Poker Heaven
no jo no ...
... prvu noc mam doma zapojeny net ,a hned spravym taku volovinu,:( nevyhram obycajny garant tour , co ?;-)
KESO a to si asi necital POKROVE PARTIE CO ? kukni na tu ruku dnesnej noci , tej hende vdacim za uspech:) ,inak dakujem .
AC- delam odborneho poradnu pre jadrovu chemiu a biligvialne vedy na dalekom vychode ,myslis ze si mozem zobrat volno len tak ?:-D
KESO a to si asi necital POKROVE PARTIE CO ? kukni na tu ruku dnesnej noci , tej hende vdacim za uspech:) ,inak dakujem .
AC- delam odborneho poradnu pre jadrovu chemiu a biligvialne vedy na dalekom vychode ,myslis ze si mozem zobrat volno len tak ?:-D
-
GusTapka14 - Príspevky: 908
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 3 krát/3 krát
vlade
diki , ambicie boli vysie uz musim is do prace, cau vecer
-
GusTapka14 - Príspevky: 908
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 3 krát/3 krát
Re: no jo no ...
ale, kukal.......Ty lucker :-D :-D :-D ;)
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
playerzone
..tak uz som sa tam zaregistroval, zistil som este taky maly detail, treba si prestavit cas v herni s GMT+2 na GMT+1, ak ste to nahodou este neurobili :)
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
j...e ma
Práve som hral na Heavene, začal som tam hrávať hlavne kvôli OPTčku, hrám hrám, idem týpka pushnúť do all-inu, mal som full a zrazu nič, herňa prestane reagovať, ani jeden zo stolov nefunguje, icq, internet aj ostatné pripojenie mi normálne funguje a zrazu ma odhlási z oboch stolov.
Kukám do histórie, handa tam ani neni uložená, takže ani neviem ako dopadli moje peniaze.
Do pitche aj s takýmito herňami, krvný tlak mám asi 150/300, pitche.
Kukám do histórie, handa tam ani neni uložená, takže ani neviem ako dopadli moje peniaze.
Do pitche aj s takýmito herňami, krvný tlak mám asi 150/300, pitche.
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.