Poker Stars
Re: Poker Stars
Ahojte,
potrebujem previesť peniaze z PS (Internal transfer, pošlem prvý peniaze) a vy mi následne pošlete peniaze na Moneybookers.
Ak sa nájde taká dobrá duša nech ma kontaktuje na sc.matthias@yahoo.com
Dám Vám 20% bonus z čiastky prevodu.
Vopred ďakujem.
potrebujem previesť peniaze z PS (Internal transfer, pošlem prvý peniaze) a vy mi následne pošlete peniaze na Moneybookers.
Ak sa nájde taká dobrá duša nech ma kontaktuje na sc.matthias@yahoo.com
Dám Vám 20% bonus z čiastky prevodu.
Vopred ďakujem.
- Matthias
- Založený: Dec 2011
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Precitaj si pravidla fora.
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Len taká krátka technická otázočka. Včera som hral SNGčka a podarilo sa mi 32tablovať.
Aký je maximum otvorených stolov na stars?
Na 2+2 som sa dočítal: "24 cash, unlimited tournaments."
Platí to?
Aký je maximum otvorených stolov na stars?
Na 2+2 som sa dočítal: "24 cash, unlimited tournaments."
Platí to?
-
maikyabc - Príspevky: 76
- Poďakoval/li: 14 krát/2 krát
Re: FR grind - magorko
Mal by som na vás jednu otázku od veci, ako je to s rakebackom na PS, predsalen keď pozerám tie rewards aj za supernovu je to možno 10%rb ...... alebo sa to ráta aj so vstupenkami ktoré kupujete za ftp? ďakujem za odpoveď
- skufe1
stellar rewards + cash za FPP, nejake tie vstupenky azda aj
-
nabokow - Príspevky: 923
- Založený: Nov 2010
- Poďakoval/li: 213 krát/105 krát
skufe1 napísal: ako je to s rakebackom na PS, predsalen keď pozerám tie rewards aj za supernovu je to možno 10%rb ...... alebo sa to ráta aj so vstupenkami ktoré kupujete za ftp?
vola sa to vpp/fpp. To musel byt hodne zaujimavy vypocet, ked si zisitil, ze je to 10% rb za supernovu. Moja rada znie, ze s tvojimi poctarskymi schopnostami by si mal pouzit google. Po zadani P****Stars rakeback mas hned prvy obrazok, vysvetlujuci vsetko co potrebujes vediet.
-
mino_o - Príspevky: 360
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 11 krát/28 krát
mino_o napísal:skufe1 napísal: ako je to s rakebackom na PS, predsalen keď pozerám tie rewards aj za supernovu je to možno 10%rb ...... alebo sa to ráta aj so vstupenkami ktoré kupujete za ftp?
vola sa to vpp/fpp. To musel byt hodne zaujimavy vypocet, ked si zisitil, ze je to 10% rb za supernovu. Moja rada znie, ze s tvojimi poctarskymi schopnostami by si mal pouzit google. Po zadani P****Stars rakeback mas hned prvy obrazok, vysvetlujuci vsetko co potrebujes vediet.
Možno som blbý, ale nespamoval by som tu, keby sa z toho, čo tam oni píšu čosi dozviem
Neboj tie obrázky som už videl x krát a aj som všetko čítal, ale jaksi som sa nedočítal kde mi spadne z neba povedzme 1k mesačne rakeback, ktorý inde pri takých % ako píšu v pohode dosahujem. A taktiež nechápem, či rakeback, ktorý má supernova mám len počas doby, kedy už som supernova alebo mi to prihodí aj za obdobie, kedy som supernova nebol
- skufe1
omg...narejkujes nejakych 3000 dolarov mesacne a nevies pochopit taku banalnost? mas to normalne ako s ostatnymi statusmi, silver, gold, platinum - ked das supernovu, tak dostavas 3.5 FPP za 1 VPP, cize si lepsie vymienas FPP za cash, dostavas stellar rewards podla tabulky, to si pozri vo VIP shope kolko. a este mas nejake turnaje k tomu. Ziadne ze ti da "rakeback" aj za spatne obdobie. Proste das supernovu a cely nasledujuci rok mas ten status.
(nechapem preco to neslo do temy P****Stars, ale spamujeme tu blog)
(nechapem preco to neslo do temy P****Stars, ale spamujeme tu blog)
-
nabokow - Príspevky: 923
- Založený: Nov 2010
- Poďakoval/li: 213 krát/105 krát
Prosím Vás, mám nasledovný problem. Potreboval by som si nejak nahodiť rake-kod na PS ale ked som sa zaregistroval tak som nezadával nič. Je nutne teraz vytvoriť nové konto, poprípade kde by som mohl napísať aby mi zrušily starý nick, aby neboli nejaké nepríjemnosti ohladom toho že tam mám vytvorených viac kont. Vdaka za odpoved
- lazosh
- Založený: Mar 2011
- Poďakoval/li: 2 krát/0 krát
Pokial viem, tak stare konto na ps sa zrusit neda a ked si vytvoris nove a pridu na to, tak dostanes ban na obidvoch.
Bola by tu este moznost, ze ak si na tom starom este nehral nikdy o real money, tak im skus napisat, ci by to nevedeli nejak aspon zablokovat (aj ked tomu moc neverim). Ak si na tom starom uz hral o peniaze, tak s tym uz nic nespravis.
E: Neviem o aky "rake kod" ti vlastne ide. P****Stars ponuka akurat bonus za prvy vklad (tam sa kod zadava pri vklade) a obcas potom reload bonusy. Na rakeback ziadny kod nepotrebujes, kedze ps nema klasicky rakeback, iba svoj VIP program a ten ma kazdy hrac aj bez kodu.
Bola by tu este moznost, ze ak si na tom starom este nehral nikdy o real money, tak im skus napisat, ci by to nevedeli nejak aspon zablokovat (aj ked tomu moc neverim). Ak si na tom starom uz hral o peniaze, tak s tym uz nic nespravis.
E: Neviem o aky "rake kod" ti vlastne ide. P****Stars ponuka akurat bonus za prvy vklad (tam sa kod zadava pri vklade) a obcas potom reload bonusy. Na rakeback ziadny kod nepotrebujes, kedze ps nema klasicky rakeback, iba svoj VIP program a ten ma kazdy hrac aj bez kodu.
-
A_Rimmer - Príspevky: 875
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 88 krát/131 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.