slowplaye by mal konecne zaplatit niekomu.
No tak neviem - jeho KK proti Eliho 99 a aj tak moc nezarobil vdaka tomu uzasnemu flushu .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
lenze on s tym jeho imidzom ani nic ine nemoze robit , len slowplayovat . Lebo by si nezahral ani jeden flop
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
TexasHoldi napísal:Hlavne od neho nechapem ten all-in s JJ, hlavne po takom megapodozrivom raise... Ale treba uznat ze ma aj dost smoly...hlavne ked lapi druhy par proti postupke
Myslim ze ch/r allin proti davidovi je fajn, ale mas pravdu ten bet bol ultramegapodozrivy krical ze maaam monster... Ale co mal xudak david robit s quads. Betne vela riskuje fold, checkne, negreanu checkne behind...
- ferkan
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 5 krát/28 krát
buschle napísal:lenze on s tym jeho imidzom ani nic ine nemoze robit , len slowplayovat . Lebo by si nezahral ani jeden flop
myslim ze brunson vie hrat dost dobre na to aby si uvedomoval co robi, videl som nedavny poker after dark a tam evidentne v jednom momente zmenil gear a zacal hrat slusneho LAGa, na to ze vyzera ze by mal v byt domove dochodcov tak vie co robi velmi dobre
-
nelz0n - Príspevky: 525
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 13 krát/21 krát
4. diel dost divny..hlavne chudak Tom
dost som nepochopil co tam obcas stvaral Ziigmund..hlavne ten K high river call
dost som nepochopil co tam obcas stvaral Ziigmund..hlavne ten K high river call
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.