High Stakes Poker 5

Poker v TV, videá a streamy

Re: High Stakes Poker 5

Odoslaťod nelz0n 16 Mar 2009 21:52

urcite, ved kaplan o tom cely cas hovoril, vravel aj ze negreanu by nemal mat take komenty ze to vobec nemal vraviet ... eli jasne aj kvoli tomu siel all in
Obrázok používateľa
nelz0n

Založený: Jan 2009
Poďakoval/li: 13 krát/21 krát

Odoslaťod ferkan 17 Mar 2009 09:32

Negreanu zacina byt trosku frustrovany IMO, nemoze vyhrat skoro ziadny spot a zacina sa to na nom trosku prejavovat - co sa mu ani necudujem :D
ferkan

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 5 krát/28 krát

Odoslaťod TexasHoldi 17 Mar 2009 14:06

Hlavne od neho nechapem ten all-in s JJ, hlavne po takom megapodozrivom raise... Ale treba uznat ze ma aj dost smoly...hlavne ked lapi druhy par proti postupke :x
TexasHoldi

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod dzejkej 17 Mar 2009 14:12

TexasHoldi napísal:Hlavne od neho nechapem ten all-in s JJ, hlavne po takom megapodozrivom raise... Ale treba uznat ze ma aj dost smoly...hlavne ked lapi druhy par proti postupke :x

Nechapes ten AI, pretoze vidis quads na druhej strane, nie :-D ? Tak si myslel, ze ma bud draw alebo monster, ktory je tam menej casto of course. Bohuzial trafil pekne kruty top jeho range :crazy: .
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod buschle 17 Mar 2009 14:30

skoda , Negreanuovi by som doprial vyhrat nejake poty , rad by som videl prehrat skor toho slowplay nita stareho Brunsona (to iste aj jeho syna) . Uz ma dost rokov na to aby ho to stastie nedrzalo furt :) a tie slowplaye by mal konecne zaplatit niekomu.
Obrázok používateľa
buschle

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

Odoslaťod dzejkej 17 Mar 2009 14:44

buschle napísal:Uz ma dost rokov na to aby ho to stastie nedrzalo furt :) a tie slowplaye by mal konecne zaplatit niekomu.

No tak neviem - jeho KK proti Eliho 99 a aj tak moc nezarobil vdaka tomu uzasnemu flushu :).
Obrázok používateľa
dzejkej

Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod buschle 17 Mar 2009 15:10

lenze on s tym jeho imidzom ani nic ine nemoze robit , len slowplayovat . Lebo by si nezahral ani jeden flop :D
Obrázok používateľa
buschle

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

Odoslaťod ferkan 17 Mar 2009 15:42

TexasHoldi napísal:Hlavne od neho nechapem ten all-in s JJ, hlavne po takom megapodozrivom raise... Ale treba uznat ze ma aj dost smoly...hlavne ked lapi druhy par proti postupke :x

Myslim ze ch/r allin proti davidovi je fajn, ale mas pravdu ten bet bol ultramegapodozrivy krical ze maaam monster... Ale co mal xudak david robit s quads. Betne vela riskuje fold, checkne, negreanu checkne behind...
ferkan

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 5 krát/28 krát

Odoslaťod nelz0n 17 Mar 2009 17:41

buschle napísal:lenze on s tym jeho imidzom ani nic ine nemoze robit , len slowplayovat . Lebo by si nezahral ani jeden flop :D

myslim ze brunson vie hrat dost dobre na to aby si uvedomoval co robi, videl som nedavny poker after dark a tam evidentne v jednom momente zmenil gear a zacal hrat slusneho LAGa, na to ze vyzera ze by mal v byt domove dochodcov tak vie co robi velmi dobre
Obrázok používateľa
nelz0n

Založený: Jan 2009
Poďakoval/li: 13 krát/21 krát

Odoslaťod Horsey7 23 Mar 2009 15:41

4. diel dost divny..hlavne chudak Tom :shock:

dost som nepochopil co tam obcas stvaral Ziigmund..hlavne ten K high river call :crazy:
Obrázok používateľa
Horsey7

Poďakoval/li: 38 krát/68 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Poker v médiách

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!