Poker Stars

Diskusia k herni P****Stars

Re: Poker Stars

Odoslaťod Warrior23 29 Jan 2012 12:38

kapuca napísal:uplna zebracina ten P****Stars mikro 0,02 turnaj mne da A6 na ruku, na floop dojde A62 dam all in,tipek so mnou on ma dve 88 a dojde mu osmicka omg to je takyy odrb az ked dam all in, natomto oni zarabaju ojebavaju ludi, tam maju svoje konto zalozene pri kazdom stole a ten ich clovek v konecnom dosledku zhrabne peniaze,

Zasa? :bad:
Chalep Ty mas velke nestastie veru :P
No isto tan maju fiktivne ucty ktore im vyhravaju peniaze od hracov, hlavne na mikrolimitoch a NL2ke, musim s Tebou iba suhlasit, darmo 2$ su 2 $ :crazy:
Preco teda stale hras na PS, ked su "podovodnici"?
Warrior23

Založený: Jan 2012
Poďakoval/li: 3 krát/0 krát

Odoslaťod kapuca 29 Jan 2012 12:43

teraz som zase hral 10FPP, mal som KQ tipek dal all in, tak som dal all in aj ja, samozrejme dopredu som vedel akoto dopadne tipek mal 55 a hned na floop mu doslo 566 omg, to je cisty podvod toto
kapuca

Poďakoval/li: 0 krát/1 krát

Odoslaťod kapuca 29 Jan 2012 12:50

kazda hra to iste, a hrajem to preto lebo tam mam este nejake peniaze par korun a tie fpp-cka tak to chcem minut, ale potom to uz nehrajem lebo P****Stars SU ZLODEJI A KLAMARY, niekto si povie na co by odrbavali pri tych malych stavkach, ale si to preboha zratajte ake peniaze sa tam tocia to su ine miliony dolarov mesacne a prave o to ide, ze to nikoho netrkne ze tam by sa mohli diat podvody.
kapuca

Odoslaťod popoBA 29 Jan 2012 13:29

keby tak velmi potrebovali tvoje peniaze tak uz mas davno na krku zalobu za tieto pridrbane ohovarania to si bud isty :) potom ti zelam vela stastia s dokazovanim tychto teorii :lol2:
Obrázok používateľa
popoBA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 49 krát/235 krát

Odoslaťod A_Rimmer 29 Jan 2012 13:56

kapuca napísal:tam tocia to su ine miliony dolarov mesacne a prave o to ide, ze to nikoho netrkne ze tam by sa mohli diat podvody.

A ty si na to predsa prisiel! Este ze ta mame, odteraz ma P****Stars po biznise, komecne ich niekto odhalil! :D

Prestan prosim ta spamovat tuto temu stale dookola tymi istymi nezmyslami. Ak nEchapes, ze v pokri existuju nejake pravdepodobnosti a ze taketo veci sa deju, tak to ani nehraj, nema to zmysel pre teba. Ber to ako dobru radu.
:gl:
Obrázok používateľa
A_Rimmer

Založený: Apr 2008
Poďakoval/li: 88 krát/131 krát

Odoslaťod Zajacekk 29 Jan 2012 17:18

A prestaňte písať "hrajem", píšte "hrám"... Trhá mi to srdce a praskajú oči :D

Za tento príspevok od Zajacekk poďakovali :
A_Rimmer
Obrázok používateľa
Zajacekk

Založený: Jan 2011
Poďakoval/li: 19 krát/42 krát

Odoslaťod zackmir 30 Jan 2012 20:14

Ozaj mu neda niekto ban? :D

Zacinam mat pocit, ze si niekto robi prcu... ;)
zackmir

Založený: Dec 2010

Odoslaťod cacs 30 Jan 2012 22:35

SORRY TO ALL : Neviem kam toto postnúť, a nechcem otvárať novú tému tak píšem sem, Prosím Vás neviete niekto či existuje nejaká stránka ktorá trackuje výsledky z BOSS MEDIA?
cacs

Založený: Okt 2011
Poďakoval/li: 13 krát/2 krát

Odoslaťod zackmir 30 Jan 2012 22:52

Sharkscope? Vyhladavaj pod sietou IPN
zackmir

Založený: Dec 2010

Odoslaťod AlfaZz 30 Jan 2012 23:20

http://www.pokerportal.sk/spravodajstvo ... ve-povery-–-intuicia Doporučujem pre paranoikov tipu herňa je vždy proti mne a sú to podvodníci ! ;)
Obrázok používateľa
AlfaZz

Založený: Aug 2011
Poďakoval/li: 200 krát/51 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na PokerStars

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!