Poker Stars
Re: Poker Stars
ja som to nepredal za 50,ja som to dobrovolne pustil v turnaji kde prvych 6 bralo ten ticket a dalsi 4 tych 50dols.hovorim si naco mi to bude aj tak kvaldu nevyhram a ked aj hej aj tak do las vegas nemozem ist,tak som sa z druheho na chipoch rozhadzal na hlupostiach aby som vypadol.do kvaldy som sa missclickol a investoval 1 dolar presne takze 50 mi prislo fit chvilu nato som dal kvaldu na sunday 1/4 million a za chvilu pochopil co su to Tmoney
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
Chcem sa spytat, co je momentalne lepsie mat ucet v eurach, alebo dolaroch? popripade budem moct dalej hrat dolarove hry aj ked budem mat ucet v € ? dik
-
eMPe3k - Príspevky: 55
- Založený: Dec 2009
- Poďakoval/li: 6 krát/5 krát
eMPe3k napísal:Chcem sa spytat, co je momentalne lepsie mat ucet v eurach, alebo dolaroch? popripade budem moct dalej hrat dolarove hry aj ked budem mat ucet v € ? dik
Vzhľadom na veľký pokles € je určite lepšie mať účet v dolároch. A môžeš hrať aj turnaje za €, pri registrácii do turnaja si ich ľahko zmeníš z dolárov.
-
Ote11 - Príspevky: 82
- Založený: Júl 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/2 krát
Vyberali ste uz prosimvas niekto peniaze bankovym prevodom z PS? ja mam konkretne dexiu. su tam nejake poplatky? ako dlho to trva? je to bezpecne? a kolko je limit?:-) Rad bysom si vybral prachy na dovolenku, ale neviem si vybrat sposob. Vkladal som cez Paysafecard cez tu sa vyberat neda a Visu a Maestro nemam. Dakujem pekne za odpoved(ak to tu dakde uz je ospravedlnujem sa ale nenasiel som)
- bigrex666
- Založený: Jún 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
bigrex666 napísal:Vyberali ste uz prosimvas niekto peniaze bankovym prevodom z PS? ja mam konkretne dexiu. su tam nejake poplatky? ako dlho to trva? je to bezpecne? a kolko je limit?:-) Rad bysom si vybral prachy na dovolenku, ale neviem si vybrat sposob. Vkladal som cez Paysafecard cez tu sa vyberat neda a Visu a Maestro nemam. Dakujem pekne za odpoved(ak to tu dakde uz je ospravedlnujem sa ale nenasiel som)
nazdiš,
vyberam z PS bankovym prevodom, mam slsp... zadal som iban a swift... prvý výber aj s overením trval niečo okolo 10 dní... a pristálo mi na účte rovnaké množstvo ako som zadal, bez poplakov, ďalšie výbery trvajú okolo 3dní ...
- potkanko1
- Založený: Máj 2008
diky moc:-) a ako prebieha to overovanie?
- bigrex666
- Založený: Jún 2010
bigrex666 napísal:diky moc:-) a ako prebieha to overovanie?
overnie je ich internou zalezitostou... mne len prislo potvrdenie mailom ze spracovavaju vyber....
- potkanko1
- Založený: Máj 2008
Caute, hravam na PS, no aktualne som v Česku a po stiahnutí herne sa mi PS nahodi v czk a aj ked sa normalne prihlasim meno a heslo, mam tam len play money. da sa teda hrat v zahranici???
- japman
- Založený: Nov 2009
japman napísal:Caute, hravam na PS, no aktualne som v Česku a po stiahnutí herne sa mi PS nahodi v czk a aj ked sa normalne prihlasim meno a heslo, mam tam len play money. da sa teda hrat v zahranici???
Stahuj z P****Stars.com, nie z P****Stars.net a budes moct hrat aj o peniaze
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Na PS mi neukazuje v hlavnom lobby SnG turnaje, kde si mám čo nastaviť?
- Zajo
- Založený: Dec 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.