Poker Stars
Re: Poker Stars
ja s tym mam dobre skusenosti uz som tak vyberal viackrat - vacsinou do 48hod. peniaze prisli, max. vsak v 3. den... tiez sa mi nechce zbytocne platit za poplatky skrillu
- Matej Zavacky
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 12 krát/48 krát
ako funguje rakeback...FPP body sa dajú zmeniť na peniaze? od čoho závisí výška rakebacku
Dakujem!
Dakujem!
- D21
- Založený: Mar 2010
- Poďakoval/li: 9 krát/5 krát
D21 napísal:ako funguje rakeback...FPP body sa dajú zmeniť na peniaze? od čoho závisí výška rakebacku
Dakujem!
http://www.P****Stars.cz/vip/
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
nelaguje vam v poslednych dnoch az neumerne casto Poker Stars?? neviem ci je chyba na mojej strane a pripojenia, alebo to zazivate aj ostatni. uz ma totiz celkom vycerpava stale zaklikavat "I am back" a o prehratych spotoch kvoli tomu nehovoriac
- ondoko
- Založený: Aug 2011
- Poďakoval/li: 26 krát/63 krát
lagovalo to hlavne stvrtok a piatok,v sobotu mi to slo normalne odvtedy som nehral
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
palo1973 napísal:lagovalo to hlavne stvrtok a piatok,v sobotu mi to slo normalne odvtedy som nehral
no aspon, ze tak. hadam sa im teda software polepsi, bo niekedy je to uz vazne o nervy. diky
- ondoko
- Založený: Aug 2011
- Poďakoval/li: 26 krát/63 krát
Daju sa peniaze z pokestars vybrat aj priamo na ucet v CSOB, a ked hej plati sa za to nejaky poplatok?
Doteraz vkladam peniaze cez Mastercard a vyberam cez moneybokers prevodom na ucet, pytaju za to 1,80EUR sa mi to zda vela tak ci sa to neda aj jednoduchsie si dat poslat peniaze....
Doteraz vkladam peniaze cez Mastercard a vyberam cez moneybokers prevodom na ucet, pytaju za to 1,80EUR sa mi to zda vela tak ci sa to neda aj jednoduchsie si dat poslat peniaze....
- kapuca
- Založený: Jan 2012
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
asi nie, lebo ani za priamy výber do SLSP sa žiadne poplatky neplatia
-
1886er - Príspevky: 995
- Založený: Okt 2010
- Poďakoval/li: 197 krát/125 krát
kapuca napísal:Daju sa peniaze z pokestars vybrat aj priamo na ucet v CSOB, a ked hej plati sa za to nejaky poplatok?
vyplakal si si nejaku vyhru alebo si im napisal na support aby ta prestali podvadzat ?
-
sudden - Príspevky: 1001
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 196 krát/165 krát
chcem sa spytat jednu vec sledujem, ze vela supernov hrava HyperTurba na velke turnaje napr.
Sunday Million Sat: $74 Hyper-Turbo [2 Seats]
Sunday 500 Sat: $181 Hyper-Turbo [2 Seats]
Ked niekto vyhra tento turnaj ziskava vstupenky v danej hodnote , da sa tato vstupenka zamenit za peniaze ? ... alebo len pouzit tiket na dany turnaj do tej hodnoty ??
Sunday Million Sat: $74 Hyper-Turbo [2 Seats]
Sunday 500 Sat: $181 Hyper-Turbo [2 Seats]
Ked niekto vyhra tento turnaj ziskava vstupenky v danej hodnote , da sa tato vstupenka zamenit za peniaze ? ... alebo len pouzit tiket na dany turnaj do tej hodnoty ??
- mi3czm
- Založený: Feb 2012
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.