Poker Stars

Diskusia k herni P****Stars

Re: Poker Stars

Odoslaťod Matthias 17 Dec 2011 12:47

Ahojte,

potrebujem previesť peniaze z PS (Internal transfer, pošlem prvý peniaze) a vy mi následne pošlete peniaze na Moneybookers.

Ak sa nájde taká dobrá duša nech ma kontaktuje na sc.matthias@yahoo.com

Dám Vám 20% bonus z čiastky prevodu.

Vopred ďakujem.
Matthias

Založený: Dec 2011
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod Chlpo1989 17 Dec 2011 13:06

Precitaj si pravidla fora.
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod maikyabc 24 Dec 2011 12:08

Len taká krátka technická otázočka. Včera som hral SNGčka a podarilo sa mi 32tablovať.
Aký je maximum otvorených stolov na stars?

Na 2+2 som sa dočítal: "24 cash, unlimited tournaments." :shock:

Platí to?
Obrázok používateľa
maikyabc

Poďakoval/li: 14 krát/2 krát

Re: FR grind - magorko

Odoslaťod skufe1 26 Dec 2011 12:33

Mal by som na vás jednu otázku od veci, ako je to s rakebackom na PS, predsalen keď pozerám tie rewards aj za supernovu je to možno 10%rb ...... alebo sa to ráta aj so vstupenkami ktoré kupujete za ftp? :) ďakujem za odpoveď :poklona:
skufe1

Odoslaťod nabokow 26 Dec 2011 13:21

stellar rewards + cash za FPP, nejake tie vstupenky azda aj
Obrázok používateľa
nabokow

Založený: Nov 2010
Poďakoval/li: 213 krát/105 krát

Odoslaťod mino_o 26 Dec 2011 13:44

skufe1 napísal: ako je to s rakebackom na PS, predsalen keď pozerám tie rewards aj za supernovu je to možno 10%rb ...... alebo sa to ráta aj so vstupenkami ktoré kupujete za ftp?

vola sa to vpp/fpp. To musel byt hodne zaujimavy vypocet, ked si zisitil, ze je to 10% rb za supernovu. Moja rada znie, ze s tvojimi poctarskymi schopnostami by si mal pouzit google. Po zadani P****Stars rakeback mas hned prvy obrazok, vysvetlujuci vsetko co potrebujes vediet.
Obrázok používateľa
mino_o

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 11 krát/28 krát

Odoslaťod skufe1 26 Dec 2011 15:09

mino_o napísal:
skufe1 napísal: ako je to s rakebackom na PS, predsalen keď pozerám tie rewards aj za supernovu je to možno 10%rb ...... alebo sa to ráta aj so vstupenkami ktoré kupujete za ftp?

vola sa to vpp/fpp. To musel byt hodne zaujimavy vypocet, ked si zisitil, ze je to 10% rb za supernovu. Moja rada znie, ze s tvojimi poctarskymi schopnostami by si mal pouzit google. Po zadani P****Stars rakeback mas hned prvy obrazok, vysvetlujuci vsetko co potrebujes vediet.

Možno som blbý, ale nespamoval by som tu, keby sa z toho, čo tam oni píšu čosi dozviem :)

Neboj tie obrázky som už videl x krát a aj som všetko čítal, ale jaksi som sa nedočítal kde mi spadne z neba povedzme 1k mesačne rakeback, ktorý inde pri takých % ako píšu v pohode dosahujem. A taktiež nechápem, či rakeback, ktorý má supernova mám len počas doby, kedy už som supernova alebo mi to prihodí aj za obdobie, kedy som supernova nebol :)
skufe1

Odoslaťod nabokow 26 Dec 2011 15:20

omg...narejkujes nejakych 3000 dolarov mesacne a nevies pochopit taku banalnost? mas to normalne ako s ostatnymi statusmi, silver, gold, platinum - ked das supernovu, tak dostavas 3.5 FPP za 1 VPP, cize si lepsie vymienas FPP za cash, dostavas stellar rewards podla tabulky, to si pozri vo VIP shope kolko. a este mas nejake turnaje k tomu. Ziadne ze ti da "rakeback" aj za spatne obdobie. Proste das supernovu a cely nasledujuci rok mas ten status.

(nechapem preco to neslo do temy P****Stars, ale spamujeme tu blog) :bad:
Obrázok používateľa
nabokow

Založený: Nov 2010
Poďakoval/li: 213 krát/105 krát

Odoslaťod lazosh 27 Dec 2011 10:18

Prosím Vás, mám nasledovný problem. Potreboval by som si nejak nahodiť rake-kod na PS ale ked som sa zaregistroval tak som nezadával nič. Je nutne teraz vytvoriť nové konto, poprípade kde by som mohl napísať aby mi zrušily starý nick, aby neboli nejaké nepríjemnosti ohladom toho že tam mám vytvorených viac kont. Vdaka za odpoved
lazosh

Založený: Mar 2011
Poďakoval/li: 2 krát/0 krát

Odoslaťod A_Rimmer 27 Dec 2011 10:37

Pokial viem, tak stare konto na ps sa zrusit neda a ked si vytvoris nove a pridu na to, tak dostanes ban na obidvoch.

Bola by tu este moznost, ze ak si na tom starom este nehral nikdy o real money, tak im skus napisat, ci by to nevedeli nejak aspon zablokovat (aj ked tomu moc neverim). Ak si na tom starom uz hral o peniaze, tak s tym uz nic nespravis.

E: Neviem o aky "rake kod" ti vlastne ide. P****Stars ponuka akurat bonus za prvy vklad (tam sa kod zadava pri vklade) a obcas potom reload bonusy. Na rakeback ziadny kod nepotrebujes, kedze ps nema klasicky rakeback, iba svoj VIP program a ten ma kazdy hrac aj bez kodu.
Obrázok používateľa
A_Rimmer

Založený: Apr 2008
Poďakoval/li: 88 krát/131 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na PokerStars

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!