Poker Stars
Re: Poker Stars
pre teampokerstarscz: uz asi rok mam na PS ban (resp. nemoznost depozitu a cashoutu a player transferu) z uplne nezmyselnych pricin (chceli po mne obciansky a vysvetlenie ci poznam nejakych hracov o ktorych som nikdy nepocul) obciansky som poslal a odvtedy aj dalsich 5 mejlov v anglictine aj cestine ale nic sa nezmenilo nikto ma nekontaktoval.neviete mi stym nejak pomoct? alebo len nechcete moje love?
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
popo ja som mal podobny problem tiez ma spajali s niekym hracom o ktorom som v zivote nepocul a tiez chceli prefotit o.p a do dvoch dni bolo vsetko vybavene a fungujem tam normalne
- bludo17
- Založený: Júl 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
takto ľahko body pozbierajú a potom sa čudujem že vidím Platinum star na 3,5 dolárovom SNGčku
-
1886er - Príspevky: 995
- Založený: Okt 2010
- Poďakoval/li: 197 krát/125 krát
je nejaká možnosť zablokovať si čisto iba Heads-upy?
lebo keď som v tilte tak hyperturbo HU je prvé čo ma napadne. nadá sa tomu brániť a trpí tým môj bankroll. myslel som že keď si zablokujem cashky tak budem vpohode ale našiel si ma ďalši diabol
lebo keď som v tilte tak hyperturbo HU je prvé čo ma napadne. nadá sa tomu brániť a trpí tým môj bankroll. myslel som že keď si zablokujem cashky tak budem vpohode ale našiel si ma ďalši diabol
-
neviem o nicom takom jedine si zablokovat peniaze
- bludo17
- Založený: Júl 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
1886er napísal:je nejaká možnosť zablokovať si čisto iba Heads-upy?
zakazdym jak v tom turbe rozda karty si daj facku za trest , ta to rychlo prejde
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
ked sa ti to neako podari zablokovat tak objavis 6max ht tiez parada hlavne tak v utorok tam na ST kvaldach bustnes svoj br celkom rychlo a hlavne ked si v tilte na jorj95 a inych mam pekne spomienky teraz ho pekne zastupia acoimbra a vgreen22 inak bestdonker medzi SNE par krat som tam uz bustol cely br jedine co ma zachranilo ked mam myslienku si tie ht spustat je ban na 24h to je jedine co pomoze vypnut to a basta!!!
- tomiG
- Založený: Mar 2011
- Poďakoval/li: 22 krát/42 krát
lebo keď som v tilte tak hyperturbo HU je prvé čo ma napadne. nedá sa tomu brániť a trpí tým môj bankroll. myslel som že keď si zablokujem cashky tak budem vpohode ale našiel si ma ďalši diabol
Samozrejme, nikto ti nemoze zabranit to hrat. Ale ak si nevies zabranit sam, tak treba prehodnotit, ci je pre teba poker naozaj to prave, pretoze poker nie je vobec iba o pocte odohratych hand za mesiac ci pocte pozretych videi. Povedal by som, ze 90% najinteligentnejsich ludi sveta, ktori maju vsetky predpoklady stat sa spickovymi hracmi, by to nezvladli z rovnakych dovodov, ako ty - psychika
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
keď mne dokopávajú psychiku hlavne tie fishky ktoré limpujú big slick alebo veľké páry, zahrajú handu úplne strašne, vyluckujú sa na riveri a koniec... thank you for playing.
dám si teraz aspoň 3-4 dni bez pokru, niečo si prečítam od Dana a znova do boja
dám si teraz aspoň 3-4 dni bez pokru, niečo si prečítam od Dana a znova do boja
-
Hand History na PS
Caute,
mam taky probelm s HH na PS..mam nastavene kde to ma ukladat do PC ale nikdy tam nic nie je. Skusal som to presuvat do inych priecinkov ale ani tam mi to neulozilo. Neviete v com by mohol byt problem? Diky
mam taky probelm s HH na PS..mam nastavene kde to ma ukladat do PC ale nikdy tam nic nie je. Skusal som to presuvat do inych priecinkov ale ani tam mi to neulozilo. Neviete v com by mohol byt problem? Diky
- gtommek
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.