[NL10] Cbet vs CS BvB

Priestor na diskusiu o odohraných rukách aj mimo blogu

Re: [NL10] Cbet vs CS BvB

Odoslaťod Chlpo1989 06 Nov 2010 12:36

matiapag napísal:mam totiz pocit, ze ten jack mi nepomoze vyfoldovat vacsinu ruk, s ktorymi calloval ten flop..

Ale treba si uvedomit, ze on bude callovat tonu airu, aby si "pozrel" dalsiu kartu. Ja si myslim, ze cbetovat tento turn, je stale for value a nechcel by som, aby foldol.
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod matiapag 06 Nov 2010 12:48

no okej, rozumiem, vdaka za commenty :)
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod dzejkej 06 Nov 2010 12:55

matiapag napísal:jk- Takze ten turn betnem kvoli tomu, ze moj hand ziskal nejaku equity a spolu s fold equity je to pre mna dost, aby som v tej hande mohol pokracovat, vsakze? coho mam ale viacej? je tam silnejsia moja ruka, alebo mam dost vela fe? mam totiz pocit, ze ten jack mi nepomoze vyfoldovat vacsinu ruk, s ktorymi calloval ten flop.. teda nie som si isty primarnym dovodom pre ten turn cbet..

1) Ak ma Qx+, tak mas 8 outov a chrumkave implied odds, kedze je to calling station.
2) Ak ma weak made ruku, tak mas 14 outov a okej-ish fold equity, lebo prisla dalsia over.
3) Ak ma random float, tak to foldne.

Naozaj je podla Teba dolezite, ci mas viacej pot equity alebo fold equity? Si dostal za ulohu obodovat svoje jednotlive zlozky equity :)?

Co sa Jacka tyka, tak Tvoj pocit je podla mna zly. Jack je dalsia overkarta k niektorym jeho rukam a posobi scary, takze urcite tam fold equity mas a ak mal nejaky Ahi peel, ktory dufal v checkdown, tak tu uz bude mat problem.

Tiez si uvedom, ze si OOP a nie IP. Nechces predsa check/callovat a ani check/raisovat a toto je super, ktory Ti callne 1/2 pot bet s Qx a zaplati Ti aj pot na riveri, ak trafis. Toto nie je spot, kde mas air a nemozes aj tak nic trafit. S airom to mozes checknut na turne a betovat pripadne river ako som spominal, ale toto je ruka, s ktorou si chces udrzat iniciativu.
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod matiapag 06 Nov 2010 15:54

Tak nie je pre mna dolezite zistit, ktorej equity mam viac, ale ze preco vlastne betujem :) Ale teraz mi je to uz samozrejme jasne, imo bola to ruka v case, ked som prehraval 5BI v ten den (vcera), a tak sa mozno vyskytli situacie, ked som radsej neprikladal do potu, pokial som nemal ozaj dobry hand. Snazil som sa to kontrolovat a hrat normalne, a vacsinou som mal pocit, ze mi to ide... Tu by som tiez asi nebetoval, ani keby som v ten den v pluse 15BI, takze myslim, ze ta ruka nebola ovplyvnena nejakym stavom mysle.

Btw, chlapik mi ukazal ATo a to mi ten vcerajsok uplne zaklincovalo :) Najskor som tuto handu povazoval za cisty setup, ale potom som sa nad tym zamyslel a zistil som, ze je vacsi kandidat na postnutie na forum, ako nejake ruky, ked som musel zhadzovat QQ proti ch/r na Axx :)
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod emjayko 06 Nov 2010 16:06

mati ak mas easy game vol. 1 prebehni si tretiu kapitolu tam je presne toto krasne vysvetlene podla mna...
Obrázok používateľa
emjayko

Založený: Mar 2009
Poďakoval/li: 35 krát/52 krát

Odoslaťod dzejkej 06 Nov 2010 17:38

matiapag napísal:Tu by som tiez asi nebetoval, ani keby som v ten den v pluse 15BI, takze myslim, ze ta ruka nebola ovplyvnena nejakym stavom mysle.

No dufam, ze uz by si ten turn betoval, lebo bude :vyprask: .

:-D
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod matiapag 06 Nov 2010 18:08

emjayko napísal:mati ak mas easy game vol. 1 prebehni si tretiu kapitolu tam je presne toto krasne vysvetlene podla mna...

Jasne, mam to v PC, pozriem sa na to. Mam to dokonca po slovensky, tusim ze tu na fore to dakto prekladal, neviem ze kto :D :lol:

dzejkej napísal:
matiapag napísal:Tu by som tiez asi nebetoval, ani keby som v ten den v pluse 15BI, takze myslim, ze ta ruka nebola ovplyvnena nejakym stavom mysle.

No dufam, ze uz by si ten turn betoval, lebo bude :vyprask: .

:-D

samozrejme, uz mi je to jasne :)
Obrázok používateľa
matiapag

Predchádzajúca

Naspäť na Pokrové partie

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 25 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!