Poker Heaven
loooool
a ja sa tu s tym este serem :-D :-D :-D ..vraj gmail nemoze poslat subor z bezpecnostnych dovodov, pretoze obsahuje spustitelne subory, tak som ich premenoval a uz Ti to odislo :-D
Tak parada, ked sa stretneme v heads up, dufam ze si spomienies, vdaka komu si tam :-D :-D :-D
Tak parada, ked sa stretneme v heads up, dufam ze si spomienies, vdaka komu si tam :-D :-D :-D
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Re: loooool
jasně, že si vzpomenu *THUMBS UP* ... a necham ti krasnou střibrnou pozici :-D :-D :-D
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
POZOR, zmena....
Sorry... nastala se chyba v komunikaci. Vcera jsem chtela rict Dzejarovi, ze chceme sponzorovat tym ktery vyhraje na Team Tournament. Pro cely tym bychom pak sponzorovali buy-in do hlavni freezout. Vyherce freerollu se dneska nedostane do hlavni freezout. je mi to lito, chybu jsem udelala ja.
- Poker Heaven
- Založený: Máj 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Problem
Da sa na Poker Heaven niekde kuknut historia turnajov co som hral? Lebo poslal som tam $40, hral som len OPT minuly tyzden a mozno 1 turnaj cvicne za max. $3 (nie som si isty ci tu alebo na Tony G.) a mam tam zrazu $28... fakt nechapem
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
Re: Problem
Herna presla na Euro, takze tam nemas 28$ ale pravdepodobne 28 Euro, skus skontrolovat ;)
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Problem
podívej se asi do statistiky.nebo na účet.
- ayka
Vdaka Vlade,
ake jednoduche riesenia maju niektore veci:-) mas pravdu
Ayka, dik za radu, ale ak si dobre precitas, co som pisal, prave na to som o.i.sa pytal. KDE si mam tu statistiku pozriet? Nevidim to tam...
Ayka, dik za radu, ale ak si dobre precitas, co som pisal, prave na to som o.i.sa pytal. KDE si mam tu statistiku pozriet? Nevidim to tam...
- 7castle
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
Re: Vdaka Vlade,
klikni na jakoukoliv hru - i když v ní nehraješ - vejdi do lobby - tam máš jména všech hráčů,hrací stoly,a.t.d. - klikni na jakýkoliv stůl - go to table -, a jsi ve vnitř jako pozorovatel...a vlevo dole máš tu Záložku s chatem,a od chatu pátá záložka je Statistics - statistika...tam se podívej ;-).
- ayka
Re: Re: Vdaka Vlade,
??? omluva - ne statistics,ale live support...:-[
- ayka
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.