Poker Stars

Diskusia k herni P****Stars

Re: Poker Stars

Odoslaťod popoBA 11 Aug 2011 15:40

pre teampokerstarscz: uz asi rok mam na PS ban (resp. nemoznost depozitu a cashoutu a player transferu) z uplne nezmyselnych pricin (chceli po mne obciansky a vysvetlenie ci poznam nejakych hracov o ktorych som nikdy nepocul) obciansky som poslal a odvtedy aj dalsich 5 mejlov v anglictine aj cestine ale nic sa nezmenilo nikto ma nekontaktoval.neviete mi stym nejak pomoct? alebo len nechcete moje love? :D
Obrázok používateľa
popoBA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 49 krát/235 krát

Odoslaťod bludo17 11 Aug 2011 16:14

popo ja som mal podobny problem tiez ma spajali s niekym hracom o ktorom som v zivote nepocul a tiez chceli prefotit o.p a do dvoch dni bolo vsetko vybavene a fungujem tam normalne
bludo17

Založený: Júl 2010
Poďakoval/li: 0 krát/1 krát

Odoslaťod 1886er 11 Aug 2011 22:19

takto ľahko body pozbierajú a potom sa čudujem že vidím Platinum star na 3,5 dolárovom SNGčku :D
Obrázok používateľa
1886er

Založený: Okt 2010
Poďakoval/li: 197 krát/125 krát

Odoslaťod 1886er 12 Aug 2011 18:33

je nejaká možnosť zablokovať si čisto iba Heads-upy?

lebo keď som v tilte tak hyperturbo HU je prvé čo ma napadne. nadá sa tomu brániť a trpí tým môj bankroll. myslel som že keď si zablokujem cashky tak budem vpohode ale našiel si ma ďalši diabol :evil:
Obrázok používateľa
1886er

Odoslaťod bludo17 12 Aug 2011 18:41

neviem o nicom takom jedine si zablokovat peniaze :D :gl:
bludo17

Založený: Júl 2010
Poďakoval/li: 0 krát/1 krát

Odoslaťod buschle 12 Aug 2011 18:45

1886er napísal:je nejaká možnosť zablokovať si čisto iba Heads-upy?

lebo keď som v tilte tak hyperturbo HU je prvé čo ma napadne. nadá sa tomu brániť a trpí tým môj bankroll. myslel som že keď si zablokujem cashky tak budem vpohode ale našiel si ma ďalši diabol :evil:

zakazdym jak v tom turbe rozda karty si daj facku za trest , ta to rychlo prejde :)
Obrázok používateľa
buschle

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

Odoslaťod tomiG 12 Aug 2011 19:01

ked sa ti to neako podari zablokovat tak objavis 6max ht tiez parada hlavne tak v utorok tam na ST kvaldach bustnes svoj br celkom rychlo a hlavne ked si v tilte :D na jorj95 a inych mam pekne spomienky teraz ho pekne zastupia acoimbra a vgreen22 inak bestdonker medzi SNE par krat som tam uz bustol cely br :fish: jedine co ma zachranilo ked mam myslienku si tie ht spustat je ban na 24h to je jedine co pomoze :( vypnut to a basta!!!
tomiG

Založený: Mar 2011
Poďakoval/li: 22 krát/42 krát

Odoslaťod matiapag 12 Aug 2011 19:33

lebo keď som v tilte tak hyperturbo HU je prvé čo ma napadne. nedá sa tomu brániť a trpí tým môj bankroll. myslel som že keď si zablokujem cashky tak budem vpohode ale našiel si ma ďalši diabol

Samozrejme, nikto ti nemoze zabranit to hrat. Ale ak si nevies zabranit sam, tak treba prehodnotit, ci je pre teba poker naozaj to prave, pretoze poker nie je vobec iba o pocte odohratych hand za mesiac ci pocte pozretych videi. Povedal by som, ze 90% najinteligentnejsich ludi sveta, ktori maju vsetky predpoklady stat sa spickovymi hracmi, by to nezvladli z rovnakych dovodov, ako ty - psychika ;)
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod 1886er 13 Aug 2011 10:24

keď mne dokopávajú psychiku hlavne tie fishky ktoré limpujú big slick alebo veľké páry, zahrajú handu úplne strašne, vyluckujú sa na riveri a koniec... thank you for playing.
dám si teraz aspoň 3-4 dni bez pokru, niečo si prečítam od Dana a znova do boja :x
Obrázok používateľa
1886er

Hand History na PS

Odoslaťod gtommek 13 Aug 2011 21:37

Caute,
mam taky probelm s HH na PS..mam nastavene kde to ma ukladat do PC ale nikdy tam nic nie je. Skusal som to presuvat do inych priecinkov ale ani tam mi to neulozilo. Neviete v com by mohol byt problem? Diky
gtommek

Založený: Jan 2010
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na PokerStars

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!