Poker Stars

Diskusia k herni P****Stars

Re: Poker Stars

Odoslaťod popoBA 27 Máj 2010 09:35

ja som to nepredal za 50,ja som to dobrovolne pustil v turnaji kde prvych 6 bralo ten ticket a dalsi 4 tych 50dols.hovorim si naco mi to bude aj tak kvaldu nevyhram a ked aj hej aj tak do las vegas nemozem ist,tak som sa z druheho na chipoch rozhadzal na hlupostiach aby som vypadol.do kvaldy som sa missclickol a investoval 1 dolar presne takze 50 mi prislo fit :D chvilu nato som dal kvaldu na sunday 1/4 million a za chvilu pochopil co su to Tmoney :D
Obrázok používateľa
popoBA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 49 krát/235 krát

Odoslaťod eMPe3k 28 Máj 2010 17:43

Chcem sa spytat, co je momentalne lepsie mat ucet v eurach, alebo dolaroch? popripade budem moct dalej hrat dolarove hry aj ked budem mat ucet v € ? dik
Obrázok používateľa
eMPe3k

Založený: Dec 2009
Poďakoval/li: 6 krát/5 krát

Odoslaťod Ote11 30 Máj 2010 22:23

eMPe3k napísal:Chcem sa spytat, co je momentalne lepsie mat ucet v eurach, alebo dolaroch? popripade budem moct dalej hrat dolarove hry aj ked budem mat ucet v € ? dik

Vzhľadom na veľký pokles € je určite lepšie mať účet v dolároch. A môžeš hrať aj turnaje za €, pri registrácii do turnaja si ich ľahko zmeníš z dolárov.
Obrázok používateľa
Ote11

Založený: Júl 2008
Poďakoval/li: 0 krát/2 krát

Odoslaťod bigrex666 01 Jún 2010 01:07

Vyberali ste uz prosimvas niekto peniaze bankovym prevodom z PS? ja mam konkretne dexiu. su tam nejake poplatky? ako dlho to trva? je to bezpecne? a kolko je limit?:-) Rad bysom si vybral prachy na dovolenku, ale neviem si vybrat sposob. Vkladal som cez Paysafecard cez tu sa vyberat neda a Visu a Maestro nemam. Dakujem pekne za odpoved(ak to tu dakde uz je ospravedlnujem sa ale nenasiel som)
bigrex666

Založený: Jún 2010
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod potkanko1 01 Jún 2010 11:27

bigrex666 napísal:Vyberali ste uz prosimvas niekto peniaze bankovym prevodom z PS? ja mam konkretne dexiu. su tam nejake poplatky? ako dlho to trva? je to bezpecne? a kolko je limit?:-) Rad bysom si vybral prachy na dovolenku, ale neviem si vybrat sposob. Vkladal som cez Paysafecard cez tu sa vyberat neda a Visu a Maestro nemam. Dakujem pekne za odpoved(ak to tu dakde uz je ospravedlnujem sa ale nenasiel som)

nazdiš,

vyberam z PS bankovym prevodom, mam slsp... zadal som iban a swift... prvý výber aj s overením trval niečo okolo 10 dní... a pristálo mi na účte rovnaké množstvo ako som zadal, bez poplakov, ďalšie výbery trvajú okolo 3dní ... :good:
potkanko1

Založený: Máj 2008

Odoslaťod bigrex666 01 Jún 2010 12:14

diky moc:-) a ako prebieha to overovanie?
bigrex666

Založený: Jún 2010

Odoslaťod potkanko1 03 Jún 2010 14:49

bigrex666 napísal:diky moc:-) a ako prebieha to overovanie?

overnie je ich internou zalezitostou... mne len prislo potvrdenie mailom ze spracovavaju vyber....
potkanko1

Založený: Máj 2008

Odoslaťod japman 17 Jún 2010 00:20

Caute, hravam na PS, no aktualne som v Česku a po stiahnutí herne sa mi PS nahodi v czk a aj ked sa normalne prihlasim meno a heslo, mam tam len play money. da sa teda hrat v zahranici???
japman

Založený: Nov 2009

Odoslaťod vlade 17 Jún 2010 00:23

japman napísal:Caute, hravam na PS, no aktualne som v Česku a po stiahnutí herne sa mi PS nahodi v czk a aj ked sa normalne prihlasim meno a heslo, mam tam len play money. da sa teda hrat v zahranici???

Stahuj z P****Stars.com, nie z P****Stars.net a budes moct hrat aj o peniaze ;)
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Odoslaťod Zajo 17 Jún 2010 11:48

Na PS mi neukazuje v hlavnom lobby SnG turnaje, kde si mám čo nastaviť?
Zajo

Založený: Dec 2008
Poďakoval/li: 0 krát/1 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na PokerStars

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!